Veiledning og monteringshjelp

Nedenfor finner du videoklipp som viser tips, montering av lamper og regulering av høyden på lamper. Skulle du ha noen spørsmål, så kontakt oss gjerne på mail.
 

HEVE OG SENKE LAMPE MED LEDNING

Ledningen må løsnes på ved å skru ut skruen under takkoppen og inni takkoppen. Du kan deretter dra ledningen inn i koppen for å heve høyden på lampen. Husk å feste skruene på plass igjen da du har funnet ønsket høyde.

HEVE OG SENKE LAMPE MED WIRE

Vaieren kan heves ved å trekkes opp i koppen fra oversiden. Ved å senke lampen må metall-knotten under takkoppen presses inn samtidig som du drar ut vaieren fra koppen.
Du kan også presse metall-knotten inn og dytte vaieren inn i koppen for å heve lampen.

HVORDAN FORKORTE KJETTING?

For å forkorte kjettingen kan du enten ta av kjettingledd, eller du kan bruke en S-krok dersom du ikke vil ta av deler av kjettingen.

MONTERING AV VEGGLAMPE

Vegglampen festes ved å skru braketten fast i veggen, og deretter lampen fast i braketten. Bruk med fordel ledningslist eller ledningsklipps for å feste ledningen pent inntil veggen.

HVORDAN BYTTES GU10 PÆRER?

Det kan ofte være litt trangt når man skal bytte GU10 pærer. Vårt tips er å bruke en sugekopp for å få bedre kontroll over lyskilden når den skal dyttes inn i pæreholderen. GU10 pærene skal dyttes inn i sporene og deretter skrus mot høyre.

HVORDAN ÅPNE EN KOBLINGSBOKS?

Koblingsboksen kan ofte være litt hard å få opp, så ikke vær redd for å bruke litt styrke! Letteste er å bruke en flat skrutrekker for å dytte opp lokket.

ØNSKER DU LYSRÅDGIVING HJEMME?

Vi i Lampehuset mener at lys skaper hjem, og vi har ekspertisen du trenger til riktig belysning.

Vi tilbyr nå personlig lysrådgiving hjemme hos deg!

 

KLIKK HER