Vi tilbyr Lysrådgivning

Synes du det er vanskelig å velge riktige lamper, eller synes du rett og slett at plasseringen og en god grunnplan er utfordrende? Da kan vil hjelpe deg. Vi i Lampehuset er brennende opptatt av at LYS SKAPER HJEM og er så heldige av å kunne tilby deg vårt helt eget Lyskonsulent-team.

Våre tjenester

  • Bistand med lysplanlegging av hele eller deler av hjemmet, også uteområdet, hytta og kontor

  • Belysningsplan som anbefaler hvor du burde ha lyspunkter og hvilke type lamper som egner seg best med hensyn til formålet

  • Produktanbefaling

  • Rådgiving via video eller hjemmebesøk, men kan også utføres basert på bilde

 

Betingelser

  • Pris: Kr 500,- per hele time 

  • Ved kjøp av produkter til over 5000,- via lyskonsulenten er konsultasjonen gratis

  • Tidsberegning starter ved avreise fra butikklokalet

  • Fri avbestilling inntil ett døgn i forveien

  • Ikke avbestilt avtale, eller avbestilling samme dag, faktureres kr 500,-

Vi står klare til å bidra med gode belysningsplaner, konkrete valg av lamper og ikke minst valg av riktig lyspære slik at stemningen eller bruken blir helt riktig for akkurat deg. Våre lyskonsulenter har lang erfaring innen belysning og tilpasser seg dine behov. Gjelder det små eller store prosjekter, vi hjelper deg med alt av lyssetting! Ønsker du konsultasjon av en av våre lyskonsulenter, kan du bestille dette ved å trykke på knappen under.

Har du spørsmål ang tjenesten?

Kontakt oss gjerne direkte

Epost: lysradgivning@lampehuset.no
 

Bli kjent med våre lyskonsulenter under

Karina Robertsen

Lyskonsulent Manager
Stor Oslo, lyskonsulent på video for hele Norge

 

Karina Robertsen har jobbet med lamper og belysning siden 2012, og har vært en del av Lampehuset-familien siden 2018. Med sin utdannelse som interiørkonsulent, har hun de siste 9 årene spesialisert seg innen belysningsfaget og brenner for at LYS SKAPER HJEM. Karina bruker sin store lidenskap for belysning og fagkompetanse, når hun legger frem belysningsforslag til sine kunder, med fokus på deres egne behov og ønsker.

Julie B. Hjelmås

Lyskonsulent Storo

 
Julie har jobbet med lamper og belysningen siden 2016, og har gjennom denne tiden opparbeidet seg en solid fagkompetanse med fokus på å dekke kundens behov. Hun jobber til daglig som butikksjef i vår avdeling på Storo, der hun møter kundene både i butikk, men også drar på hjemmebesøk etter behov. Med ett skarpt øye for detaljer, hjelper hun deg med den komplette lyssettingen i ditt hjem!

Linda Antonsen

Lyskonsulent Hønefoss

 

Linda jobber til daglig som butikksjef i Lampehuset og har gjennom sin tid i bransjen fått en gjennomgående forståelse for hva kunden liker og for hva de trenger. Hun er genuint opptatt av interiør og helhetlig design, samt ett skarpt øye for estetikk kombinert med funksjonalitet. For henne er det viktig at kunden får det de ønsker seg, samtidig som lysbehovet i sin helhet blir dekket. Hun sier «Det er ingenting som gleder meg mer enn fornøyde kunder»

Siri Kusslid

Lyskonsulent City Lade 

 

Siri har jobbet i Lampehuset siden 2011. Hun har før det studert interiør i 3 år og er utdannet interiørkonsulent. Siri er opptatt av interiør og belysning, og synes det er spennende å veilede kundene til å finne lamper som passer og skaper den stemningen de ønsker. Det viktigste for Siri er at kundene skal bli fornøyde med valget av belysning.

Gabriele Kotryna Cernysovaite

Lyskonsulent Tvedt

 

Gabriele har jobbet i Lampehuset siden 2015, og har siden da opparbeidet seg en god fagkunnskap og høy service innstilling. Hun har en stor interesse for interiør og belysning, og er godt oppdatert på trender og farger. Belysning er en veldig viktig del av et hjem, og kundens ønsker og behov står derfor i fokus hos henne. Gabriele gjør alltid sitt beste for å finne den optimale løsningen for kundene sine, slik at de blir fornøyde!

Lena Arnesen

Lyskonsulent Fredrikstad

 

Jeg har jobbet som butikksjef på Lampehuset siden 2016 først i Sarpsborg og nå i Fredrikstad. Jeg har stort interesse for interiør og design der helhet, rett plassering og den røde tråden grunnleggende. Hun sier «Når kunden er fornøyd så er jeg fornøyd!»

 

Tina

Lyskonsulent Bergen Storsenter

Jorunn-E Dhale 

Lyskonsulent Herkules, Larvik og Sandefjord

 

Jorunn-E Dahle har jobbet i Lampehuset siden 2015. Hun startet som deltid på Lampehuset i Larvik, deretter som butikksjef i den aller nyeste Lampehuset butikken pr.dd som finnes  i Sandefjord. Hun har en stor interesse for belysning og interiør, og hun vil gi deg god hjelp og profesjonell veiledning til å finne akkurat det som kan passe inn i ditt hjem.

Nina Tiller

Lyskonsulent Steinkjer

 

Nina Tiller har jobbet som butikksjef i Lampehuset Steinkjer i over 20 år, og har gjennom sine mange år i bransjen opparbeidet seg en solid fagkunnskap som hun gir til sine kunde hver dag. Hvorfor har hun jobbet så lenge i Lampehuset? «Jo, fordi jeg stortrives i jobben min!» Nina har stor kjennskap til hva vi har å tilby av lamper og tilbehør, samtidig som hun er opptatt av å finne den rette løsningen for kunden. Hun brenner for at LYS SKAPER HJEM!