Lucide

Lucide ble etablert i 1992 og er et belgisk familieselskap som utvikler dekorativ og funksjonell belysning for innendørs og utendørs bruk.

KONKURRANSEDYKTIG PRIS


Lucide har en fremtredende kolleksjon for motebevisste forbrukere til en konkurransedyktig pris.

I dag finner du Lucide-produkter i mer enn 70 land, og Team Lucide består av 75 lidenskapelige ansatte som sikrer ytterligere internasjonal vekst.

Utvalgte favoritter fra Lucide

Jerrel taklampe

Møt Jerrel. Denne pendellampen har tre lyspærer i forskjellige høyder, hver utarbeidet i en dobbel lampeskjerm. Lys glir bokstavelig talt gjennom nettet her. I kombinasjon med en dimmer kan du leke med lys og refleksjon enda lettere. Pendellampen har en total lengde på 161 centimeter og er 51 centimeter bred. 

Les mer

Dodo Frosk

En ny venn for din elskede datter eller sønn på rommet deres. Dodos høye kosefaktor og myke lys gjør den til det perfekte tillegget til ethvert barnerom. Den innebygde dimmeren lar deg stille inn riktig lysintensitet som denne barnebordlampen sprer diffust. Dodo er tilgjengelig i ulike utgaver, som bamse, kanin, frosk eller panda.

Les mer

Extravaganza Frills

Med sitt bomullsbelegg laget av fine tråder, sendes subtilt lys og glamour inn i rommet. Koble den til en ekstern dimmer og spill med lysstyrken. Messinghodet på lampen gir Extravaganza Frills ekstra klasse. Denne pendellampen er justerbar i høyde opp til 168 centimeter. 

Les mer

Cintra bordlampe

Cintra er en vakker bordlampe laget av akryl av høy kvalitet og integrert LED. Lampen gir et nydelig lysspill og varmhvitt lys. Lyset kan dimmes ved hjelp av stepdimmeren på lampen. Lys opp terrassen, soverommet eller barnerommet med denne unike og flotte lampen.

Les mer

SE ALLE VÅRE PRODUKTER FRA LUCIDE

TRYKK HER