Nyheter

Silvia bordlamper

Bordlampen har en stilren og elegant base i metall som passer inn i de fleste hjem og rom. Skjerm kjøpes separat, og på denne måten kan du selv velge hvilken farge og uttrykk du ønsker på lampen.

Passer like godt som nattbordslampe, som belysning på skjenken i stuen eller entreen. 

Titania taklampe

 Tøff og moderne taklampe som løfter hvert rom. Høyden kan reguleres etter eget ønske.

Les mer

Ada plafond

Stilig plafond i unikt design som gir en flott lyseffekt. Passer utmerket på soverommet, entreen eller stuen.

Les mer

Polly taklampe

Favoritten Polly har nå kommet inn i ny tøff farge - nemlig matt sort! Polly er en iøyenfallende taklampe med et eksklusivt utrykk. Denne lampen skaper et flott lysspill i rommet.

Finnes også i messing utførelse.

Flere nyheter fra Nova Life

Interiør til hjemmet

Dekorer hjemmet med disse flotte nyhetene! Vi har fått inn vakre vaser, lykter, kubbelys og kunstige planter og blomster. Disse pyntegjenstandene skaper unike detaljer i rommet som både gir personlighet og en hyggelig atmosfære.

 

Kelly lykt/vase

Kan både brukes som lykt med stearinlys eller til å sette blomster i. Super fin i nydelig glass.

Magnolia blomst

Naturtro Magnolia gren med tre vakre rosa blomster. Grenen er bevegelig slik at du enkelt kan plassere blomsten i vaser.

Les mer

Velour putetrekk

Vi har fått inn en rekke flotte og deilige putetrekk i velur. Disse passer utmerket som pynteputer i sofaen eller på sengen.

Se mer

Flere pyntegjenstander

Dansk design

Vi har fått inn to nye varemerker som har et stort utvalg lekre og stilfulle produkter. Nordlux, som har attraktive og prisgunstige lysarmaturer, og varemerket Design For The People som er prisbelønte danske designprodukter.


 

Les mer om Nordlux

Nyheter fra Nordlux og Dftp Nordlux

Ny serie fra Nova Life

Bowl serien kommer i taklamper, bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Lampene består av sort matt metall og flotte glass i røykfarget, gylden og klar farge.

Få en helhetlig stil ved å kombinere disse vakre lampene!

Bowl serien

Elegant lampeskjerm med lett glans

Vi har fått inn lekre lampeskjermer fra By Rydèns som at du enkelt kan lage din egen taklampe med ved å kjøpe et pendeloppheng. Denne type lampe med skjerm gir et utrolig behagelig lys og passer kjempe fint på soverommet, i stuen eller over spiseplassen.

Flere nyheter fra ByRydens

Seagrass taklampe

Seagrass er en håndlaget lampe i sort farget jute. Denne lampen skaper en koselig stemning og miljø i hjemmet. Passer ekstra godt over spisebordet.

Les mer

Aruba vegglampe

Denne fantastiske vegglampen er et godt eksempel på på hvordan en lampe kan fungere som en flott inredningsdetalj - men samtidig spre flott lys i i ditt hjem.

Les mer

Ebbot bordlampe

Ebbot er en moderne bordlampe som blir en fin interiørdetalj i hjemmet samtidig som den gir ett flott lys.

Les mer

Puls vegglampe

Puls vegglampe i hvit og flotte gulldetaljer passer i alle hjem og rom der du trenger ekstra lys. Spotten er meget fleksibel da den kan vinkles etter eget ønske.

Les mer

Nyheter fra Markslöjd

Vi har fått inn en rekke flotte nyheter fra vårt svenske varemerke Markslöjd. Lampene har lekker design og er tidsriktige. 

 

En av nyhetene er blant annet Ambon taklampe i bambus. Dette er en luftig taklampe i naturlig bambus med doble lampeskjermer. Gir et utrolig fint lys og uttrykk i rommet.

Les mer

Circle taklampe

Circle er en herlig taklampe som løfter opp rommet den henger i. Den har en stilren og rund design med sine seks røykfargede glass.

Se mer

Grimstad vegglampe

Grimstad er en lekker vegglampe i mørk messing. Denne lampen gir både funksjonalitet og design.

Se mer

 Flere nyheter fra Markslöjd

Noor spotlight gulvlampe

Noor er en lekker gulvlampe med 3 lys. Lampen er perfekt som ekstra lys i rommet eller som leselys.

Les mer

Noor bordlampe

Noor er en stilig matt sort bordlampe med integrert dimmer. Lampen har et moderne og stilfult design som kan passe inn i flere interiørstiler.

Les mer

NOOR-SERIEN

 

SE FLERE LAMPER

Trykk her