Uteområdet

Belysning er like viktig både ute som inne. Hemmeligheten ved god hagebelysning er å bruke en kombinasjon av lamper og lys for å fremheve elementer og samtidig sørge for god generell belysning.

Pynt uteområdet med lys, lykter og dekorasjoner for å skape den perfekte stemningen!

DEKORATIVE UTELAMPER

Utelamper trenger ikke nødvendingvis å monteres på vegg, tak eller støpes i bakken. Vi har en mengde lekre lamper til utendørs bruk som kan plasseres hvor enn du måtte ønske.

Disse lampene kommer med ledning og støpsel, og tilfører det lille ekstra til terrassen, plattingen eller foran inngangen. 

OPPLADBAR BORDLAMPE

Lucy er en smart bordlampe for både ute- og innebruk. Lampen er oppladbar, og kan dimmes etter behov.

Med denne lampen får du flott og enkel belysning.

LES MER

UTVALGTE UTELAMPER

LYKTER OG DEKORASJONER

Skap hygge og en koselig uteatmosfære med flotte lykter og dekorasjoner.

De kan enkelt flyttes, gir god stemning og kommer i et stort utvalg stiler. Lyktene kan brukes med levende stearinlys eller LED-lys med flammer, alt ettersom hvilken stil eller stemning du ønsker.

 

SE FLERE LYKTER HER

VEGGLAMPER ØNSKER DEG VELKOMMEN INN

En vegglampe plassert ved siden av inngangsdøren eller verandadøren ønsker deg velkommen inn på en trygg og hyggelig måte. Velg gjerne en sensorpære - enten med dag/natt sensor eller bevegelsessensor.

Flotte hageprodukter

GENIAL STOLPEBELYSNING TIL HAGEN MED HUE CALLA

Bare plugg inn og nyte de 16 millioner fargene som er tilgjengelig for å forsterke skjønnheten i hagen din eller bruk den mer funksjonelt som sti-belysning. 

 

LES MER

SE FLERE LAMPER TIL UTEOMRÅDET

KLIKK HER