Nyheter

Lys opp uteområdet!

Vi har fått inn en rekke lekre nyheter som dekorerer og belyser uteplassen din. Velg mellom tøffe lykter, solcelle produkter, vakre lyslenker, kubbelys med LED og fargerike putetrekk.

Skap hygge med lys og dekorasjoner utendørs.

Solar party lyslenke

10 klare plastpærer med varmhvit LED på innsiden. Denne lyslenken skaper flott stemning på balkongen, og lades opp av sollys.

Les mer

Solar fakkel kule

Fakkel med kule og flamme effekt. Fakkelen har solcelle slik at den lades opp av sollys.

Les mer

produkter til uteplassen

Nordic taklampe

Stilig taklampe i matt sort farge hvor stangen på lampen gjør det mulig å rotere hvor man ønsker lyshodene. Utrolig tøff lampe som passer utmerket over spisebordet eller salongbordet.

Finnes både med 4 lyshoder og 6 lyshoder.

Glassvase

Vakker glassvase med riller som også kan brukes som lyslykt. 

Les mer

Natur hengende utelampe

Flott hengende utelampe i naturmateriale og 3 meter ledekabel. Denne lampen gir et vakkert lysspill. 

Les mer

Marmaros bordlampe

Marmaros bordlampe er en sikker vinner med sin stilrene marmor fot. Bruk med fordel en dekorpære for å få flott lyseffekt.

Les mer

Twister taklampe

Twister er en moderne taklampe i stilig design og integrert LED lyskilde. Høyden kan reguleres etter eget ønske.

Les mer

Nye pyntegjenstander

Verlin gulvlampe

Verlin er en stilig gulvlampe i en kombinasjon av sort tre og sort stål. Denne lampen kan lett endre uttrykk ved bytte av forskjellig dekorpærer.

Finnes også i tak-, bord- og vegglampe.

Les mer

Track spot skinne

Track Spot er en flott og stilren skinne i matt sort farge. Spottene kan vinkles etter ønske, og beveges frem og tilbake på skinnen for mest mulig fleksibel lysspredning. Kommer også i hvit farge, og flere lengder med spotter.

Les mer

Taurus plafond

Taurus er en stilren plafond med integrert LED lyskilde. Med denne lampen vil du kunne få et godt og jevnt lys i rommet, og det medfølger en fjernkontroll til å justere lysstyrken og fargetemperaturen på lyset etter ønske.

Les mer

Flere skinner og plafonder

Mycena bordlampe

En lekker og stilren nyhet i sort matt farge. Med sin elegante design passer den inn i et hvert rom og hjem.
 

Se mer

Flere nyheter

Twin 5 rondell taklampe

Twin taklampe er en lekker nyhet med stilrent design. Lampen har matt sort farge og tekstilbelagte ledninger. Ved valg av LED dekorpære er mulighetene mange, velg mellom røykfargede, spiral- eller opale globepærer.

 

Les mer

Wolf taklampe

Wolf er en flott taklampe med elastisk hvitt stoffskjerm. Lampen gir et behagelig lys, og passer godt inn på soverommet.

Les mer

Titania taklampe

Titania er en tøff og moderne taklampe som løfter hvert rom. Høyden kan reguleres etter eget ønske.

Les mer

flere nyheter

Meghan taklampe

Meghan er en dekorativ taklampe med vakre fargede glass. Denne lampen blir midtpunktet i rommet, og gir en flott belysning.

Les mer

Cobe gulvlampe

Cobe er en stilig gulvlampe i metall og vakre glasskupler. Lampen har dimmer på tekstilledningen slik at du kan justere lysstyrken etter ønske.

Les mer

Silvia bordlamper

Bordlampen har en stilren og elegant base i metall som passer inn i de fleste hjem og rom. Skjerm kjøpes separat, og på denne måten kan du selv velge hvilken farge og uttrykk du ønsker på lampen.

Passer like godt som nattbordslampe, som belysning på skjenken i stuen eller entreen. 

Odense - serien

Stilren serie med lamper i matt sort i den skandinaviske stilen.

Nordic vegglampe

Elegant og tøff vegglampe med to hoder og dimmer i matt sort farge.  Passer helt supert som leselys.

Les mer

Giant Ballon bordlampe

Pynt opp et lite bord, en skjenk eller en vinduskarm med denne lekre bordlampen med røykfarget glass.

Les mer

Polly taklampe

Favoritten Polly har nå kommet inn i ny tøff farge - nemlig matt sort! Polly er en iøyenfallende taklampe med et eksklusivt utrykk. Denne lampen skaper et flott lysspill i rommet.

Finnes også i messing utførelse.

Flere nyheter fra Nova Life

Interiør til hjemmet

Dekorer hjemmet med disse flotte nyhetene! Vi har fått inn vakre vaser, lykter, kubbelys og kunstige planter og blomster. Disse pyntegjenstandene skaper unike detaljer i rommet som både gir personlighet og en hyggelig atmosfære.

 

Kelly lykt/vase

Kan både brukes som lykt med stearinlys eller til å sette blomster i. Super fin i nydelig glass.

Magnolia blomst

Naturtro Magnolia gren med tre vakre rosa blomster. Grenen er bevegelig slik at du enkelt kan plassere blomsten i vaser.

Les mer

Velour putetrekk

Vi har fått inn en rekke flotte og deilige putetrekk i velur. Disse passer utmerket som pynteputer i sofaen eller på sengen.

Se mer

Flere pyntegjenstander

Dansk design

Vi har fått inn to nye varemerker som har et stort utvalg lekre og stilfulle produkter. Nordlux, som har attraktive og prisgunstige lysarmaturer, og varemerket Design For The People som er prisbelønte danske designprodukter.


 

Les mer om Nordlux

Nyheter fra Nordlux og Dftp Nordlux

Ny serie fra Nova Life

Bowl serien kommer i taklamper, bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Lampene består av sort matt metall og flotte glass i røykfarget, gylden og klar farge.

Få en helhetlig stil ved å kombinere disse vakre lampene!

Bowl serien

Nyheter fra ByRydens

Heroes taklampe

Hero er en dekorativ taklampe med et spennende design i sort og krom fargeutførelse. Vi anbefaler bruk av dimmer for å kunne justere lysstyrken etter behov og ønske.

.

Les mer

Colby XL bordlampe

ampen har en enkel bunnsylinder i metall og en staselig plate som en aura på toppen. Platen har også et vakkert mønsterbilde som gir lampen det lille ekstra. 
 

Les mer

Hayden taklampe

Hayden taklampe er en sortfarget flytende sky med små LED-lyskilder. Denne ekstraordinære lampen er magisk når den er tent og passer for alle miljøer der du vil sette lampen i fokus.
 

Les mer

Puls rondell

Puls er en moderne takspot med tre spotter som kan vinkles etter eget ønske. Passer like fint i entreen, stuen eller på kjøkkenet.
 

Les mer

Flere lamper fra Puls-serien

Nyheter fra Markslöjd

Vi har fått inn en rekke flotte nyheter fra vårt svenske varemerke Markslöjd. Lampene har lekker design og er tidsriktige. 

 

En av nyhetene er blant annet Crest takskinne. Stilren skinne med fire spotter i hvitt matt metall. Stilig og funksjonell.

Les mer

Monarch lysekrone

Monarch er en majestetisk taklampe med seks armer som setter prikken over i-en. Mattlakkert metall gir en stilren finish og et trygt valg for både kjøkken og stue. Tilgjengelig i både sort eller gull.
 

Les mer

Column bordlampe

Column er en elegant bordlampe. Den hvite tekstilskjermen er godt balansert med den hvite keramiske basen og passer godt inn i stuen, gangen eller soverommet.
 

Les mer

 Flere nyheter fra Markslöjd

SE FLERE LAMPER

Trykk her