Lukk x
0

Herstal og Belid er to store lampeleverandører med topp design og nyskapende teknologi. Disse lampene et sikkert valg da de er spesielt tilpasset skandinaviske forhold! I 2008 slo de seg sammen og har i dag et suksessrikt samarbeid.

HERSTAL

Lekker dansk design! Unge og moderne klassikere, spenstige former og smarte idèer. Det, og mye mer kan sies om lysdesignfirmaet Herstal. Uttrykket er friskt og freidig, men også innovativt og tidsriktig. Opprinnelig en liten bedrift startet av Lotte og Martin Herstal i 1988. I dag er det en suksessrik familiebedrift med fokus på gode og kreative lampeløsninger.

BELID

Belid er et svensk selskap som ble etablert i 1969, og har i dag sine produksjonskontorer i Varberg. De både designer, utvikler og produserer sine lamper som igjen gir stor kunnskap og høy standard. I dag er Belid én av de største belysningsprodusentene i Norden. De har lamper av høy kvalitet, flott design og til en god pris! Alle lampene til Belid gjennomgår flere tester slik at kvaliteten alltid er på topp.

TENTACLE LAMPESERIE

Tentacle er en tøff og populær lampeserie fra Herstal. Lampene har en flott design som gir en kul lyseffekt med god spredning. Vi anbefaler bruk av LED pære for lavest varmeutvikling!

ELLIPSE TAKLAMPE

Ellipse er en moderne og eksklusiv taklampe fra Belid. Flott lampe over spisebordet eller over en kjøkkenøy! Høyden kan reguleres etter ønske. Denne lampen har et tidløs design og gir et behagelig lys.

COLE PENDEL

En klassisk og elegant pendel fra Hestal, som er designet med en hvit skjerm i plissé, matt glass i bunnen og krom detaljer i toppen. Cole skaper en varm og hyggelig atmosfære med sin runde form og myke lys. Cole vil henge lekkert over et spisebord.

HARLEKIN DUO VEGGLAMPE

Harlekin duo er en moderne vegglampe med lyskilde opp og ned fra Herstal. Lampen lyser flott opp veggene og gir generell god belysning ut i rommet. Finnes i både krom og grafitt utførelse.