Lukk x
0

LYS OPP HJEMMET MED BORDLAMPER

En bordlampe er både en del av interiøret samtidig som den lyser opp og skaper stemning i rommet. Den gir deg muligheten til fleksibel belysning da den enkelt kan flyttes på og lyse opp de overflatene du ønsker.
Vi har dekorative bordlamper som er en utsmykning i seg selv, og vi har også stort utvalg leselys og arbeidslamper. Se våre favoritter på denne siden.

Kling bordlampe

Kling er en stilren bordlampe i matt messing. Lampen blir ekstra tøff med globepære.

Cool bordlampe

Trendy lampe som gir et fantastisk, dekorativt lys! Røykfarget glasskjerm med ringer og sortlakkert metallfot.

Hook bordlampe

Hook i sort metall kan brukes både som bord- og vegglampe. Bruk dekorpære for å få den rette looken.

roxy bordlampe

Roxy er en flott bordlampe i røykfarget glass som går over i klart glass. Roxy er en populær serie, hvor vi også har taklamper, pendler og plafonder. 
 
Vi anbefaler å bruke en dekor LED pære, som tilfører lampen det lille ekstra.

townshend bordlampe

Townshend er en lekker og dekorativ bordlampe i rustikk utførelse. Denne kan ikke bare brukes som nattbordslampe, og passer inn i de fleste rom. Her har vi brukt dekorpære i fargen smoke, men du kan også velge mellom klart glass, amber farge eller opalt hvitt glass.

roccamena bordlampe

Roccamena en er lekker bordlampe i sort med kobberdetaljer - som gjør denne lampen ekstra spesiell. Denne kan kombineres med taklampene i samme serie for å få et fint helhetsinntrykk i ditt hjem.

pure bordlampe

Den svært populære bordlampen er en elegant og vakker bordlampe i sort metall og røykfarget glass. Pure bordlampe finnes også i messing med hvitt opalt glass. 

Moon bordlampe

Moon er en unik og minimalistisk bordlampe som gir en hyggelig belysning. Denne lampen passer godt inn i de fleste hjem med sin enkelhet. Lampen er designet og produsert av det danske designerfirmaet Dyberg Larsen.

marco bordlampe

Marco er også en av våre bestselgere, takket være det lekre designet og det fine glasset i røykfarge. Denne passer både i stuen, på soverommet eller på en kommode og kan selvfølgelig flyttes rundt etter behov.

BARCELONA BORDLAMPE

Barcelona fra By Rydéns er en klassisk bordlampe i elegant design. Lampen har en flott messing fot og et hvitt globeformet glass. Passer perfekt på sidebordet eller som nattbordslampe.

Med denne bordlampen vil du få et jevnt og behagelig lys.

riva-2 bordlampe

Riva er en elegant og dekorativ lampe som passer godt både i stuen og på soverommet! Lampen kommer uten skjerm, slik at du selv kan velge den fargen og størrelsen du ønsker.

esmeralda bordlampe

Esmeralda er en dekorativ bordlampe med integrert touch dimmer. Flott lampe til vinduskarmen eller bokhyllen! Utformingen gir en vakker lyseffekt. Vi anbefaler bruk av halogen pærer for best effekt av dimmer.

toby bordlampe

Toby er en lekker bordlampe i sort farge og messingdetaljer. Det medfølger en sort skjerm, og du kan vinkle lyset etter ønske.

eve bordlampe

Liker du det moderne og minimalistiske er denne lampen perfekt for deg. Eve bordlampe passer fint i en vinduskarm, hylle eller der du måtte ønske.

uno bordlampe i messing

Nydelig bordlampe i messingfarge. Denne er også minimalistisk, men et blikkfang i rommet.

uno bordlampe i sort

Uno er både en stilig og nøytral bordlampe. Den er også lett å kombinere med andre lamper. Minimalistisk - men et blikkfang!

BORDLAMPESTATIV

Med dette bordlampestativet kommer virkelig lyspæren i fokus. Derfor anbefaler vi dekorpære, som du kan velge i ulike farger og størrelser, alt ettersom hva du liker best.

london bordlampe

Dette er en elegant bordlampe i klassisk stil. Skjerm medfølger ikke, så her kan du selv velge ønsket farge og størrelse. 

MOON BORDLAMPE

Moon er en unik og minimalistisk bordlampe som gir en hyggelig belysning! Denne lampen passer godt inn i de fleste hjem med sin enkelhet.

TRIPOD BORDLAMPE

Tripod er en bordlampe uten skjerm som passer til skjermene fra UMAGE. De elegante beina kan justeres høyt eller lavt. Beina kan også vendes. Dette gjør at lampen har et veldig allsidig design.

HERMINE BORDLAMPE

Hermine fra By Rydéns er en flott bordlampe lagd i metall med matt messing farge. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling!

BORDLAMPER MED SKJERM

Bordlamper med lampeskjermer skaper både hygge og gir et behagelig lys som ikke blender! 
Ved å bytte og variere lampeskjermene på lampene dine får du enkelt et nytt og spennende utseende på lampen. 
Vi har skjermer i ulike farger og fasonger. Velg mellom sylinder, rekltangulære, firkantede, ovale eller runde.

PARAGON BORDLAMPE

Paragon bordlampe finnes i to størrelser og passer utmerket i vinduet eller på nattbordet. Det svarte grafiske utseendet er tidløst og trendy! Skjermen medfølger.

TRIPOD BORDLAMPE

Umage har mange lekre bordlampestativ som du kan kjøpe skjerm til og dermed få en spennende bordlampe! På bildet ser du Silvia skjerm i messing fra Umage.

Lunden bordlampe

Lunden bordlampe har en vakker beige/grå tekstilskjerm, sammen med en trefot i sort farge.

ging bordlampe

Bordlampen Ging har en tøff fot som er laget av naturtre. Dens enkle skandinaviske stil gjør at den passer godt til en rekke ulike interiør. Vi har den både i grått og hvitt.

ruben bordlampe

Ruben er en stilren bordlampe i sort metall. Skjerm kjøpes separat, så her kan du velge den som passer deg best.

REMO BORDLAMPER

Remo er flotte bordlamper i farget metall. Godt egnet som leselampe samtidig som den dekorerer.

Kan stå på nattbordet, tv-skjenken, sidebordet, skrivebordet eller i en vinduskarm! Denne bordlampen har en tidløs design og passer godt inn i alle interiørstiler og rom.

Remo bordlampe Blå
489,-
Remo bordlampe Grønn
489,-
Remo bordlampe Hvit
489,-
Remo bordlampe Sort
489,-

MONARQUE BORDLAMPE

Monarque er en fantastisk bordlampe i klar akryl med krom detaljer. En flott, liten lampe som skaper inntrykk i rommet!

Denne lampen vil pynte opp en hver plass, enten du setter den i vinduskarmen, på en hylle eller på et sidebord.
Den gir vakker lyseffekt ut i rommet!

Proud bordlampe

En dekorativ og majestetisk lampe med et mystisk og spennende design. Her har du virkelig en lampe som vil løfte rommet, og denne plasseres gjerne med god plass rundt seg så den får vist seg frem på sitt beste.

HUE WELLNER BORDLAMPE

Med denne glasslampen fra Philips Hue vil du få naturlig hvitt lys som gir deg energi og hjelper deg med å våkne, konsentrere deg, lese og slappe av. Nyt den tidløse utformingen til denne fine bordlampen. Kan dimmes med fjernkontroll som medfølger!

FONDI BORDLAMPE

Fondi er en stilren bordlampe i sort utførelse og messing detaljer. Lampen blir ekstra tøff ved bruk av globepære! Velg mellom forskjellige globepærer i forskjellige farger.

ROD BORDLAMPE

Rod er en lekker og stilren bordlampe i sandsvart metall. Denne lampen blir ekstra tøff med dekor-globepærer, og du vil få en flott lyseffekt ut i rommet! Godt egnet som nattbordslampe, eller som interiørlampe i stuen.

3SOME BORDLAMPE

3Some er en vakker, stilren bordlampe som gir et jevnt, harmoniskt og blendefritt lys. 

Lampen har messingfarget fot og tre opalhvite glass. Perfekt for deg som ønsker godt lys og spennende design!

Colby bordlampe

Colby bordlampe er en enkel metallfot med små hull som gir en veldig fin lyseffekt i rommet. Størrelsen på lampen gjør at du enkelt kan sette den der du vil, enten det er i vinduskarmen eller på et sidebord.

Roma bordlampe

Roma bordlampe har et elegant design med sin 1 lags skjerm som gir et behagelig og vakkert lys uten at du blendes! Lampen er oppladbar og kan brukes uten ledning.

LESELAMPER OG ARBEIDSLAMPER

En god arbeidsplass eller lesekrok krever gode lysforhold, og belysningen skal både innby til ro og arbeidslyst. Godt og sentrert lys er et bra utgangspunkt.
 
Hos oss finner du et bredt utvalg av produkter for å skape nettopp dette.

LONDON BORDLAMPE

London bordlampe fra Dyberg Larsen har et enkelt uttrykk med sin minimalistiske design som gjør den velegnet i de fleste hjem. Den gir et mykt og behagelig lys!

D.C bordlampe

Unik bordlampe i den skandinaviske designstilen. Opalfarget skjerm med detaljer i sort metall og tre.

Baltimore bordlampe

Bordlampe i tidløs design laget i sort metall. Hvit innerskjerm gir et meget godt lys. Justèrbar høyde på spothode og bryter på ledning.