50%
Kelly taklampe er en unik kombinasjon av funksjonalitet og estetikk. Lampen er spesielt godt egnet til å ha i stua eller i trappeoppgangen. Den er laget av vakkert røykfarget glass, som gir et mykt og innbydende lys til rommet ditt. Kellys design er inspirert av den klassiske pendellampen, men med en moderne vri.

Glasskulen på lampen har en diameter på 19 cm og en høyde på 21 cm, noe som gjør den til et perfekt valg for både små og store rom. Hver lampependel kan justeres i høyden for å passe dine personlige preferanser og behov. Dette gjør Kelly taklampe svært fleksibel og anvendelig.

Det munnblåste glasset gir hver lampe et unikt preg. Luftbobler kan forekomme i glasset, men dette er ikke en feil - det er snarere et bevis på lampens håndverksmessige kvalitet.

Denne taklampen passer utmerket i stuen hvor den vil gi et varmt og koselig lys. Men denne lampen kan også brukes i andre rom som kjøkken eller soverom, der du ønsker å skape en hyggelig atmosfære.

For å få mest mulig ut av taklampen anbefales det å bruke en dekorpære. Dette vil gi en flott lyseffekt som vil fremheve det vakre glasset.

Denne pendellampen er mer enn bare en lampe - det er et interiørelement som bidrar til å sette stemningen i hjemmet ditt. Med sin elegante design vil denne lampen være et naturlig midtpunkt i ethvert rom.

Til tross for sin sofistikerte utseende, er den enkel å installere og bruke. Denne lampen vil ikke bare lyse opp hjemmet ditt, men også gi det et touch av eleganse og stil.

Så om du er på utkikk etter en ny taklampe til stuen, eller kanskje en gulvlampe med samme stilfulle design, finnes det flere lampetyper i Kelly-serien.
Høyde:
150 cm
Diameter:
30 cm
Lyskilder:
Medfølger ikke
Watt styrke:
40W
Feste:
Brakett
Sokkel:
E27
Antall lyskilder:
3 lys
Spenning:
230V
Dimbar:
Ja, med dimbare pærer
Justerbar:
Ja
Materiale:
Metall, glass
Farge:
Røykfarget
Garanti:
2 år
Vekt:
2,5 kg
Ledningsuttak:
Ja, kan kobles til stikkontakt
Energiklasse:
A++ - E
Varemerke:
Nova Life
Varenummer:
5395703071

FRAKT OG RETUR
Vi samarbeider med Postnord og og tilbyr følgende leveringsalternativer:

FRI FRAKT OVER BELØP 999,-

Legg inn en bestilling på minimum 999 kr. og få fri frakt til nærmeste postkontor eller nærmeste post i butikk.

MYPACK COLLECT - TIL NÆRMESTE POSTKONTOR - KR 99,-

Varene sendes til ditt postkontor eller nærmeste post i butikk. Du blir varslet med hentekode på SMS så fort pakken har ankommet ditt postkontor. Dersom du har skrevet feil mobilnummer og ikke mottar SMS fra Postnord, vil du bli belastet for porto ved ny sending.

MYPACK HOME - HJEM PÅ DØREN - KR 149,-

Varene leveres hjem til deg mellom kl 17 – 21. Varene leveres ved første inngangsdør. Det betyr at om du bor i blokk er det første inngangsdør. Du blir kontaktet av posten innen levering. Fraktkostnad tilkommer i kassen.

Fri bytte og retur av dine varer, registrer din retur:

  • Fyll ut angrerettskjema her

  • Registrer returen her for å få QR kode/returetikett

Du kan også returnere til nærmeste Lampehuset butikk. Husk å ta med ordrekvittering.

HENT I BUTIKK - FRI FRAKT

Varene kan hentes i en av våre butikker dersom varen er i beholdning i butikk. Butikken sender deg en SMS så fort ordren kan hentes, og ordren holdes av i butikken i 5 dager. Ordrebekreftelse og legitimasjon må fremvises ved henting.

Ved retur/bytte i butikk må ordrekvittering fremvises.

Kelly rondell taklampe Røykfarget

4 999,-
2 499,-

Logg inn eller bli medlem av vår kundeklubb for å motta eksklusive kundeklubbtilbud.

Bli medlem
Anbefalte lyspærer

Nettbutikk (100+)

Frakt fra kr 99. Fri frakt ved hent i butikk og over 999 kr

Gratis retur

Prisgaranti - 30 dagers åpent kjøp

Lagervarer sendes innen neste virkedag

Her kan du betale med

  • Alltid gebyrfritt når du betaler til bedrifterLes mer
  • Betal siden. Velg faktura i kassenLes mer