Åpent kjøp & prisgaranti

 

30 DAGERS ÅPENT KJØP – INNEBÆRER BYTTE TIL ANNET PRODUKT ELLER PENGENE TILBAKE

Vi i Lampehuset mener at trygghet for å velge riktig lys og lamper er viktig – derfor tilbyr vi deg 30 dagers åpent kjøp.

Lampehuset har det største utvalget av lys og lamper, vi har derfor gjort det ekstra vanskelig for deg å velge. Vi vet det er vanskelig å se for seg hvordan lampen passer inn hjemme hos deg, før du faktisk har prøvd. Det er viktig for oss at du blir fornøyd og derfor tilbyr vi deg å prøve lampen hjemme, med en mulighet for at du kan ombestemme deg – enten kan du bytte til en annen vare eller så kan du få pengene tilbake.

FORUTSETNING FOR Å KUNNE BYTTE VARE ELLER FÅ PENGENE TILBAKE:

 • Varen må være i samme stand som når det ble kjøpt og emballasjen må være intakt
  - Varen må være i salgbar stand
  - Ledninger, kabler og vaiere kan ikke være kuttet eller endret
  - Det kan ikke ha blitt gjort synlige endringer på produktet, for eksempel laget hull til ledning/strømtilførsel eller egentilpassede skruehull for feste
 • For å få pengene tilbake eller bytte vare må det fremvises kvittering for kjøpet eller at kjøpet er registrert med navn/telefonnummer i vårt register

 • Tilbudet om bytte og returrett kan bortfalle ved gjentagende misbruk av fordelen

PRISGARANTI - INNEBÆRER AT VI MATCHER LAVESTE PRIS I MARKEDET

Vi i Lampehuset vet at trygghet for lave priser er viktig – derfor tilbyr vi deg Prisgaranti.

Du skal være trygg på at du får god verdi for pengene og at prisene våre er lave. Vi etterstreber å alltid ha den laveste prisen i markedet og følger nøye med på prisutvikling hos konkurrenter. Dersom det forekommer at vi ikke har fulgt godt nok med og ikke har laveste pris, så vær snill å gi oss beskjed – da matcher vi prisen! Med denne garantien kan du være trygg på at du hos Lampehuset alltid får den laveste prisen. 

PRISGARANTIEN GJELDER NÅR:

 • Det kan vises til at et identisk produkt er tilgjengelig til en lavere pris hos en annen aktør – da matcher vi prisen. Varen det sammenlignes med må være identisk og dette kan for eksempel ses på vare- eller EAN-nummer.
 • Varen er tilgjengelig hos en aktør med virksomhet i Norge (selskap som er offisielt registrert og har virksomhet i Norge)
   

PRISGARANTIEN GJELDER IKKE NÅR:

 •  Aktøren det sammenlignes med ikke har varen på lager, eller ikke kan levere på under 9 dager

 • Dersom det er en utenlandsk aktør

 • Sesongvarer på tilbud - for eksempel julevarer og solarprodukter, samt andre sesongavhengige varer som selges i en tidsbestemt periode