40%
Den bøyelige og fleksible lysstripen (5m + 3m startkabel) har et jevnt varmhvitt lys. Perfekt både der det til tider kan være vanskelig å belyse jevnt og der man ønsker å forsterke linjer i hagen eller fasader. Som finish på balkonger eller trappetrinn lager du eksklusive effekter med Strip. Du kan også feste den på innsiden av en potte- eller blomsterbedkant der det kan være vanskelig å oppnå en fin og jevn lett flyt.

Stripsen er utstyrt med selvklebende tape og inkluderer 15 klips og skruer for å feste den til for eksempel et gjerde eller trapp. Strip kan også enkelt deles med saks i intervaller på 5 cm, slik at du får akkurat den lengden du trenger.

Merk at hvis du klipper stripen og skal plassere den utendørs, må du fylle den medfølgende endelokken med silikonlim (ikke inkludert) for å gjøre den tett. Ellers risikerer du kortslutning på grunn av inntrengende fuktighet.


Et fleksibelt og rimelig 12-volts system for hagen din, som du enkelt installerer selv og senere kan bygge på, opptil 50 meter, hvis du vil. Lampene har varmt lys og skandinavisk design, tilpasset vårt klima her i nord.

Ikke glem transformator. Husk å velge en transformator som passer til den totale effekten på lysene dine. For optimal levetid anbefaler vi at du ikke belaster transformatoren med mer enn 85 % av maksimal kapasitet.
Lengde:
5 meter
Lyskilder:
Integrert LED
Watt styrke:
25W
Feste:
Limfeste
Ledning:
3 m
Spenning:
Annet
Lumen:
1700 lm
Fargetemperatur:
2700K
Materiale:
Akryl
Farge:
Klar
Garanti:
2 år
Energiklasse:
G
Forpakning:
1 stk.
Varemerke:
LightsOn
Varenummer:
7927100500

FRAKT OG RETUR
Vi samarbeider med Postnord og og tilbyr følgende leveringsalternativer:

FRI FRAKT OVER BELØP 999,-

Legg inn en bestilling på minimum 999 kr. og få fri frakt til nærmeste postkontor eller nærmeste post i butikk.

MYPACK COLLECT - TIL NÆRMESTE POSTKONTOR - KR 99,-

Varene sendes til ditt postkontor eller nærmeste post i butikk. Du blir varslet med hentekode på SMS så fort pakken har ankommet ditt postkontor. Dersom du har skrevet feil mobilnummer og ikke mottar SMS fra Postnord, vil du bli belastet for porto ved ny sending.

MYPACK HOME - HJEM PÅ DØREN - KR 149,-

Varene leveres hjem til deg mellom kl 17 – 21. Varene leveres ved første inngangsdør. Det betyr at om du bor i blokk er det første inngangsdør. Du blir kontaktet av posten innen levering. Fraktkostnad tilkommer i kassen.

Fri bytte og retur av dine varer, registrer din retur:

  • Fyll ut angrerettskjema her

  • Registrer returen her for å få QR kode/returetikett

Du kan også returnere til nærmeste Lampehuset butikk. Husk å ta med ordrekvittering.

HENT I BUTIKK - FRI FRAKT

Varene kan hentes i en av våre butikker dersom varen er i beholdning i butikk. Butikken sender deg en SMS så fort ordren kan hentes, og ordren holdes av i butikken i 5 dager. Ordrebekreftelse og legitimasjon må fremvises ved henting.

Ved retur/bytte i butikk må ordrekvittering fremvises.

Strip LED Klar 5m

999,-
599,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å motta eksklusive kundeklubbtilbud.

Bli medlem
Nettbutikk (10+)

Frakt fra kr 99. Fri frakt ved hent i butikk og over 999 kr

Gratis retur

Prisgaranti - 30 dagers åpent kjøp

Lagervarer sendes innen neste virkedag

Her kan du betale med

  • Alltid gebyrfritt når du betaler til bedrifterLes mer
  • Betal siden. Velg faktura i kassenLes mer