Markslöjd

Svenske Markslöjd Lighting Group (MLG) startet opp i 1963 og er i dag en av Nord-Europas ledende belysningsfirmaer med representanter i land over hele verden. De selger belysning til både hjemmebruk og offentlige miljøer under varemerkene "Markslöjd" og "LampGustaf".

PROUD BORDLAMPE

En dekorativ og majestetisk lampe med et mystisk og spennende design! Her har du virkelig en lampe som vil løfte rommet, og denne plasseres gjerne med god plass rundt seg så den får vist seg frem på sitt beste.

 

LES MER

BROOKLYN BORDLAMPE

En enkel og stilren bordlampe med sort metall fot og røykfarget glass. Den kan brukes både som nattbordslampe eller for å piffe opp interiøret ellers i hjemmet. Lampen blir ekstra fin med dekorpære.

 

LES MER

ET UTVALG AV LAMPER FRA MARKSLÖJD

MULTI VEGGLAMPE

Lampen er stilren, eksklusiv og praktisk! Med hyllen som følger med kan du dekorere lampen med ditt personlige preg.


Lampen passer perfekt som soveromslampe eller som hylle på kjøkkenet eller i entréen. Den har også USB uttak som gjør det mulig å lade mobilen din enkelt! Ikke nok med det har lampen også en integrert dimmer slik at du kan justere lyset etter behov.

 

Dette er helt klart en genial lampe hvor det er både funksjonalitet og design som står i fokus, hva mer kan man be om?

 

LES MER

KOM TAKLAMPE

Kom taklampe fra Markslöjd er en lekker og stilren taklampe i moderne utførelse. Lampen finnes i flere flotte farger som vist på bildene ovenfor. Denne lampen er både tøff over et spisebord eller en kjøkken benk, og kan også henges i en mørk krok.
Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling.

 

SE MER

TRAY TAKLAMPE

Denne lampen tar oss til nye høyder ved sin moderne og industrielle stil. Her har du spisebordslampen som passer like godt hjemme som på hytten, eller hvorfor ikke begge steder?

Lampen har tre dimbare integrerte LED lyskilder som lyser ned mot bordet, som gjør det mulig å dekorere lampen ovenfra. Her kan man gjerne sette potteplanter, urter, kaktuser, lyslykter, kubbelys - you name it. Her er det fantasien som setter grenser.

Er du lei av lampen over spisebordet? Da er dette lampen for deg!

 

LES MER

LARRY VEGGLAMPE

En lekker og stilren lampe som passer like godt i stuen som på soverommet! Det medfølger integrert dimmer, så her kan du justere lyset etter behov.

 

LES MER

HEAVEN TAKLAMPE

En mektig lampe designet av Joakim Thedin. Den er hele 117cm i diameter og er sort med lekre opale glass! Lampen passer utmerket over et spisebord eller stuebord, og setter tydelig preg i ditt hjem!

 

LES MER

LARRY GULVLAMPE

Lampen er i hvit utførelse med sølv detaljer! Lampen har integrert dimmer, så her kan du justere lyset etter behov.

 

LES MER

 

SE ALLE VÅRE PRODUKTER FRA MARKSLÖJD

TRYKK HER