Uteområdet

Belysning er like viktig både ute som inne. Hemmeligheten ved god hagebelysning er å bruke en kombinasjon av lamper og lys for å fremheve elementer og samtidig sørge for god generell belysning.

Pynt uteområdet med lys, lykter og dekorasjoner for å skape den perfekte stemningen!

FEM ENKLE TIPS TIL GOD UTEBELYSNING
 

 • Flere lamper med behagelig lysstyrke er nødvendig for å oppnå riktig lysmengde, i stedet for èn lampe med sterk lyskilde som kan blende.
   
 • Velg med fordel lamper med god spredning som både lyser opp og gir en flott lyseffekt.
   
 • Sett lys på det du ønsker å fremheve! Spotter med jordspyd og punktbelysning er eksempel en fin måte å lyse opp fasade, trær eller annet i hagen. Lys skaper dybde og får plassen til å virke større.
   
 • Husk belysning ved inngangspartiet. Dette ønsker deg velkommen og du finner lettere frem til nøkkelhullet.
   
 • Ved å bruke en lyskilde eller lampe med sensor kan du enkelt styre lyset og strømforbruket. 

Dekorative utelamper

Utelamper trenger ikke nødvendigvis å monteres på vegg, tak eller støpes i bakken. Vi har en mengde lekre lamper til utendørs bruk som kan plasseres hvor enn du måtte ønske.

Disse lampene kommer med ledning og støpsel, og tilfører det lille ekstra til terrassen, plattingen eller foran inngangen. 

YANKTON UTELAMPE

Yankton gjør seg utmerket på sene sommerkvelder. Lampens utseende er som en lykt og den kommer med et kjekt håndtak og gummikabel slik at du kan plassere den hvor du vil på uteplassen.

Sett stemningen med denne tøffe lykten!

Les mer

MAISON UTELAMPE

Maison er sandsvart og tilpasset for utebruk. Bunnen av lampen er tung, noe som gjør at den er stødig og blir motstandsdyktig mot vær og vind. Etter langvarig utebruk vil lampen få en vakker patina.

Denne lampen er lekker på terrassen, og har 5 meter gummikabel.

Les mer

KETTLE UTELAMPE

Kettle er en tøff lampe med mange muligheter! Velg mellom spike jordspyd, tripod bord- og gulvstativ, eller heng den opp med medfølgende snor. Ved hjelp av på/av-funksjonen på bryteren, kan du justere lysstyrken til 300lm, 200lm og 100lm. Den lades via USB og har en varighet på 5 ved fulladet, eller lenger dersom den er dimmet ned.

Perfekt til uteplassen!

Se mer

DEKORPRODUKTER TIL UTEPLASSEN

Utelamper ønsker deg velkommen inn

En vegglampe eller taklampe plassert ved siden av inngangsdøren eller verandadøren ønsker deg velkommen inn på en trygg og hyggelig måte. Velg gjerne en sensorpære - enten med dag/natt sensor eller bevegelsessensor.

Vegglamper er også en flott måte å lyse opp terrassen og uteplassen på. De lyser opp mørke områder og skaper stemning.

Vi har stort utvalg med mange flotte design og lyseffekter.

utvalgte vegglamper

utvalgte taklamper

HUSK INNGANGSPARTIET
 

Stolper og portstolper er et flott blikkfang i ditt utemiljø! Det er et godt valg når man skal belyse blant annet innkjørsel, inngangsparti eller en trappeoppgang, men de kan også brukes som bakkearmatur på terrassen, på mur eller som blomsterstolpe. 

Dette gir en fin punktbelysning som er med på å fremheve farger og detaljer, og ikke minst ønske oss velkommen!

Hemmeligheten ved god hagebelysning er å bruke en kombinasjon av lamper for å fremheve elementer og samtidig sørge for god generell belysning.

STIKKONTAKT OG SKJØTELEDNING

Trenger du flere stikkontakter utendørs? Da vil disse kubene fra Trio Lighting passe perfekt!

STECKDOSEN

Kube med 2 stikkontakter og tidsur til utebruk (IP44). 5 meter skjøtekabel. Døren kan lukkes slik at den ser ut som en stein.

LES MER

STECKDOSEN

Kube med 2 stikkontakter og tidsur til utebruk (IP44). 5 meter skjøtekabel. Døren kan lukkes slik at den ser ut som en stein.

LES MER

STECKDOSEN

Kube med 4 stikkontakter til utebruk (IP44). 5 meter skjøtekabel. Uttak på hver side!
 

LES MER

HAGEBELYSNING

Et annet tips til belysning av hage og terrasse er vårt belysningssystem som heter Plug & Play. Uten verktøy eller håndtverkere har du fullt opplyst hage på mindre enn 30 minutter. Alt du trenger er strømtilførsel.


Du vil kunne lyse opp alt fra busker, trær, fasader, dekorasjonsobjekt, oppfarter og terrasser. Systemet er svært fleksibelt med en rekke ulike kabler, skjøter, transformatorer, sensorer og mye mer.

Philips Hue Outdoor

Smartbelysning til din uteplass! Philips Hue er et personlig system for trådløs belysning, som du kan bruke til å raskt kontrollere lyset og skape rett stemning utendørs. Få liv ute med verdens beste nettverksbelysning.
Du kan enkelt styre utebelysningen via app på din smartenhet eller ved å bruke trådløse Hue brytere.

Les mer

HUE TURACO VEGGLAMPE

Denne utendørslampen fra Philips Hue er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre ytelsen. Koble Philips Hue-lysene til bridge og oppdag alle mulighetene. Styr lysene fra Philips Hue-appen på smarttelefonen eller nettbrettet!
 

Les mer

HUE TURACO STOLPE

Nyt lengre kvelder ute, gjør ferdig hagearbeidet, eller bare bær ut søpla etter solnedgang. Opplev komforten av at lysene slår seg på automatisk når du kommer hjem og slår seg av når du forlater huset, alt er mulig med Philips Hue!


Les mer

SE ALLE VÅRE UTELAMPER

KLIKK HER