Leter du etter en måte å fornye belysningen i hjemmet ditt på? Padella LED-taklampe er et strålende valg som kombinerer funksjonalitet med moderne design. Denne lampen, som kan monteres både på tak og vegg, tilbyr fleksibilitet i enhver innredning. Med sin sorte finish og geometriske utførelse passer den sømløst inn i både klassiske og moderne rom. Den egner seg spesielt godt til gang, kjøkken og soverom, og gir veldig fin og jevn belysning. Taklampens form skiller seg noe fra tradisjonelle lamper, men to firkantede former som glir inn i hverandre. Den kan dimmes enkelt via din eksisterende lysbryter og du kan justere lysstyrken til 100%, 50% eller 25%, noe som gjør det enkelt å skape den perfekte atmosfæren for enhver anledning. Enten du trenger klart lys for å fokusere på arbeid eller et mykere skjær for en avslappende kveld, har denne lampen deg dekket. Dette produktet benytter LED-teknologi, kjent for sin energieffektivitet og lange levetid, noe som sikrer at du får mest mulig ut av investeringen din. En LED taklampe er ikke bare praktisk, men også miljøvennlig. Med Padella kan du glede deg over et stilrent design som ikke tar stor plass, ideelt for mindre rom eller områder hvor hver kvadratmeter teller. Perfekt som lampe over spisebordet eller i stuen, denne allsidige belysningsløsningen vil oppdatere ditt hjem med både stil og funksjon.
Høyde:
7 cm
Bredde:
37 cm
Lengde:
63 cm
Lyskilder:
Integrert LED
Watt styrke:
25W
Feste:
Brakett
Spenning:
230V
Lumen:
3000 lm
Fargetemperatur:
4000K
Dimbar:
Ja, trinnvis med lysbryter
Materiale:
Metall
Farge:
Sort
Garanti:
5 år
Energiklasse:
E
Varemerke:
Trio Lighting
Varenummer:
5761602571

FRAKT OG RETUR
Vi samarbeider med Postnord og og tilbyr følgende leveringsalternativer:

FRI FRAKT OVER BELØP 999,-

Legg inn en bestilling på minimum 999 kr. og få fri frakt til nærmeste postkontor eller nærmeste post i butikk.

MYPACK COLLECT - TIL NÆRMESTE POSTKONTOR - KR 99,-

Varene sendes til ditt postkontor eller nærmeste post i butikk. Du blir varslet med hentekode på SMS så fort pakken har ankommet ditt postkontor. Dersom du har skrevet feil mobilnummer og ikke mottar SMS fra Postnord, vil du bli belastet for porto ved ny sending.

MYPACK HOME - HJEM PÅ DØREN - KR 149,-

Varene leveres hjem til deg mellom kl 17 – 21. Varene leveres ved første inngangsdør. Det betyr at om du bor i blokk er det første inngangsdør. Du blir kontaktet av posten innen levering. Fraktkostnad tilkommer i kassen.

Fri bytte og retur av dine varer, registrer din retur:

  • Fyll ut angrerettskjema her

  • Registrer returen her for å få QR kode/returetikett

Du kan også returnere til nærmeste Lampehuset butikk. Husk å ta med ordrekvittering.

HENT I BUTIKK - FRI FRAKT

Varene kan hentes i en av våre butikker dersom varen er i beholdning i butikk. Butikken sender deg en SMS så fort ordren kan hentes, og ordren holdes av i butikken i 5 dager. Ordrebekreftelse og legitimasjon må fremvises ved henting.

Ved retur/bytte i butikk må ordrekvittering fremvises.

Padella LED taklampe Sort

1 999,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å motta eksklusive kundeklubbtilbud.

Bli medlem
Nettbutikk (10+)

Frakt fra kr 99. Fri frakt ved hent i butikk og over 999 kr

Gratis retur

Prisgaranti - 30 dagers åpent kjøp

Lagervarer sendes innen neste virkedag

Her kan du betale med

  • Alltid gebyrfritt når du betaler til bedrifterLes mer
  • Betal siden. Velg faktura i kassenLes mer
Trenger du også?