Lukk x
0

SKAP HELHETLIG BELYSNING MED GULVLAMPER

Det mange ikke tenker over er at en gulvlampe faktisk kan bidra til en flott og helhetlig belysning i et rom! Du kan enkelt flytte rundt på stålampen og dermed få lys der du trenger det.

En gulvlampe kan ha flere nytteområder, enten du ønsker god generell belysning eller leselys. Vi har et stort utvalg av gulvlamper i ulike design og prisklasser, og vi har valgt oss ut noen favoritter.

Lys opp rommet med en av disse lekre gulvlampene!

TOMMY GULVLAMPE

Tommy gulvlampe i sort og gull. Denne lampen vil være et fint møbel i ditt hjem. Serien Tommy finnes i ulike varianter, og en kombinasjon av disse vil gi en gjennomført stil i ditt hjem.

FONDI GULVLAMPE

Fondi er en stilren gulvlampe i sort utførelse og messing detaljer. Lampen blir ekstra tøff ved bruk av globepære! Velg mellom forskjellige globepærer i forskjellige farger.

HOOPY GULVLAMPE

Hoopy er en tøff og massiv gulvlampe i sort metall! Denne stålampen gjør seg godt i en krok ved sofaen, eller der du måtte trenge litt ekstra lys!

CAPTAIN GULVLAMPE

Captain mini gulvlampe i sandsvart er en eyecatcher i et hvert rom. Med sin spennende karakter får denne lampen ditt rom til å bli unikt!

Denne lampen har en reflektorskjerm som sprer lyset godt, samtidig som den ikke blender. Bruk med fordel LED pære for å unngå høy varmeutvikling.

AAlborg gulvlampe

Aalborg er en tøff gulvlampe inspirert av nordisk design. Flott som leselampe!

KOLDING GULVLAMPE

Kolding er en flott og stilren gulvlampe inkludert sort skjerm. Lampen er i treverk med metallfot, og kan lett flyttes på og plasseres der du måtte ønske!

GOL GULVLAMPE

Gol er en moderne gulvlampe med hvit skjerm i nordisk stil. Flott til plassering i hjørnet av rommet. Vi anbefaler bruk av LED pære for å slippe eventuelle varmeflekker på skjerm.

TANUM GULVLAMPE

Tanum er en flott gulvlampe i sort metall og tre armer. Denne lampen blir ekstra tøff ved bruk av matte globepærer! Du kan også variere med røykfargede pærer, eller klare dekorpærer.

Da pærene er svært synlige anbefaler vi en lav wattstyrke for å unngå blending!

Foggy gulvlampe

Foggy er en 2 meter høy gulvlampe med 5 skjermer i forskjellige farger. Denne gulvlampen er dekorativ i et hvert rom!

Paris gulvlampe

Paris er en fin og elegant gulvlampe i børstet stål og hvit tekstilskjerm. Denne er like flott på soverommet som i stuen!

Captain gulvlampe

Captain mini i sandhvit er en spennende lampe med sølv reflektorskjerm! Denne lampen har utrolig tøff design, og gir et flott lys med god spredning!

DL31 gulvlampe

En klassiker fra Dyberg Larsen! Denne gulvlampen har en elegant design med sine 3 lag med skjermer som gir et behagelig og vakkert lys!

Dette er en typisk gulvlampe som både skaper stemning og lys, samtidig som den blir en lekker interiørdetalj i rommet!

Champagne lampefot

Det stilige designet på Champagne-lampefoten er inspirert av den skjøre elegansen til et champagneglass. Lampen levers uten skjerm! 

TIVOLI GULVLAMPER

Vi har mange flotte tivoli gulvlamper med justerbare armer og skjermer. Lampene leveres uten skjermer, slik at her kan man velge farger selv. 

Opera gulvlampe

En nyhet fra Dyberg Larsen. Opera gulvlampe har et elegant og tidløst design.

Ljusdal gulvlampe

Ljusdal er en flott gulvlampe med to justerbare armer. Lampen leveres uten skjermer, slik at her kan man velge farger selv. Brytere sitter på pæreholdere. 

Tommy gulvlampe

Tommy gulvlampe gir god belysning i rommet, da den har 5 lyskilder. Klassisk lampe som passer i de fleste hjem.

Tentacle gulvlampe

Denne kule gulvlampen er fra den populære serien Tentacle, fra merket Herstal. Flott dekorativ gulvlampe som gir svært godt lys.

GASTON UPLIGHT

Gaston er en moderne uplight med lesearm - dimbar LED. Passer perfekt til å lyse opp et mørkt rom eller som leselampe.

En uplight er en gulvlampe som gir godt "topp-lys" med god spredning ut i hele rommet. Du finner også uplight lamper, såkalt mor/datter lampe, som både har et topp-lys samt en lesearm.