LYS OPP HJEMMET MED BORDLAMPER

En bordlampe er både en del av interiøret samtidig som den lyser opp og skaper stemning i rommet. Den gir deg muligheten til fleksibel belysning da den enkelt kan flyttes på og lyse opp de overflatene du ønsker.

 

Vi har dekorative bordlamper som er en utsmykning i seg selv, og vi har også stort utvalg leselys og arbeidslamper. Se våre favoritter på denne siden.

Vernon bordlampe i sort

Vernon er en lekker og dekorativ bordlampe i en nydelig kombinasjon av sort og røykfargede glasskupler.

 

Se mer

Hubert bordlampe

Hubert er en morderne skrivebordslampe med LED lys, dato, alarm, temperaturmåler og touch dimmer. Dette er den perfekte arbeidslampen.

Se mer

Kelly uplight bordlampe

Kelly er en elegant bordlampe i vakkert farget glass. Bruk med fordel en dekorpære i lampen - så blir den ekstra fin.

 

Se mer

Flere favoritter

Roberto bordlampe i hvit

Roberto kommer også i hvit variant med marmorfot - som gir en lekker detalj. Vi digger designen.


 

Se mer

Roberto bordlampe i sort

Roberto er en stilig og moderne lampe med et skandivanisk designutrykk som vil passe inn i alle hjem. Med kombinasjonen av sort og messing fremstår lampen som elegant og eksklusiv.
 

Se mer

Kalle bordlampe

 

Kalle er en dekorativ leselampe i sort metall. Lampen gir et behagelig lys på arbeidsplassen. Passer likegodt på hjemmekontoret som på barnerommet. 

 

Les mer

Judy bordlampe

 

Sett litt ekstra farge i rommet - Judy bordlampe får du i flere farger.

 

Lampen kommer i velur kombinert med messing, og er kjempefin på for eksempel kommoden.

 

Se mer

KLING BORDLAMPE

Kling er en stilren bordlampe i matt messing. Lampen blir ekstra tøff med globepære.

 

LES MER

Globus bordlampe

Globus er en kuleformet bordlampe i røykfarget glass, og passer godt inn i den minimalistiske stilen.

LES MER

HOOK BORDLAMPE

Hook i sort metall kan brukes både som bord- og vegglampe. Bruk dekorpære for å få den rette looken.

LES MER

ROXY BORDLAMPE

Roxy er en flott bordlampe i røykfarget glass som går over i klart glass. Roxy er en populær serie, hvor vi også har taklamper, pendler og plafonder. 

 

Vi anbefaler å bruke en dekor LED pære, som tilfører lampen det lille ekstra.

 

LES MER

TOWNSHEND BORDLAMPE

Townshend er en lekker og dekorativ bordlampe i rustikk utførelse. Denne kan ikke bare brukes som nattbordslampe, og passer inn i de fleste rom. Her har vi brukt dekorpære i fargen smoke, men du kan også velge mellom klart glass, amber farge eller opalt hvitt glass.

LES MER

MONKEY BORDLAMPE SORT

Monkey er en dekorativ og tøff bordlampe som kan brukes på et sidebord, i en vinduskarm, på en skjenk eller hvor enn du måtte ønske. Den passer like godt på et barnerom som på hyllen i stuen.
 

LES MER

PURE BORDLAMPE

Den svært populære bordlampen er en elegant og vakker bordlampe i sort metall og røykfarget glass. Pure bordlampe finnes også i messing med hvitt opalt glass. 
 

LES MER

MOON BORDLAMPE

Moon er en unik og minimalistisk bordlampe som gir en hyggelig belysning. Denne lampen passer godt inn i de fleste hjem med sin enkelhet. Lampen er designet og produsert av det danske designerfirmaet Dyberg Larsen.

LES MER

SPIRAL BORDLAMPE

Spiral er en stiling bordlampe i matt sort metall. Man kan kle lampen med en stor sotet eller dekorpære for et mer kreativt uttrykk.

 

LES MER

BARCELONA BORDLAMPE

Barcelona fra By Rydéns er en klassisk bordlampe i elegant design. Lampen har en flott messing fot og et hvitt globeformet glass. Passer perfekt på sidebordet eller som nattbordslampe.

Med denne bordlampen vil du få et jevnt og behagelig lys.

 

LES MER

RIVA-2 BORDLAMPE

Riva er en elegant og dekorativ lampe som passer godt både i stuen og på soverommet! Lampen kommer uten skjerm, slik at du selv kan velge den fargen og størrelsen du ønsker.


 

LES MER

ESMERALDA BORDLAMPE

Esmeralda er en dekorativ bordlampe med integrert touch dimmer. Flott lampe til vinduskarmen eller bokhyllen! Utformingen gir en vakker lyseffekt. Vi anbefaler bruk av halogen pærer for best effekt av dimmer.

 

LES MER

TOBY BORDLAMPE

Toby er en lekker bordlampe i sort farge og messingdetaljer. Det medfølger en sort skjerm, og du kan vinkle lyset etter ønske.

 

 

LES MER

SOBER BORDLAMPE

Bordlampe i flotte farger fra Markslöjd. Gir behagelig lys uten å blende.

 

LES MER

UNO BORDLAMPE I MESSING

Nydelig bordlampe i messingfarge. Denne er også minimalistisk, men et blikkfang i rommet.

 

LES MER

UNO BORDLAMPE I SORT

Uno er både en stilig og nøytral bordlampe. Den er også lett å kombinere med andre lamper. 

LES MER

BORDLAMPESTATIV

Med dette bordlampestativet kommer virkelig lyspæren i fokus. Derfor anbefaler vi dekorpære, som du kan velge i ulike farger og størrelser, alt ettersom hva du liker best.

LES MER

TABA BORDLAMPE

Taba er en dekorativ bordlampe med tekstil skjerm. Vi anbefaler bruk av LED pære for å unngå eventuelle varmeflekker på skjerm.
 

LES MER

MOON BORDLAMPE

Moon er en unik og minimalistisk bordlampe som gir en hyggelig belysning! Denne lampen passer godt inn i de fleste hjem med sin enkelhet.

 

LES MER

TRIPOD BORDLAMPE

Tripod er en bordlampe uten skjerm som passer til skjermene fra UMAGE. De elegante beina kan justeres høyt eller lavt. Beina kan også vendes. Dette gjør at lampen har et veldig allsidig design.

 

LES MER

HERMINE BORDLAMPE

Hermine fra By Rydéns er en flott bordlampe lagd i metall med matt messing farge. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling!

 

LES MER

BORDLAMPER MED SKJERM

Bordlamper med lampeskjermer skaper både hygge og gir et behagelig lys som ikke blender! 
Ved å bytte og variere lampeskjermene på lampene dine får du enkelt et nytt og spennende utseende på lampen. 
Vi har skjermer i ulike farger og fasonger. Velg mellom sylinder, rekltangulære, firkantede, ovale eller runde.

PARAGON BORDLAMPE

Paragon bordlampe finnes i to størrelser og passer utmerket i vinduet eller på nattbordet. Det svarte grafiske utseendet er tidløst og trendy! Skjermen medfølger.

LES MER

LUNDEN BORDLAMPE

Lunden bordlampe har en vakker beige/grå tekstilskjerm, sammen med en trefot i sort farge passer denne lampen inn i de fleste rom og hjem.
 

SE MER

GING BORDLAMPE

Bordlampen Ging har en tøff fot som er laget av naturtre. Dens enkle skandinaviske stil gjør at den passer godt til en rekke ulike interiør. Vi har den både i grått og hvitt.

 

LES MER

HONEY BORDLAMPE

Honey er en moderne, lettplassert bordlampe med svart metallramme sylinderformet lampeskjerm. Bordlampen er tilgjengelige i fargene grå, hvit og gull.

 

LES MER

UTVALGTE LAMPESKJERMER

REMO BORDLAMPER

Remo er flotte bordlamper i farget metall. Godt egnet som leselampe samtidig som den dekorerer.

Kan stå på nattbordet, tv-skjenken, sidebordet, skrivebordet eller i en vinduskarm! Denne bordlampen har en tidløs design og passer godt inn i alle interiørstiler og rom.

 

LES MER

COLBY BORDLAMPE

Colby bordlampe er en enkel metallfot med små hull som gir en veldig fin lyseffekt i rommet. Størrelsen på lampen gjør at du enkelt kan sette den der du vil, enten det er i vinduskarmen eller på et sidebord.

 

LES MER

ROMA BORDLAMPE

Roma bordlampe har et elegant design med sin 1 lags skjerm som gir et behagelig og vakkert lys uten at du blendes! Lampen er oppladbar og kan brukes uten ledning.

 

LES MER

LESELAMPER OG ARBEIDSLAMPER

En god arbeidsplass eller lesekrok krever gode lysforhold, og belysningen skal både innby til ro og arbeidslyst. Godt og sentrert lys er et bra utgangspunkt.

 

Hos oss finner du et bredt utvalg av produkter for å skape nettopp dette.

LONDON BORDLAMPE

London bordlampe fra Dyberg Larsen har et enkelt uttrykk med sin minimalistiske design som gjør den velegnet i de fleste hjem. Den gir et mykt og behagelig lys!
 

LES MER

D.C BORDLAMPE

Unik bordlampe i den skandinaviske designstilen. Opalfarget skjerm med detaljer i sort metall og tre.

 

LES MER

BROOKLYN BORDLAMPE

Brooklyn bordlampe fra Markslöjd er en enkel og stilren bordlampe. Lampen kan brukes som nattbordslampe eller for å piffe opp interiøret ellers i hjemmet! Lampen er mørk og består av sort metall fot og røykfarget glass.

LES MER

UTVALGTE LESELAMPER

SE ALLE VÅRE BORDLAMPER

TRYKK HER