Lukk x
0

EA Belysning & EGLO Lighting

Elektro–Armatur a.s er Norges største leverandør av hjembelysning og tilbehør til dette. De leverer alt innenfor belysning, el-materiell, lyskilder og komponenter og har et landsdekkende forhandlernett. De tar fram og lagerfører både standardiserte og egen designede produkter, alt tilpasset norske forhold og brukervennlighet. Elektro-Armatur a.s ble etablert i 1934 og er i dag tilknyttet østerrikske Eglo Leuchten GmbH.

Eglo-gruppen er en av de største belysningsleverandørene globalt og tilfører Elektro-Armatur a.s et enormt vareutvalg utover den brede kolleksjonen de selv har. Eglo har egne selskaper og samarbeidspartnere i samtlige europeiske land og i store deler av verden.

TOWNSHEND TAK

Townshend er en lekker og dekorativ taklampe i rustikk utførelse. Høyden kan justeres ved montering etter ønske. Flott lampe over spisebordet! Vi anbefaler bruk av LED dekorpærer for lavest varmeutvikling, og for best lyseffekt!

Et utvalg av våre produkter fra EA og EGLO

TINDORI

Tindori er en stor og flott pendel i tre og matt hvitt innerglass. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling.

CARDITO

Cardito er en lekker og moderne krystall lampe med touchdimmer og heisfunksjon.

VINTAGE

Vintage er en moderne takpendel med flott design i kobberfarge. Kan henge for seg selv, eller monteres som flere pendler ved siden av hverandre.