Lukk x
0

Philips

Philips sin visjon er å forbedre menneskers liv med innovative belysningsløsninger, utvikle produkter som sparer energi og samtidig tilby et bredt sortiment med armaturer for å dekke ethvert behov. I over 125 år har Philips vært en foregangsbedrift.

 

Philips Lighting er en globalt ledende aktør med spisskompetanse på utvikling, produksjon og bruk av nyskapende (LED-)belysningsløsninger. Her finner du lamper til alle rom i hjemmet - i alle mulige stiler. De ser aktivt etter ny teknologi, og skaper innovasjon med sin brede forståelse av hvordan belysning påvirker oss. De tilbyr belysningsopplevelser som skaper trygghet, komfort, fokus, energi og underholdning!

Et utvalg av våre produkter fra Philips

RYE PENDEL

Philips MyLiving Rye-pendelen i metall har en stor og dristig halvkuleformet skjerm som gir ethvert rom en moderne stil.

HUE FAIR

Elegant utforming som passer til alt interiør. Legg til Fair Philips HUE White Ambiance-pendelen i ditt HUE-system, og få naturlig hvitt lys som gir deg energi og hjelper deg med å våkne, konsentrere deg, lese og slappe av.

CAPRICORN

Nyt en vakker hage med lys! Denne runde Philips Capricorn LED-utendørsstolpen er formstøpt i slitesterk aluminium i lys grå.