Frakt og retur

 

Vi samarbeider med Postnord og og tilbyr følgende leveringsalternativer:


FRI FRAKT OVER BELØP 999,-

Legg inn en bestilling på minimum 999 kr. og få fri frakt til nærmeste postkontor eller nærmeste post i butikk.
 

MYPACK COLLECT - TIL NÆRMESTE POSTKONTOR - KR 99,-

Varene sendes til ditt postkontor eller nærmeste post i butikk. Du blir varslet med hentekode på SMS så fort pakken har ankommet ditt postkontor. Dersom du har skrevet feil mobilnummer og ikke mottar SMS fra Postnord, vil du bli belastet for porto ved ny sending.
 

MYPACK HOME - HJEM PÅ DØREN - KR 149,-

Varene leveres hjem til deg mellom kl 17 – 22. Enkelte steder leveres det også på dagtid. Dagen før pakken er klar til utlevering blir du varslet via SMS eller e-post med informasjon om leveringen. Samtidig mottar du en lenke til en side der leveringsalternativ og tidspunkt kan velges. Varene leveres ved første inngangsdør.

 

Retursending til nettbutikken?
Fri bytte og retur av dine varer, registrer din retur slik:

- Fyll ut angrerettskjema her

- Registrer returen her for å få QR kode


Du kan også returnere til nærmeste Lampehuset butikk, da trenger du ikke fylle ut angrerettskjema over. Husk å ta med ordrekvittering.

 

HENT I BUTIKK - FRI FRAKT

Varene kan hentes i en av våre butikker dersom varen er i beholdning i butikk. Butikken sender deg en SMS så fort ordren kan hentes, og ordren holdes av i butikken i 48 timer. Ordrebekreftelse og legitimasjon må fremvises ved henting.

Ved retur/bytte i butikk må ordrekvittering fremvises.

 

Uavhentede pakker

Husk at du må hente pakken din innen hentefristen! Ellers sendes varene i retur til oss. Om du angrer på kjøpet så henter du bare ut din bestilling og returnerer den til oss med vedlagt returseddel. Vi bytter varer eller krediterer deg fortløpende.

Vi tar forbehold om at enkelte varer kan bli utsolgt og at trykkfeil/tekniske feil kan forekomme. Dersom dette skjer vil du snarest motta en mail fra oss. Vi minner om å sjekke søppelposten.

Ved uavhentede pakker som kommer i retur til oss, forbeholder vi oss retten til å kreve et gebyr på kr 200,- pluss frakt tur/retur. Dette er for å dekke våre frakt– og ekspedisjonskostnader.

Betaling

I vår nettbutikk kan du betale med betalingskort VISA og MASTERCARD, Vipps og E-post faktura. Du kan også velge delbetaling av fakturaen.