Nyheter

Nyheter fra DFTP Nordlux

Vi har fått inn tøffe bordlamper fra Nordlux sitt varemerke Design For The People, med prisbelønte danske designprodukter til gunstige priser.

De brenner for å inspirere folk til å få mest mulig ut av belysningsprodukter, og lyser i dag opp verden i mer enn 50 land.

Caché bordlampe

Med Caché har den danske designeren Charlotte Høncke skapt en bordlampe med et spennende og iøynefallende design. Lampen er laget av to perfekt runde skjermer, elegant forent av en solid marmorsokkel. Caché skaper en interessant og leken stemning der lyset reflekteres frem og tilbake mellom de to nyansene.

Les mer

 

Hello bordlampe

Hello bordlampe av den danske designeren Charlotte Høncke har et lekent og imøtekommende formspråk og en klassisk, organisk silhuett. Den store skjermen omfavner den opalhvite glasskuppelen vakkert og kan til og med snus hele veien rundt for en leken blanding mellom direkte og indirekte lys.

Les mer

Flere nyheter

Mushroom bordlampe

Mushroom er en moderne og stilig bordlampe i skandinavisk design med trefot og sort skjerm. Denne tidløse lampen løfter interiøret og gir et stemningsfullt lys. Passer utmerket i gangen, soverommet eller stuen som en dekorativ detalj.

Les mer

Vernon gulvlampe

En dekorativ gulvlampe med fire vakre glass i sotet farge.
Lampen er i matt messing, og har fotdimmer slik at du enkelt kan justere lysstyrken etter behov.

Sett den ved sofaen eller godstolen, eller i en mørk krok,
og skap en flott stemning i rommet med Vernon stålampe.

Les mer

Middletown plafond

Middletown er en unik og spennende takplafond med integrert dimbar LED. Denne lampen gir god med lys samtidig som den dekorerer taket og rommet.

Den kan både brukes som taklampe og som vegglampe.

Les mer

Rowan taklampe

Tøff nyhet med rotting materiale som gir en flott lyseffekt i rommet. Passer utmerket til soverommet eller stuen.

Les mer

Ruby taklampe

 Flott taklampe med farget glass i bølgestruktur som gir et behagelig lys. Høyden kan justeres etter ønske.

Les mer

flere nyheter

Interiørnyheter

Vi har også fått enn en rekke nye interiørprodukter.
Dekorer hjemmet ditt med flotte pyntegjenstander, vaser, lysestaker og lykter.

 

Track spot skinne

Track Spot BIG er en flott og stilren skinne i matt sort farge. Spottene har lengre arm og kan vinkles etter ønske, og beveges frem og tilbake på skinnen for mest mulig fleksibel lysspredning. Vi anbefaler bruk av dimmer for å kunne justere lyset etter behov. Koblingsboksen sitter i enden av skinnen.

Med dette skinnesystemet kan du kjøpe påbyggskinner, skjøter, ekstra spotthoder og pendeloppheng slik at du enkelt kan designe din egen skinne. 

Les mer

Lucide

Nytt varemerke!

Lucide er et belgisk familieselskap med fremtredende kolleksjon for motebevisste forbrukere til en konkurransedyktig pris. Du finner alt fra søte barneromslamper til tøffe og stilrene design.

 

 

Sjimpanse vegglampe

Den lekne sjimpansen skiller seg umiddelbart ut. Extravaganza Chimp er laget av high-end plast. Den dingler fra veggen som en ekte akrobat, med lyskilden i den ene hånden og bryteren i den andre. Lyset har en høyde på 48,5 centimeter og er perfekt for dimming.

Les mer

Cintra bordlampe

Cintra er en vakker bordlampe laget av akryl av høy kvalitet og integrert LED. Lampen gir et nydelig lysspill og varmhvitt lys. Lyset kan dimmes ved hjelp av stepdimmeren på lampen. Lys opp terrassen, soverommet eller barnerommet med denne unike og flotte lampen.

Les mer

Flere nyheter fra Lucide

Spot Light

Nytt varemerke!

Spot Light har fokus på høy kvalitet og energisparing. Armaturene er toppmoderne og i hovedsak designet i trevirke. Deres 24V LED-moduler er preget av høyeste kvalitet og har 5-års garanti.

flere nyheter fra spot light

Nyheter fra Nova Life

Roberta bordlampe

Roberta er en stilig og moderne lampe med et skandivanisk designutrykk som vil passe inn i alle hjem. Med kombinasjonen av hvit og matt messing fremstår lampen som lys og innbydende.

Les mer

Noor II gulvlampe

Noor II er en stilfull gulvlampe i sort og messing. Lampen har dimmer slik at du kan regulere lysstyrken etter ønske.
Passer utmerket som leselys!

Les mer

Vi har også fått inn Kelly i glossy hvitt glass og messing detaljer. Utrolig nydelig! Og Kelly plafond med røykfarget glass.

Flere nyheter fra Nova Life

Course LED gulvlampe

En moderne og lekker nyhet fra Trio Lighting! 

Stilig design og integrert LED. Den sist valgte lysinnstillingen lagres og brukes når lampen slås på igjen med minnefunksjonen. Lampen kan dimmes trinnløst ved hjelp av en integrert dimmer.

Se mer

Flere nyheter fra Trio

Lind taklampe

Stilig nyhet fra Nova Life! En dekorativ taklampe med rattan tekstur som gir en flott lyseffekt, og passer godt inn på et soverom eller over et spisebord.

Finnes også i naturfarget rattan.

Les mer

Flere nyheter fra Nova Life

Nyheter fra Markslöjd

Svenske Markslöjd har et bredt utvalg dekorative, stilrene og eksklusive lamper til gode priser.

Lavello lyskrone

En av nyhetene fra Markslöjd er den vakre lampen Lavello. Med Lavellos nedoverbuede metallarmer og ni lyskilder får du en praktfull taklampe som fanger blikket. Passer utmerket i både stue og kjøkken, og finnes i fargene sort og messing.

Les mer

Trinity vegglampe

Alle gode ting er tre. Trinity er en dekorativ vegglampe i børstet messing med tre røykfargede glass, hvor det midtre glasset kan beveges. Passer utmerket i entreen eller på soverommet for flott lyseffekt.

Les mer

Cygnus plafond

Flott designet plafond i ekte skandinavisk stil, med fem svarte metallarmer. Cygnus er en takplafond som skiller seg litt ekstra ut. Størrelsen måler 72 cm i diameter og gir godt med lys!

Les mer

Nyheter fra DFTP NORDLUX

Nyheter fra Halo Design

Vi har fått inn en rekke spennende og vakre lamper fra det danske merket Halo Design. Disse har fokus på god kvalitet, funksjonalitet og skandinavisk design.

 

Bubbles

En av nyhetene er serien Bubbles. Den tilsynelatende enkle formen til Bubbles-lampene er en dyp studie av geometri, der proporsjoner er balansert mellom de tre kulene som utgjør hvert produkt. En soleklar favoritt!

BUBBLES SERIEN

SE FLERE LAMPER

Trykk her