Uteområdet

Belysning er like viktig både ute som inne. Hemmeligheten ved god hagebelysning er å bruke en kombinasjon av lamper og lys for å fremheve elementer og samtidig sørge for god generell belysning.

Pynt uteområdet med lys, lykter og dekorasjoner for å skape den perfekte stemningen!

FEM ENKLE TIPS TIL GOD UTEBELYSNING
 

 • Flere lamper med behagelig lysstyrke er nødvendig for å oppnå riktig lysmengde, i stedet for èn lampe med sterk lyskilde som kan blende.
   
 • Velg med fordel lamper med god spredning som både lyser opp og gir en flott lyseffekt.
   
 • Sett lys på det du ønsker å fremheve! Spotter med jordspyd og punktbelysning er eksempel en fin måte å lyse opp fasade, trær eller annet i hagen. Lys skaper dybde og får plassen til å virke større.
   
 • Husk belysning ved inngangspartiet. Dette ønsker deg velkommen og du finner lettere frem til nøkkelhullet.
   
 • Ved å bruke en lyskilde eller lampe med sensor kan du enkelt styre lyset og strømforbruket. 

Dekorative utelamper

Utelamper trenger ikke nødvendigvis å monteres på vegg, tak eller støpes i bakken. Vi har en mengde lekre lamper til utendørs bruk som kan plasseres hvor enn du måtte ønske.

Vi har lamper som er oppladbare, eller som kommer ferdig med ledning og støpsel, som gir det lille ekstra til terrassen, plattingen eller foran inngangen. 

Oppladbare June og Mai bordlampe

Funksjonell og fleksibel belysning! Lampene lades opp og kan enkelt flyttes på. Enten du ønsker lys på terrassen, hytta, uteplassen, badebryggen, på piknik eller andre steder hvor man ikke har tilgang til stikkontakt.

Se mer

Haipot bordlampe

Lys opp hjemmet ditt - innvendig og utvendig - med denne vakre og fargerike bordlampen som setter et preg av klasse til ethvert rom. Bordlampen kan enkelt tas med ut på hagebordet eller rundt i hjemmet. 

Les mer

Sponge On A Stick

Inspirasjonen til navnet og designspråket til Sponge kommer fra sopp i skogen. Det organiske designet og de myke formene gjør Sponge til en utrolig elegant serie som passer både i og utenfor hjemmet. Det har et innebygd, oppladbart batteri som gjør det enkelt å ta den med deg uansett hvor du går. Juster lysstyrken på lyset i tre trinn for å skape den perfekte atmosfæren.

Les mer

Maison utelampe

Maison er sandsvart og tilpasset for utebruk. Bunnen av lampen er tung, noe som gjør at den er stødig og blir motstandsdyktig mot vær og vind. Etter langvarig utebruk vil lampen få en vakker patina.

Denne lampen er lekker på terrassen, og har 5 meter gummikabel.

Les mer

Linton pendel

Linton-serien fra den danske designduoen Says Who er utført i et rundt og elegant design med tydelige referanser til den klassiske lanternen. Den har en riflet diffusor som gir et behagelig, diffust lys og en base laget av galvanisert stål, som egner seg godt i hardt vær. Pendellampen er vannbestandig og skaper den perfekte atmosfæren i uteområdene dine. Svært enkel montering med takkoppen som følger med.

Les mer

Antibes bordlampe

Antibes er en stilig bærbar lampe som passer like godt innendørs som utendørs. Perfekt på sommerkveldene! Den lades opp via USB, og via RGB kan du få ulike farger på lyset.

Les mer

oppladbare lamper

DEKORPRODUKTER TIL UTEPLASSEN

Utelamper ønsker deg velkommen inn

En vegglampe eller taklampe plassert ved siden av inngangsdøren eller verandadøren ønsker deg velkommen inn på en trygg og hyggelig måte. Velg gjerne en sensorpære - enten med dag/natt sensor eller bevegelsessensor.

Vegglamper er også en flott måte å lyse opp terrassen og uteplassen på. De lyser opp mørke områder og skaper stemning.

Vi har stort utvalg med mange flotte design og lyseffekter.

utvalgte vegglamper

utvalgte taklamper

Husk inngangspartiet
 

Stolper og portstolper er et flott blikkfang i ditt utemiljø! Det er et godt valg når man skal belyse blant annet innkjørsel, inngangsparti eller en trappeoppgang, men de kan også brukes som bakkearmatur på terrassen, på mur eller som blomsterstolpe. 

Dette gir en fin punktbelysning som er med på å fremheve farger og detaljer, og ikke minst ønske oss velkommen!

Hemmeligheten ved god hagebelysning er å bruke en kombinasjon av lamper for å fremheve elementer og samtidig sørge for god generell belysning.

HAGEBELYSNING

Et annet tips til belysning av hage og terrasse er vårt belysningssystem som heter Plug & Play. Uten verktøy eller håndtverkere har du fullt opplyst hage på mindre enn 30 minutter. Alt du trenger er strømtilførsel.


Du vil kunne lyse opp alt fra busker, trær, fasader, dekorasjonsobjekt, oppfarter og terrasser. Systemet er svært fleksibelt med en rekke ulike kabler, skjøter, transformatorer, sensorer og mye mer.

SE ALLE VÅRE UTELAMPER

Klikk her