Philips Hue

Philips Hue tilbyr et av de beste smarte belysningssytemene for ditt hjem. Enkelt og raskt å sette opp enten du ønsker å styre lyset kun med fjernkontroll eller app via Bluetooth eller Wifi (krever Bridge). Philips Hue har både lyspærer og lamper, så her har du mulighet til å gjøre om gamle lamper til smart-lamper, samt mulighet til fornyelse.

 

WHITE

Med serien Hue White har du kun én lysfarge å forholde deg til. Her er det dimming av lysstyrke og funksjoner i appen som står i fokus! Fargen på dette lyset er varmhvit.

 

WHITE AMBIANCE

Med Hue White Ambiance har du flere hvite nyanser til forskjellig bruk. Til forskjell fra Hue White hvor du kun kan dimme en lysfarge, kan du med Hue White Ambiance styre fargetemperaturen.

 

COLOR

Med serien Hue Color har du et stort spekter med hele 16 millioner forskjellige farger du kan leke deg med. Synkroniser for eksempel lyset med musikk, spill og film. Hue Color inkulderer Hue White Ambiance, så her har du virkelig hele pakken! 

Fordeler med Hue

 

  • Glem elektrikerkostnad på montering av dimmere - med Hue kan du enkelt koble opp alt sammen selv
  • Belysningen styres lett via app, trådløse Hue brytere eller stemmestyring
  • Du kan koble opptil 10 Hue enheter med Bluetooth, eller 50 Hue enheter med Wifi/ Hue Bridge
  • Stort utvalg av sokler, lamper og styringsenheter
  • Pærene kommer i 3 forskjellige lys. Mykt varmhvit, Varmt til kjølig hvit og farget lys. Velg din favoritt!
  • Du kan koble til bevegelsessensor
  • Med tilkobling til Bridge kan du styre lysene dine selv om du ikke er hjemme.
  • Forhåndsinnstilte belysningsvalg: lyset oppfører seg likt som sist du var hjemme
  • Synkroniser lysene med musikk, TV og spill samt scenarioer for ulike stemninger. (Krever Bridge)

favoritter FRA PHILIPS HUE

Personifiser din hverdag - la lyset følge deg og ikke omvendt 

Hue essentials

HUE BRIDGE

Hue Bridge er hjernen og hjertet til hele systemet, og lar deg kontrollere belysningen i hjemmet. Når du kobler denne til appen låser du opp alle funksjonene og mulighetene til dette systemet. Den lar deg kontrollere lysene dine fra hvor som helst i verden via Philips Hue-appen, lage tilbakevendende automatiseringer, utvide den smarte belysningen din til uterommene dine, oppleve surroundbelysning, legge til og konfigurere tilbehør og bruke hvilken som helst stemmeassistent du liker.  

 

SE MER

HUE DIMMER

Koble til en Hue Dimmer Switch for og enkelt styre lysene uten å ta opp mobilen. Fjernkontrollen brukes til å skru av og på lysene, dimme og velge mellom lysscener.
Fest holderen til kontrollen med den medfølgende selvklebende baksiden, eller skruer (selges separat). Kontrollen er batteridrevet og trådløs.

 

SE MER

Hue Motion Sensor Hvit

Legg til bevegelsessensor i Philips HUE-systemet ditt for enkelhet og for å spare energi. Sensoren er batteridrevet og trådløs, slik at du kan plassere den hvor som helst i hjemmet. Den er enkel å konfigurere via Philips HUE-appen. Koble Philips HUE-bevegelsessensoren til en Philips HUE-Bridge (selges separat) via Philips HUE-appen, så slår den automatisk på lyset når du kommer inn i rommet. Hue Tap er trådløs og fungerer uten batterier.

 

SE MER

Sett stemningen

Lad batteriene

Hygge

Underhold

Tilkobling

SLIK KOBLER DU OPP - MED HUE BRIDGE:

 

1. Koble deg på

Koble Hue Bridge til din router med nettverkskabelen som følger med produktet.

 

2. Last ned

Last ned Philips Hue appen gratis for iPhone og Android og registrer din Hue Bridge.

 

3. Installasjon

Installer enheten(e) og sørg for at lyset er på. Deretter vil appen søke etter enheter, og de vil dukke opp på din smartenhet! Appen finner også tilbehørsprodukter som Dimmer Switch, Tap, Motion Sensor o.l. 

 

4.Ferdig

Du kan nå gi lyskildene navn og plassere de i ulike rom. Om du har tilbehør bestemmer du i hvilke rom disse enhetene skal styre lyset i. Hue er nå klart til bruk!

 

SE BRIDGE

SLIK KOBLER DU OPP - UTEN HUE BRIDGE

 

Installer enheten(e) og sørg for at lyset er på.

 

1. Styringen av lyset

Noen kontroller er ferdig programmert til produktet og er klar til å brukes. Dersom du skal ha flere enheter på en kontroll må kontrollen holdes inntil produktet og på-knappen holdes inne til lyspæren blinker. For å teste at den er programmert må på-knappen trykkes på flere ganger. Om produktet ikke responderer, må dette gjentas.

 

2. Integrerte lyskilder i lamper

Philips Hue har også lamper som har en intergrert lyspære. Her følger det med en kontroll per produkt som er ferdig programmert. Om du ønsker å koble flere lamper på en kontroll må du gjennomføre prosessen forklart over.

 

3. Ferdig

Hue er nå klart til bruk!

 

SE HUE BRYTER 

Philips Hue Outdoor

PHILIPS HUE OUTDOOR

 

Få liv ute med verdens beste nettverksbelysning.
Du kan enkelt styre utebelysningen via app på din smartenhet eller ved å bruke trådløse Hue brytere.

Hue Outdoor er en ny og spennende serie med utelamper med Hue lyspærer, og kan kobles til din eksisterende Hue Bridge for å få alle funksjonene som kontroll, geofencing og planlegging av utebelsyningen når du er borte.

Hue Outdoor har produkter som LightStrips, spot, vegglamper, blomsterstolper og stolper. Alt er godkjent til utebruk og gjør det enkelt for deg å holde en rød tråd rundt huset med lekre lamper med smart teknologi!

 

LES MER

MANGE MULIGHETER MED PHILIPS HUE

 

Visste du at du kan bruke Philips Hue-lyspærer i alle lamper som har E14, E27 eller GU10-sokkel? Du kan enkelt styre inntil 10 pærer med Bluetooth, og 50 pærer dersom du kobler til en Hue Bridge. 

Arbeidsmodus

Avslapping

Hygge

Se alle Philips Hue produkter

TRYKK HER