Ny lampeserie - Tube 

Tube er en eksklusiv og dekorativ lampeserie med integrert LED fra varemerket Stone Field. Lampene er utrolig tøffe med sitt moderne design, og gir et behagelig og jevnt lys. En ny favoritt! ❤️

Serien kommer i to taklamper, bordlampe og gulvlampe.

Les mer

New Orleans

New Orleans er en tøff og moderne taklampe med integrert dimbar LED lyskilde. Lampen passer perfekt over spisebordet, som generell belysning i stuen, og er også fin i trappeoppgangen. 

Les mer

Mycena bordlampe

Mycena er en lekker og stilren bordlampe i nydelig gul farge. Med sin elegante design passer den inn i et hvert rom og hjem.

Les mer

Oppladbare lamper 😍

Vi har fått inn en rekke nye oppladbare bordlamper. 

Funksjonell og fleksibel belysning! Lampene lades opp og kan enkelt flyttes på. Enten du ønsker lys på terrassen, hytta, uteplassen, badebryggen, på piknik eller andre steder hvor man ikke har tilgang til stikkontakt.

 

Se oppladbare lamper her

Infinity bordlampe

Infinity bordlampe gir en flott lyseffekt med sitt unike og moderne design. Lampen er i matt sort med dimmer på ledningen slik at du kan justere lysstyrken etter ønske.

Les mer

Circle Uno bordlampe

Circle Uno bordlampe gir en flott lyseffekt med sitt unike og moderne design. Lampen er i matt sort og gir et jevnt og behagelig lys.

Les mer 

Pole LED vegglampe

Pole kommer i et stilig og minimalistisk design som passer perfekt inn som et smykke på veggen din! Stangen kan vendes til høyre og venstre. Lampen gir en elegant effektbelysning i rommet.

 

Les mer

Touch bordlampe

Stilren oppladbar bordlampe som enkelt kan flyttes dit du ønsker! Lampen har touchdimmer slik at lyset enkelt kan justeres og du har tre ulike fargeinstillinger (3000-4000-6000K). Med sin stilige design passer den inn i alle hjem og rom.

Les mer

Amanita bordlampe

Liten og flott bordlampe i hvitt mønstret glass. Passer utmerket til vinduskarmen, nattbordet eller på en skjenk. Gir et fint og behagelig lys! Valg av lyspære spiller en rolle for fargen på lampen.

Les mer

Kronelysestake

En flott nyhet fra Nova Decor & Lighting.
Beige lysestake til kronelys, i en abstrakt form.
 

Se mer

Nyheter interiør

Haipot oppladbar bordlampe

Lys opp hjemmet ditt - innvendig og utvendig - med denne vakre og fargerike bordlampen!

Haipot bordlampeserien er designet for Dyberg Larsen av den danske designeren Frank Kerdil, som med denne lampen har klart å skape den perfekte balansen mellom retro og moderne uttrykk. Bordlampen kan enkelt tas med ut på hagebordet eller rundt i hjemmet. Den gir mange muligheter til å skape riktig belysning og atmosfære med sine 3 lysnivåer og iøynefallende design.

Haipot bordlampen med oppladbar funksjon har touch på/av og er justerbar i 3 lysstyrkenivåer og lyser i hele 8 timer på laveste innstilling.
 

Les mer

Flere nyheter fra Dyberg Larsen

Ellen mini bordlampe fra Dftp Nordlux

Med referanser til minimalistisk og tidløst skandinavisk design passer Ellen vakkert inn i de fleste hjem og interiør. Denne fargerike «mini-versjonen» er perfekt for å lyse opp en hylle, vinduskarm, barnerommet eller andre steder hvor det ikke er mye plass.

 

Les mer

Moxie bordlampe

Moxie er en tøff, men myk bordlampe i sotet glass med sort velourskjerm fra Nova Life.

Passer perfekt på skjenken i stuen, som lamper på nattbordet eller kanskje du vil piffe opp arbeidsplassen?
 

Les mer

Flere nyheter fra Nova Life

New Grand Bubble

En stilren lampe med røykfargede glass og sorte detaljer. Gir ett fint lys med sine hele nitten lyskilder! Hvert sotet glass er 15 cm og henger på sort ledning med lengde 140 cm.

Denne lampen blir garantert et smykke i rommet!
 

Les mer

Aston taklampe

Lekker og stor taklampe med moderne design i sort metall. Lampen har en myk form og gir et luftig uttrykk. Vi anbefaler en tøff globepære for å sette ekstra preg.
 

Les mer

NYHETER FRA NOVA LIFE

Wolf bordlampe

Wolf er en flott bordlampe i elegant form og med elastisk hvit stoffskjerm. Lampen gir et behagelig lys, og passer godt inn på et soverom eller på en skjenk i stuen.
 

Les mer

Flere nyheter

Nyheter innen utebelysning

Vi har fått inn en rekke spennende og lekre nyheter til uteområdet fra våre varemerker Nordlux, Konstsmide og Lucide. 

Med riktig utebelysning skaper du et trivelig og innbydende miljø å oppholde seg i. Hos oss finner du alt til din utebelysning og hagebelysning.

Utelyset skal ikke bare være funksjonelt, men det skal også skape et flott uteareal og lyse opp punkter vi ønsker å fremheve. 

 

Se hele vårt utvalg innen utebelysning

Trykk her

Positano bordlampe

Positano fra Konstsmide er en stilig og smart batteridrevet lampe som også kan dimmes. Perfekt for sene sommerkvelder hvor du trenger litt ekstra lys.

Les mer

Dukan vegglampe

Dukan fra Lucide er en vegglampe som er beregnet for langtidsbruk utendørs. Laget av high-end glass og en rektangulær stålramme. Med sitt stilige design passer denne lampen alle hus og stiler.

Les mer

Nyheter fra DFTP Nordlux

Vi har fått inn tøffe bordlamper fra Nordlux sitt varemerke Design For The People, med prisbelønte danske designprodukter til gunstige priser.

De brenner for å inspirere folk til å få mest mulig ut av belysningsprodukter, og lyser i dag opp verden i mer enn 50 land.

Caché bordlampe

Med Caché har den danske designeren Charlotte Høncke skapt en bordlampe med et spennende og iøynefallende design. Lampen er laget av to perfekt runde skjermer, elegant forent av en solid marmorsokkel. Caché skaper en interessant og leken stemning der lyset reflekteres frem og tilbake mellom de to nyansene.

Les mer

 

Hello bordlampe

Hello bordlampe av den danske designeren Charlotte Høncke har et lekent og imøtekommende formspråk og en klassisk, organisk silhuett. Den store skjermen omfavner den opalhvite glasskuppelen vakkert og kan til og med snus hele veien rundt for en leken blanding mellom direkte og indirekte lys.

Les mer

SE FLERE LAMPER

Trykk her