Dftp Nordlux

Nordlux sitt varemerke Design For The People er prisbelønte danske designprodukter.

Helt siden Nordlux ble etablert i 1977 har det vært deres mål å levere kvalitetsbelysning til attraktive- og konkurransedyktig priser. De brenner for å inspirere folk til å få mest mulig ut av belysningsprodukter.

 

Nordlux-produkter lyser opp verden i mer enn 50 land og ekspanderer fortsatt. 

Nordlux Group

Nordlux Group består av tre merker:
Nordlux, Energetic og Design For The People
 

Hos Lampehuset finner du varemerket Nordlux, som er attraktive og prisgunstige pærer og lysarmaturer, og varemerket Design For The People som er prisbelønte danske designprodukter.

MIB SERIEN

Den minimalistiske og elegante MIB-serien har utmerket brukervennlighet. Det slanke og justerbare lampehodet avgir et presist og retningsbestemt lys. MIB ble designet av Dane Bønnelycke mdd.

Nexus serien

Nexus er en spennende og elegant serie fra Nordlux. Lampene har en stilren design og passer inn i et hvert interiør og hjem.

STRAP

Strap er en flott serie av lamper som passer godt til den nordiske stilen og det moderne interiøret. Det smale og elegante skinnet i kombinasjon med metall, gjør at lampen balanserer mellom det klassiske og det industrielle. Den kommer med to lærstropper i henholdsvis brun og svart, så det er opp til deg å gi STRAP det endelige utseendet.

 

Strap kommer også som bord-, vegg-, tak- og gulvlampe.

Utvalgte produkter fra Dftp Nordlux

Se alle våre produkter fra Dftp Nordlux

Klikk her