Markslöjd

Svenske Markslöjd Lighting Group (MLG) startet opp i 1963 og er i dag en av Nord-Europas ledende belysningsfirmaer med representanter i land over hele verden. De selger belysning til både hjemmebruk og offentlige miljøer under varemerkene "Markslöjd" og "LampGustaf".

Pablo LED ramme vegglampe

Pablo er laget for dekorativ belysning og for å belyse hva du måtte ønske, for eksempel en plante eller annen dekor. La Pablo hjelpe deg med å fremheve din personlighet!
 

LES MER

Peak vegglampe

Peak vegglampe med sitt stilige design og det matte sorte metallet gir et moderne preg på belysningen. Med den justerbare og kjegleformede metallskjermen passer lampen perfekt på soverommett!

LES MER

 

ET UTVALG AV LAMPER FRA MARKSLÖJD

Lunden bordlampe

Lunden bordlampe har en vakker beige/grå tekstilskjerm, sammen med en trefot i sort farge passer denne lampen inn i de fleste rom og hjem.

 

LES MER

Heaven taklampe

En mektig lampe designet av Joakim Thedin. Den er hele 117cm i diameter og er sort med lekre opale glass! Lampen passer utmerket over et spisebord eller stuebord, og setter tydelig preg i ditt hjem!

 

LES MER

Peak gulvlampe

Peak er en stilig og praktisk gulvlampe. Det matte sorte metallet gir et eksklusivt preg, og den justerbare og kjegleformede metallskjermen gjør Peak praktisk i soverom, ved sofakroken og mer.

 

LES MER

 

SE ALLE VÅRE PRODUKTER FRA MARKSLÖJD

TRYKK HER