Spot Light

SPOT Light ble etablert i 1996 i Cisek – en liten by sør i Polen, og er i dag en av de viktigste belysningsprodusentene i Øst-Europa.

 

SPOT Light legger stor vekt på egen produksjon av belysningsarmaturer. De prioriterer høy kvalitet, og derfor bestilles komponentene som brukes til produksjon nesten utelukkende i Europa. FSC®-sertifisert trevirke, hovedsakelig eik, bøk og bjørk, bearbeides i egne trebearbeidingsanlegg, og lakken er bruker- og miljøvennlig.

Høy kvalitet og 5 års garanti


Produktene er av toppmoderne 24V LED-moduler som gir høy energisparing og lavere varmeutslipp som gjør at lampenes levetid blir lengre.

 Sammen skaper disse faktorene en optimal lyseffekt: sterkt, varmt og stabilt lys uten flimrende effekt. Deres 24V LED-moduler er preget av høyeste kvalitet og har 5-års garanti.

Ramme Sufitowa

Sufitowa er en lekker og dekorativ takplafond i oljet eik som også kan brukes som vegglampe. Lampen er designet med integrert LED, og to firkanter som danner en ramme.

Les mer

Wood Dream taklampe

Skap en herlig atmosfære i hjemmet ditt med denne vakre og unike taklampen. Denne lampen er et must for ditt interiør. Plasser lampen i gangen, soverommet eller kjøkkenet.

Les mer

Marianna bordlampe

Marinna er en leken og moderne bordlampe i oljet eik som gir et hjemmekoselig lys ved hjelp av sin hvite tekstilskjerm.

Les mer

Manhatten gulvlampe

Manhatten er en eksklusiv gulvlampe i oljet eik med touch dimmer.

Les mer

SE ALLE VÅRE PRODUKTER FRA SPOT LIGHT

TRYKK HER