Lukk x
0

UTEOMRÅDET

Belysning er like viktig både ute som inne. Hemmeligheten ved god hagebelysning er å bruke en kombinasjon av lamper og lys for å fremheve elementer og samtidig sørge for god generell belysning.
Pynt uteområdet med lys, lykter og dekorasjoner for å skape den perfekte stemningen!

Dekorative utelamper

Utelamper trenger ikke nødvendingvis å monteres på vegg, tak eller støpes i bakken. Vi har en mengde lekre lamper til utendørs bruk som kan plasseres hvor enn du måtte ønske.
Disse lampene kommer med ledning og støpsel, og tilfører det lille ekstra til terrassen, plattingen eller foran inngangen. 

Ta med lampen ut!

Denne geniale bordlampen er oppladbar og gir deg 8 timer lys. Ta den med deg ut og nyt brannsikkert lys hele kvelden.
Bare husk å ta den med deg inn om det regner.

SOLCELLE PRODUKTER

Dekorative produkter som lades opp av solen og skaper stemningslys. Disse kan du enkelt flytte rundt på i hagen!

SOLCELLE SPYD

Dekorer uteplassen med disse flotte spydene som lades opp av solllys og lyser når det blir mørkt! DIsse er utrolig flotte og gir en vakker lyseffekt. Lys opp blomsterbed, innkjørsel, busker eller dekorasjonsobjekt, og skap et stemningsfullt miljø.

LYKTER og dekorasjoner

Skap hygge og en koselig uteatmosfære med flotte lykter og dekorasjoner. De kan enkelt flyttes, gir god stemning og kommer i et stort utvalg stiler. Lyktene kan brukes med levende stearinlys eller LED-lys med flammer, alt ettersom hvilken stil eller stemning du ønsker.

Vegglamper ønsker deg velkommen inn

En vegglampe plassert ved siden av inngangsdøren eller verandadøren ønsker deg velkommen inn på en trygg og hyggelig måte. Velg gjerne en sensorpære - enten med dag/natt sensor eller bevegelsessensor.

LED lysstrips

Plassèr LED strips langs trappen, ved rekkverk eller blomsterbed og gjør hagen til et sted hvor du kan nyte lange kvelder.

Genial stolpebelysning til hagen med Hue Calla

Bare plugg inn og nyte de 16 millioner fargene som er tilgjengelig for å forsterke skjønnheten i hagen din eller bruk den mer funksjonelt som sti-belysning.