Herstal & Belid

Herstal og Belid er to store lampeleverandører med topp design og nyskapende teknologi. Disse lampene et sikkert valg da de er spesielt tilpasset skandinaviske forhold! I 2008 slo de seg sammen og har i dag et suksessrikt samarbeid.

 

HERSTAL

Lekker dansk design! Unge og moderne klassikere, spenstige former og smarte idèer. Det, og mye mer kan sies om lysdesignfirmaet Herstal. Uttrykket er friskt og freidig, men også innovativt og tidsriktig. Opprinnelig en liten bedrift startet av Lotte og Martin Herstal i 1988. I dag er det en suksessrik familiebedrift med fokus på gode og kreative lampeløsninger.

BELID

Belid er et svensk selskap som ble etablert i 1969, og har i dag sine produksjonskontorer i Varberg. De både designer, utvikler og produserer sine lamper som igjen gir stor kunnskap og høy standard. I dag er Belid én av de største belysningsprodusentene i Norden. De har lamper av høy kvalitet, flott design og til en god pris! Alle lampene til Belid gjennomgår flere tester slik at kvaliteten alltid er på topp.

ZENTA GULVLAMPE

Zenta er en populær gulvlampe fra Herstal. Den har et unikt lysutfall og elegante detaljer.

Gir god allment belysning med svært behagelig spredning av lys.

Den integrerte LED-teknologien dimmes ved bruk av touchdimmeren på toppen av lampen, og det er også her man skrur av og på lampen. Ved bruk av touchdimmeren vil du kunne få belysning etter behov og ønsket stemning.

Utvalgte lamper fra Belid og herstal

HARLEKIN DUO

Harlekin duo er en moderne vegglampe med lyskilde opp og ned fra Herstal. Lampen lyser flott opp veggene og gir generell god belysning ut i rommet.

Finnes i både krom og grafitt utførelse.

SE ALLE PRODUKTENE FRA HERSTAL OG BELID

TRYKK HER