Lukk x
0

NYHETER

TOWNSHEND

Townshend taklampe har lenge vært en bestselger hos Lampehuset! Vi har nå fått inn flere lamper i Townshend serien.

Dette er tøffe lamper med rustikk design som passer både på hytta og hjemme! 

WESTLINTON GULVLAMPE

Det flotte med gulvlampe er at de enkelt kan flyttes på og bli en eyecatcher i et hvert rom. 

 

Westlinton er en lekker gulvlampe i metall. Denne lampen gir både godt leselys samt dekorerer rommet med sitt stilige design! 

LEKRE LAMPER I HVITT

SANTORINI

Santorini er en hengende taklampe med mønster i metallskjermen som gir en fin lyseffekt ut i rommet. Flott over spisebordet eller over en kjøkkenøy! 
 

By Rydéns

Vårt nye varemerke By Rydéns har lekre lamper til en rimelig pris! Lampene selges i dag til hjem og offentlige miljøer rundt om i hele verden. Her finner du de nyeste trendene!

 

Vi har nå utvidet vårt By Rydéns-sortiment, sjekk ut de nyankommede varene.

HENGENDE PENDLER

Pendler kan brukes til så mangt, enten du ønsker belysning i vinduet, lamper over en kjøkkenøy eller for å lyse opp en mørk krok! Vi har fått inn flere nye pendler med ferdig montert støpsel! Heng opp lampen på 1-2-3! 

MOGANO PLAFOND

Plafonder passer perfekt for deg som ønsker en taklampe som bygger lavt under taket, men samtidig gir godt lys med god spredning!

Med Mogano vil du få en lampe som både er dekorativ og har en tidløs design.

MOGANO TAK

Stilren lampe i sort og kobberfarge. Flott over spisebordet!

BOLT VEGG

Vegglampe med spennende karakter. Lampen har bøybare ledd som gjør at lampehodet kan bli vinklet etter ønske. 

MAISON TAK

Taklampe i sandsvart som passer like godt inne som ute. Denne lampen er IP-klasset med IP44 og da tilpasset for ute bruk. 

MESSING

Messing er en trendfarge som har kommet tilbake og blitt moderne igjen! Denne stilen passer like godt i minimalistiske hjem som i tradisjonelle. Vi har fått inn en rekke tøffe produkter i messing.

MORSOM OG KREATIV UTEBELYSNING

Vi får stadig inn nye lamper til utebruk!

Yankton på bildet er et eksempel på kreativ utebelysning. Denne lampen ser ut som en lykt, og kan plasseres hvor enn du måtte ønske koselig lys på sene kvelder. Her følger det med en 5m lang gummikabel, slik at du trenger ikke tenke på elektriker!

ALUVIA LAMPESKJERM

Denne flotte nyversjonen av "konglelampen" er nå mulig å få tak i hos Lampehuset! Aluvia er designet slik at du kan bruke lampeskjermen både til gulv, tak, bord- og som vegglampe.

SKAP KONTRASTER MED SORTE LAMPER