UMAGE

Opplev UMAGE - et sted hvor dansk design møter den skandinaviske arv og stemning når det gjelder belysning. Det er materialer av høy kvalitet og med et ekte hensyn til miljøet. I dag finnes UMAGE i over 2000 butikker i over 40 land!

CONIA HVIT

Denne karakteristiske lampen er en klar favoritt. Liker du klassisk hvitt, trendy kobber, kaldt stål eller varm messing?

Conia er en lekker lampeskjerm med kongledesign. Skjermen er inspirert av formen til furukonglen, og gir en flott lyseffekt med sine mange lag. 

Skjermen kan brukes som bord-, vegg-, gulv- og taklampe!

 

LES MER

EOS

Laget av ekte gåsefjær! Denne unike lampen gir et mykt og varmt lys samtidig som den gir en elegant touch til ethvert interiør.

LES MER

CARMINA

Carmina er designet som en hyllest til myke bølger som sakte glir over de mange danske stranddynene.

LES MER

SILVIA

Silvia er en stilfull lampe med rent design. Lampen er tidløs og spennende i uttrykket.
 

LES MER

JAZZ

Jazz er laget av en eksklusiv 3D-finérteknologi og inspirert av de flytende linjene som finnes i en blomstrende frangipani-blomst og et klassisk grammofonhorn, derav navnet. Jazz kan brukes som et anheng over spisebordet eller på Tripod gulvstativ.

TRIPOD STATIV

UMAGE har mange flotte oppheng og stativer som skjermene kan brukes på. Tripod stativ passer utmerket til Eos, Carmina og Silvia. Du velger størrelsen på skjermen til stativet etter egen smak! Det finnes også veggoppheng og pendeloppheng til skjermene.

 

LES MER

FLERE PRODUKTER FRA UMAGE

 

SE ALLE PRODUKTENE FRA UMAGE

TRYKK HER