LightsOn

LED Garden Plug & Play fra svenske LightsOn er et komplett belysningssystem for utemiljøet ditt.

Det består av komponenter i høy kvalitet og er veldig enkelt å installere. Uten verktøy eller håndverkere har du fullt opplyst hage på mindre enn 30 minutter. Du kan velge blant startpakker og enkelt produkter, og bygge ut systemet etter ønske.

 

Enkelt og brukervennlig

Selskapet startet LED Garden Plug & Play i 2013 med mål om å selge hagebelysning av høy kvalitet, enkel installasjon, lys hele året rundt og alt dette til en god pris! 

I dag blir produktene solgt over hele Sverige, og rundt om i hele Europa.

 

Med dette belysningssystemet vil du kunne lyse opp alt fra busker, trær, fasader, dekorasjonsobjekt, oppfarter, terrasser og mye mer. Systemet er svært fleksibelt med en rekke ulike kabler, skjøter, forgreninger, transformatorer og sensorer. 

 

Aries decklampe

Aries er en fin, liten lampe som kan monteres ved trappetrinn og terrassekanter. Decklighten har et "øyelokk" for å unngå blending. Plasser lampen lavt for flott lyseffekt. Aries fungerer godt alle steder hvor du vil ha markeringslys uten at den tar over. 

Saturnus utelampe

En sort klassisk premium pullert som skaper struktur og LED-lys langs korridorer, garasjeoppkjørsler eller ved inngangen. Den egner seg også som et fint supplement til uteområdet der man ikke ønsker å bruke markspotter.

Glimmer utelampe LED

Glimmer er en pakke bestående av 10 meter lysslynge med 100 LED lys og 3 meter startkabel. Flere slynger kan kobles sammen, maks 6 slynger etter hverandre eller forgrenet.

Disse er ofte brukt og plassert rundt trestammer, i busker og langs gjerder og vegger.

 

Nova hagespot

Nova er en multifunksjonell markspot som du med fordel kan bruke på små og mellomstore trær og busker. Med Nova kan du justere lysintensiteten og lystemperaturen etter ønske via Lightson-appen. Perfekt for deg som ønsker å styre lysene fra mobilen og kunne endre lyset avhengig av årstid og ønsket stemning. 

SE ALLE VÅRE PRODUKTER FRA LIGHTSON

KLIKK HER