Uteområdet

Belysning er like viktig både ute som inne. Hemmeligheten ved god hagebelysning er å bruke en kombinasjon av lamper og lys for å fremheve elementer og samtidig sørge for god generell belysning.

Pynt uteområdet med lys, lykter og dekorasjoner for å skape den perfekte stemningen!

FEM ENKLE TIPS TIL GOD UTEBELYSNING
 

 • Flere lamper med behagelig lysstyrke er nødvendig for å oppnå riktig lysmengde, i stedet for èn lampe med sterk lyskilde som kan blende.
   
 • Velg med fordel lamper med god spredning som både lyser opp og gir en flott lyseffekt.
   
 • Sett lys på det du ønsker å fremheve! Spotter med jordspyd og punktbelysning er eksempel en fin måte å lyse opp fasade, trær eller annet i hagen. Lys skaper dybde og får plassen til å virke større.
   
 • Husk belysning ved inngangspartiet. Dette ønsker deg velkommen og du finner lettere frem til nøkkelhullet.
   
 • Ved å bruke en lyskilde eller lampe med sensor kan du enkelt styre lyset og strømforbruket. 

Dekorative utelamper

Utelamper trenger ikke nødvendigvis å monteres på vegg, tak eller støpes i bakken. Vi har en mengde lekre lamper til utendørs bruk som kan plasseres hvor enn du måtte ønske.

Disse lampene kommer med ledning og støpsel, og tilfører det lille ekstra til terrassen, plattingen eller foran inngangen. 

Lennon bordlampe

Oppladbar bordlampe i lekker design som gir deg bedre mulighet til å plassere lampen der man trenger lys. Lampen er godkjent for utebruk (IP44), og har også touch dimmer som dimmer lampen i 3 trinn.

Les mer

Fernandez bordlampe

Fernandez er en flott bordlampe som er godkjent til utebruk (IP54). Lampen har integrert LED, USB uttak og touchdimmer, samt lades opp slik at du enkelt kan flytte lampen uten å tenke på ledning. Perfekt til sene sommerkvelder!

Les mer

Elliot bordlampe

Elliot er en bordlampe med integrert LED som er godkjent for både innendørs og utendørs bruk. Bordlampen er oppladbar og har 4 forskjellige lysmoduser som kan styres med berøring (touchdimmer).

Les mer

Positano bordlampe

Positano er en lekker liten bærbar bordlampe med stilrent design i aluminium. Den kan enkelt flyttes rundt på og godkjent til utebruk (IP54). Lyset kan dimmes i 3 trinn, samt fargetemperaturen kan endres mellom 2700k og 3000k. Batterilevetid på 9 timer.

Les mer

Bari bordlampe

Bari bordlampe er ikke bare stilig, men også praktisk. Den er stilren, enkel og med moderne design og samtidig er den perfekte lyskilden på mørke kvelder på terrassen. Bari bordlampe trives nemlig like godt utendørs som innendørs, og siden den drives av oppladbare batterier, er den et fleksibelt alternativ du kan bære med deg uansett hvor du trenger lys.

Les mer

Maison utelampe

Maison er sandsvart og tilpasset for utebruk. Bunnen av lampen er tung, noe som gjør at den er stødig og blir motstandsdyktig mot vær og vind. Etter langvarig utebruk vil lampen få en vakker patina.

Denne lampen er lekker på terrassen, og har 5 meter gummikabel.

Les mer

Kettle utelampe

Kettle er en tøff lampe med mange muligheter! Velg mellom spike jordspyd, tripod bord- og gulvstativ, eller heng den opp med medfølgende snor. Ved hjelp av på/av-funksjonen på bryteren, kan du justere lysstyrken til 300lm, 200lm og 100lm. Den lades via USB og har en varighet på 5 ved fulladet, eller lenger dersom den er dimmet ned.

Perfekt til uteplassen!

Se mer

Antibes bordlampe

Antibes er en stilig bærbar lampe som passer like godt innendørs som utendørs. Perfekt på sommerkveldene! Den lades opp via USB, og via RGB kan du få ulike farger på lyset.

Les mer

Linton pendel

Linton-serien fra den danske designduoen Says Who er utført i et rundt og elegant design med tydelige referanser til den klassiske lanternen. Den har en riflet diffusor som gir et behagelig, diffust lys og en base laget av galvanisert stål, som egner seg godt i hardt vær. Pendellampen er vannbestandig og skaper den perfekte atmosfæren i uteområdene dine. Svært enkel montering med takkoppen som følger med.

Les mer

Bari bordlampe

Bari bordlampe har stilren, enkel og moderne design og samtidig er den perfekte lyskilden på mørke kvelder på terrassen. Bari bordlampe trives nemlig like godt utendørs som innendørs, og siden den drives av oppladbare batterier, er den et fleksibelt alternativ du kan bære med deg uansett hvor du trenger lys. Ta med deg Bari bordlampe når du skal på piknik, ned til badebryggen for å ta et kveldsbad eller til middagen ute i hagen.

Les mer

oppladbare lamper

DEKORPRODUKTER TIL UTEPLASSEN

Utelamper ønsker deg velkommen inn

En vegglampe eller taklampe plassert ved siden av inngangsdøren eller verandadøren ønsker deg velkommen inn på en trygg og hyggelig måte. Velg gjerne en sensorpære - enten med dag/natt sensor eller bevegelsessensor.

Vegglamper er også en flott måte å lyse opp terrassen og uteplassen på. De lyser opp mørke områder og skaper stemning.

Vi har stort utvalg med mange flotte design og lyseffekter.

utvalgte vegglamper

utvalgte taklamper

Husk inngangspartiet
 

Stolper og portstolper er et flott blikkfang i ditt utemiljø! Det er et godt valg når man skal belyse blant annet innkjørsel, inngangsparti eller en trappeoppgang, men de kan også brukes som bakkearmatur på terrassen, på mur eller som blomsterstolpe. 

Dette gir en fin punktbelysning som er med på å fremheve farger og detaljer, og ikke minst ønske oss velkommen!

Hemmeligheten ved god hagebelysning er å bruke en kombinasjon av lamper for å fremheve elementer og samtidig sørge for god generell belysning.

STIKKONTAKT OG SKJØTELEDNING

Trenger du flere stikkontakter utendørs? Da vil disse kubene fra Trio Lighting passe perfekt!

STECKDOSEN

Kube med 2 stikkontakter og tidsur til utebruk (IP44). 5 meter skjøtekabel. Døren kan lukkes slik at den ser ut som en stein.

Les mer

STECKDOSEN

Kube med 2 stikkontakter og tidsur til utebruk (IP44). 5 meter skjøtekabel. Døren kan lukkes slik at den ser ut som en stein.

Les mer

HAGEBELYSNING

Et annet tips til belysning av hage og terrasse er vårt belysningssystem som heter Plug & Play. Uten verktøy eller håndtverkere har du fullt opplyst hage på mindre enn 30 minutter. Alt du trenger er strømtilførsel.


Du vil kunne lyse opp alt fra busker, trær, fasader, dekorasjonsobjekt, oppfarter og terrasser. Systemet er svært fleksibelt med en rekke ulike kabler, skjøter, transformatorer, sensorer og mye mer.

SE ALLE VÅRE UTELAMPER

Klikk her