Lukk x
0

LYS OPP HVERDAGEN MED BORDLAMPER

En bordlampe er både en del av interiøret samtidig som den lyser opp og skaper stemning i rommet. Den gir deg muligheten til fleksibel belysning da den enkelt kan flyttes på og lyse opp de overflatene du ønsker.

Vi har dekorative bordlamper som er en utsmykning i seg selv, og vi har også stort utvalg leselys og arbeidslamper.

Lys opp hverdagen med en av disse lekre bordlampene!

MOON BORDLAMPE

Moon er en unik og minimalistisk bordlampe som gir en hyggelig belysning! Denne lampen passer godt inn i de fleste hjem med sin enkelhet.

TRIPOD BORDLAMPE

Tripod er en bordlampe uten skjerm som passer til skjermene fra UMAGE. De elegante beina kan justeres høyt eller lavt. Beina kan også vendes. Dette gjør at lampen har et veldig allsidig design.

HERMINE BORDLAMPE

Hermine fra By Rydéns er en flott bordlampe lagd i metall med matt messing farge. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling!

BORDLAMPER MED SKJERM

Bordlamper med lampeskjermer skaper både hygge og gir et behagelig lys som ikke blender! 
Ved å bytte og variere lampeskjermene på lampene dine får du enkelt et nytt og spennende utseende på lampen. 
Vi har skjermer i ulike farger og fasonger. Velg mellom sylinder, rekltangulære, firkantede, ovale eller runde.

PARAGON BORDLAMPE

Paragon bordlampe finnes i to størrelser og passer utmerket i vinduet eller på nattbordet. Det svarte grafiske utseendet er tidløst og trendy! Skjermen medfølger.

TRIPOD BORDLAMPE

Umage har mange lekre bordlampestativ som du kan kjøpe skjerm til og dermed få en spennende bordlampe! På bildet ser du Silvia skjerm i messing fra Umage.

REMO BORDLAMPER

Remo er flotte bordlamper i farget metall. Godt egnet som leselampe samtidig som den dekorerer.

Kan stå på nattbordet, tv-skjenken, sidebordet, skrivebordet eller i en vinduskarm! Denne bordlampen har en tidløs design og passer godt inn i alle interiørstiler og rom.

Remo bordlampe Blå
489,-
Remo bordlampe Grønn
350,-
Remo bordlampe Hvit
489,-
Remo bordlampe Sort
489,-

MONARQUE BORDLAMPE

Monarque er en fantastisk bordlampe i klar akryl med krom detaljer. En flott, liten lampe som skaper inntrykk i rommet!

Denne lampen vil pynte opp en hver plass, enten du setter den i vinduskarmen, på en hylle eller på et sidebord.
Den gir vakker lyseffekt ut i rommet!

GOTLAND BORDLAMPE

Gotland er en enkel bordlampe inkludert skjerm inspirert av nordisk design. Finnes også i hvit utførelse. Vi anbefaler bruk av LED pære for lavest varmeutvikling, og for å slippe eventuelle varmeflekker på skjerm!

TRIPOD BORDLAMPE

Tripod bordlampestativ i hvit farge fra Umage. Skjerm kjøpes separat! Her avbildet med Eos fjærskjerm fra Umage. Passer utmerket i vinduskarmen, nattbordet eller på en kommode.

HUE WELLNER BORDLAMPE

Med denne glasslampen fra Philips Hue vil du få naturlig hvitt lys som gir deg energi og hjelper deg med å våkne, konsentrere deg, lese og slappe av. Nyt den tidløse utformingen til denne fine bordlampen. Kan dimmes med fjernkontroll som medfølger!

BARCELONA BORDLAMPE

Barcelona fra By Rydéns er en klassisk bordlampe i elegant design! Lampen har en flott messing fot og et hvitt globeformet glass. Passer perfekt på sidebordet eller som nattbordslampe.

Med denne bordlampen vil du få et jevnt og behagelig lys!

FONDI BORDLAMPE

Fondi er en stilren bordlampe i sort utførelse og messing detaljer. Lampen blir ekstra tøff ved bruk av globepære! Velg mellom forskjellige globepærer i forskjellige farger.

CONROY BORDLAMPE

Convoy er en fantastisk glassfot i presset, farget glass! Bruk med fordel en dekorpære i lampen for flott lyseffekt! Finnes også i blå farge.

3SOME BORDLAMPE

3Some er en vakker, stilren bordlampe som gir et jevnt, harmoniskt og blendefritt lys. 

Lampen har messingfarget fot og tre opalhvite glass. Perfekt for deg som ønsker godt lys og spennende design!

Colby bordlampe

Colby bordlampe er en enkel metallfot med små hull som gir en veldig fin lyseffekt i rommet. Størrelsen på lampen gjør at du enkelt kan sette den der du vil, enten det er i vinduskarmen eller på et sidebord.

Cafe Paris bordlampe

Cafe Paris har en minimalistisk look med sin sorte elegante fot og vakre matte glass. Lampen passer lett inn i de fleste hjem og gir et behagelig lys.

LESELAMPER OG ARBEIDSLAMPER

En god arbeidsplass eller lesekrok krever gode lysforhold, og belysningen skal både innby til ro og arbeidslyst. Godt og sentrert lys er et bra utgangspunkt!

Hos Lampehuset finner du et bredt utvalg av produkter for å skape nettopp dette! 

LONDON BORDLAMPE

London bordlampe fra Dyberg Larsen har et enkelt uttrykk med sin minimalistiske design som gjør den velegnet i de fleste hjem. Den gir et mykt og behagelig lys!

BOLT BORDLAMPE

Bolt er en stilren og fin bordlampe som passer godt til skivepulten på hjemmekontoret eller som nattbordslampe. 

MONTANA BORDLAMPE

Montana er en lekker bordlampe fra Light and Living. Lampen har en lesearm med integrert LED slik at du får et flott leselys! Skjem må kjøpes separat!