Frakt og retur

Det er for tiden ekstra stor pågang grunnet Black Week og noe lenger leveringstid må påregnes. Vi beklager ulempene dette medfører.

 

Vi samarbeider med Posten og Bring og tilbyr følgende leveringsalternativer:


FRI FRAKT OVER BELØP 599,-

Legg inn en bestilling på minimum 599 kr. og få fri frakt til nærmeste postkontor eller nærmeste post i butikk.

PAKKE - TIL NÆRMESTE POSTKONTOR - KR 59,-

Varene sendes til ditt postkontor eller nærmeste post i butikk. Du blir varslet med hentekode på SMS så fort pakken har ankommet ditt postkontor. Dersom du har skrevet feil mobilnummer og ikke mottar SMS fra Posten, vil du bli belastet for porto ved ny sending.
 

PAKKE - HJEM PÅ DØREN - KR 99,-

Varene leveres hjem til deg mellom kl 17 – 21. Varene leveres ved første inngangsdør. Det betyr at om du bor i blokk er det første inngangsdør. Du blir kontaktet av posten innen levering. Fraktkostnad tilkommer i kassen.

 

Fri bytte og retur av dine varer, ferdig frankert returlapp følger din ordre!

 

HENT I BUTIKK - FRI FRAKT

Varene kan hentes i en av våre butikker dersom varen er i beholdning i butikk. Butikken sender deg en SMS så fort ordren kan hentes, og ordren holdes av i butikken i 5 dager. Ordrebekreftelse og legitimasjon må fremvises ved henting.

Ved retur/bytte i butikk må ordrekvittering fremvises.

 

 

 

 

Uavhentede pakker

Husk at du må hente pakken din innen hentefristen! Ellers sendes varene i retur til oss. Om du angrer på kjøpet så henter du bare ut din bestilling og returnerer den til oss med vedlagt returseddel. Vi bytter varer eller krediterer deg fortløpende.

Vi tar forbehold om at enkelte varer kan bli utsolgt og at trykkfeil/tekniske feil kan forekomme. Dersom dette skjer vil du snarest motta en mail fra oss. Vi minner om å sjekke søppelposten.

Ved uavhentede pakker som kommer i retur til oss, forbeholder vi oss retten til å kreve et gebyr på kr 200,- pluss frakt tur/retur. Dette er for å dekke våre frakt– og ekspedisjonskostnader.