Lukk x
0

Arctic Lighting

Lampehuset forhandler, som eneste i Norge, et utvalg helt spesielle utelamper ved varemerket Arctic Lighting! Dette er utendørs belysning i en helt egen klasse hva gjelder både kvalitet, design og bruksvennlighet. Kolleksjonen består av ulike og individuelle modeller som hver har sitt unike design, men med gjennomgående fellestrekk som gjør at kolleksjonen oppleves helhetlig og gjennomført.

Gjør det fint ute!

Alle lampene fra Arctic Lighting har 5 års garanti og har uknuselige glass!

Flere av lampene har mulighet for kabelinnføring fra alle sider i tillegg til innføring direkte fra vegg, meget monteringsvennlige utelamper!
Flere av lampene har også klar polykarbonat bakplate og frontskjerm, så hele lampebasen er av det robuste og uknuselige materialet polykarbonat. 

Et utvalg av våre produkter fra Arctic Lighting

LANDEGODE

Landegode er en flott utelampe for vegg eller tak i galvanisert farge fra Arctic Lighting. Lampen er galvanisert under den lakkerte fargen for å gjøre den mer slitesterk og holdbar.

HEKKINGEN

Hekkingen er en gafitt utelampe til vegg, kan også plasseres på stolpe. Arctic Lighting utelampekolleksjon har ekstra god kvalitet som holder seg lenge i det norske klimaet.