Med vår innovative Neck leselampe i Grå utførelse fra Lampehuset, får du en fleksibel og funksjonell løsning for deg som liker å lese eller holde på med håndarbeid. Denne lampen skiller seg ut med at man har den rundt halsen. Den er unik med sine tre justerbare fargetemperaturer: gul (3000K) for avslappende lesing, varm hvit (4000K) ideell for studering, og kald hvit (6000K) perfekt for detaljarbeid som sying eller hekling. Hver arm på lampen har også tre lysstyrkenivåer, slik at du kan tilpasse belysningen etter situasjonen. Denne oppladbare lampen er ikke bare praktisk, men også svært effektiv. Med en ladetid på kun 1,5 time gir den opptil 80 timers bruk. Det gjør den til et utmerket valg for både hjemmebruk og når du er på farten. Designet i en stilren grå farge, er denne leselampen diskret, og samtidig moderne. Enten du bruker den som reiselampe på flyet, i senga eller i din favorittstol hjemme, vil denne lampen sørge for riktig lys der du trenger det mest. Denne leselampen er veldig fleksibel, kan bøyes i flere retninger, og kombinerer stil med funksjonalitet og komfort. Den er ideell som både leselampe og lommelykt, om strømmen skulle gå.
Lyskilder:
Integrert LED
Fargetemperatur:
3000K - 6000K
Farge:
Grå
Energiklasse:
F
Forpakning:
1 stk.
Varemerke:
Nova Life
Varenummer:
0911200250

FRAKT OG RETUR
Vi samarbeider med Postnord og og tilbyr følgende leveringsalternativer:

FRI FRAKT OVER BELØP 999,-

Legg inn en bestilling på minimum 999 kr. og få fri frakt til nærmeste postkontor eller nærmeste post i butikk.

MYPACK COLLECT - TIL NÆRMESTE POSTKONTOR - KR 99,-

Varene sendes til ditt postkontor eller nærmeste post i butikk. Du blir varslet med hentekode på SMS så fort pakken har ankommet ditt postkontor. Dersom du har skrevet feil mobilnummer og ikke mottar SMS fra Postnord, vil du bli belastet for porto ved ny sending.

MYPACK HOME - HJEM PÅ DØREN - KR 149,-

Varene leveres hjem til deg mellom kl 17 – 21. Varene leveres ved første inngangsdør. Det betyr at om du bor i blokk er det første inngangsdør. Du blir kontaktet av posten innen levering. Fraktkostnad tilkommer i kassen.

Fri bytte og retur av dine varer, registrer din retur:

  • Fyll ut angrerettskjema her

  • Registrer returen her for å få QR kode/returetikett

Du kan også returnere til nærmeste Lampehuset butikk. Husk å ta med ordrekvittering.

HENT I BUTIKK - FRI FRAKT

Varene kan hentes i en av våre butikker dersom varen er i beholdning i butikk. Butikken sender deg en SMS så fort ordren kan hentes, og ordren holdes av i butikken i 5 dager. Ordrebekreftelse og legitimasjon må fremvises ved henting.

Ved retur/bytte i butikk må ordrekvittering fremvises.

Neck leselampe Grå

299,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å motta eksklusive kundeklubbtilbud.

Bli medlem
Nettbutikk (100+)

Frakt fra kr 99. Fri frakt ved hent i butikk og over 999 kr

Gratis retur

Prisgaranti - 30 dagers åpent kjøp

Lagervarer sendes innen neste virkedag

Her kan du betale med

  • Alltid gebyrfritt når du betaler til bedrifterLes mer
  • Betal siden. Velg faktura i kassenLes mer