Lukk x
0

Philips Hue - Smartbelysning til hjemmet

Philips Hue er et personlig system for trådløs belysning som du raskt kan bruke til å kontrollere lyset og skape rett stemning for hver anledning. I tillegg til dette har lyspærene fra Philips Hue ulike fargernyanser:

Bla nedover la deg inspirere av en ny verden for smartbelsyning!

White

Med serien Hue White har du kun én lysfarge å forholde deg til. Her er det dimming av lysstyrke og funksjoner i appen som står i fokus! Fargen på dette lyset er varmhvit.

White Ambiance

Med Hue White Ambiance har du flere hvite nyanser til forskjellig bruk. Til forskjell fra Hue White hvor du kun kan dimme en lysfarge, kan du med Hue White Ambiance styre fargetemperaturen.

Color

Med serien Hue Color har du et stort spekter med hele 16 millioner forskjellige farger du kan leke deg med. Synkroniser for eksempel lyset med musikk, spill og film. Hue Color inkulderer Hue White Ambiance, så her har du virkelig hele pakken!

Fordeler med HUE

 • Glem elektrikerkostnad på montering av dimmere, med Hue kan du enkelt koble opp alt sammen selv
 • Belysningen styres lett via app eller trådløse Hue brytere
 • Du kan koble opptil 50 Hue enheter på en Hue Bridge
 • Stort utvalg av sokler, lamper og styringsenheter
 • Du kan velge mellom 16 millioner farger og regulere lysstyrken etter ønske
 • Du kan koble til bevegelsessensor
 • Forhåndsinnstilte belysningsvalg: lyset oppfører seg likt som sist du var hjemme
 • Synkroniser lysene med musikk, TV og spill

Hue Bridge

Hue Bridge er hjernen til hele systemet og lar deg kontrollere belysningen i hjemmet. Når du kobler denne til appen kan du bytte farger, sette på rutiner, alarmer og konfigurere sensor og mer.

Hue Dimmer

Hue Dimmer åpner muligheten for å bruke Hue og kan være greit å starte med hvis man vil teste det ut før man bygger på systemet. Denne kan brukes uten Hue Bridge til å dimme lyset opp og ned, og kan også brukes til å endre hvitfargene til Hue White Ambiance. Bruker du Hue Bridge, kan den også huske fargeinnstillinger.

Hue Tap

Hue Tap er en genial lysbryter hvor du lagrer dine favorittinnstillinger på lyset slik at du enkelt kan bytte tilbake til lyset du trives med i de forskjellige settingene. Hue Tap er trådløs og fungerer uten batterier.

Slik kobler du opp - med Hue Bridge

 • Koble deg på

Koble Hue Bridge til din router med nettverkskabelen som følger med produktet.

 • Last ned

Last ned Philips Hue appen gratis for iPhone og Android og registrer din Hue Bridge.

 • Installasjon

Installer enheten(e) og sørg for at lyset er på. Deretter vil appen søke etter enheter, og de vil dukke opp på din smartenhet! Appen finner også tilbehørsprodukter som Dimmer Switch, Tap, Motion Sensor o.l. 

 •  Ferdig

Du kan nå gi lyskildene navn og plassere de i ulike rom. Om du har tilbehør bestemmer du i hvilke rom disse enhetene skal styre lyset i. Hue er nå klart til bruk!

Slik kobler du opp - uten Hue Bridge

 • Installasjon

Installer enheten(e) og sørg for at lyset er på.

 • Styringen av lyset

Noen kontroller er ferdig programmert til produktet og er klar til å brukes. Dersom du skal ha flere enheter på en kontroll må kontrollen holdes inntil produktet og på-knappen holdes inne til lyspæren blinker. For å teste at den er programmert må på-knappen trykkes på flere ganger. Om produktet ikke responderer, må dette gjentas.

 • Intergrerte lyskilder i lamper

Philips Hue har også lamper som har en intergrert lyspære. Her følger det med en kontroll per produkt som er ferdig programmert. Om du ønsker å koble flere lamper på en kontroll må du gjennomføre prosessen forklart over.

 • Ferdig

Hue er nå klart til bruk!

PHILIPS HUE OUTDOOR

Få liv ute med verdens beste nettverksbelysning.
Du kan enkelt styre utebelysningen via app på din smartenhet eller ved å bruke trådløse Hue brytere.

Hue Outdoor er en ny og spennende serie med utelamper med Hue lyspærer, og kan kobles til din eksisterende Hue Bridge for å få alle funksjonene som kontroll, geofencing og planlegging av utebelsyningen når du er borte.

Hue Outdoor har produkter som LightStrips, spot, vegglamper, blomsterstolper og stolper. Alt er godkjent til utebruk og gjør det enkelt for deg å holde en rød tråd rundt huset med lekre lamper med smart teknologi!

Mange muligheter med Philips HUE

Det er enkelt å installere og utvide Philips Hue belysningssystem. Finn ut hvordan du kan bruke ulike lyspærer, lamper, brytere og sensorer til å skape liv i hjemmet ditt.
 
Visste du at du kan bruke Philips Hue-lyspærer i alle lamper som har E14, E27 eller GU10-sokkel? Dersom du ønsker å styre lyset via appen må du kjøpe Hue Bridge separat for å koble til WiFi, men fjernkontrollen kan brukes uten Hue Bridge!

Startsett

Med disse startsettene får du det du trenger

LYSPÆRER

Se våre forskjellige Hue pærer

LAMPER

Her finner du lampene med integrert Hue lyskilde

LIGHTSTRIPS

Dekorer med lightstrips bak tv eller i trappen

LYSSTYRING

Med disse produktene kan du enkelt styre belysningen