Lukk x
0

Hva er Philips Hue?

Fordeler med HUE

 • Glem elektrikerkostnad på montering av dimmere, med Hue kan du enkelt koble opp alt sammen selv
 • Belysningen styres lett via app eller trådløse Hue brytere
 • Du kan koble opptil 50 Hue enheter på en Hue Bridge
 • Stort utvalg av sokler, lamper og styringsenheter
 • Du kan velge mellom 16 millioner farger og regulere lysstyrken etter ønske
 • Du kan koble til bevegelsessensor
 • Forhåndsinnstilte belysningsvalg: lyset oppfører seg likt som sist du var hjemme
 • Synkroniser lysene med musikk, TV og spill

Smartbelysning for ditt hjem!

Philips Hue er et personlig system for trådløs belysning, som du kan bruke til å raskt kontrollere lyset og skape rett stemning for hver setting. Få liv i hjemmet ditt med verdens beste nettverksbelysning.
Her er det ingen grenser, du har kontrollen.

White

Philips Hue ønsker deg velkommen hjem og lar deg styre lysene fra alt fra soverommet til hagen. Du kan til og med få det til å se ut som om du er hjemme når du ikke er det. Det handler om å gjøre livet enklere.
Med serien Hue White har du kun en lysfarge å forholde deg til, her er det dimming og funksjoner i appen som står i fokus!

White Ambiance

Skap den riktige stemningen for alle øyeblikk! Philips Hue kan vekke deg på en naturlig måte, gi deg energi og gjøre det enklere for deg å lese, konsentrere deg, slappe av og sovne.
Med serien Hue White Ambiance har du forskjellige hvite nyanser til forskjellig bruk, her kan du styre fargen etter hva du skal bruke lyset til!

Color

Gjør hverdagsbelysningen til en helt unik opplevelse. Lek med farger, eller synkroniser smartbelysningen med musikk, spill og filmer. Du har flere hundre apper å velge mellom og kun fantasien setter grenser.
Med serien Hue Color har du et stort spekter med hele 16 millioner forskjellige farger som du kan leke deg med! Hue Color inkulderer White Ambiance, så her har du virkelig hele pakken.

Hue Bridge

Hue Bridge er hjernen til hele systemet. Uten denne kan du ikke benytte deg av appen som du er avhengig av for å bytte farger, sette på rutiner, alarmer og konfigurere rom og mer. Hue Bridge er nøkkelen inn til en verden full av muligheter!

Hue Dimmer

Hue Dimmer åpner muligheten for å bruke Hue, og er greit å starte med hvis man vil teste det ut før man bygger på systemet. Denne kan brukes uten Hue Bridge til å dimme lyset opp og ned, og kan også brukes til å endre fargene til White Ambiance! Bruker du Hue Bridge kan denne huske color innstillinger også.

Hue Tap

Hue Tap er en genial bryter som du lagrer dine favoritt instillinger på lyset, slik at du enkelt kan bytte tilbake til lyset du trives med i de forskjellige settingene! Bruker du Hue Bridge kan denne huske color instillinger også!

Enkel oppkobling - med Hue Bridge

 • Koble deg på!

Koble Hue Bridge til din router med nettverkskabelen som følger med produktet.

 • Last ned

Last ned Philips Hue appen gratis for iPhone og Android og registrer din Hue Bridge.

 • Installasjon

Installer enheten(e) og sørg for at lyset er på. Derettet vil appen søke etter enheter, og de vil dukke opp på din smartenhet! Appen finner også tilbehørsprodukter som Dimmer Switch, Tap, Motion Sensor o.l. 

 •  Ferdig!

Du kan nå gi lyskildene navn og plassere de i ulike rom. Om du har tilbehør bestemmer du i hvilke disse rom disse enhetene skal styre lyset i. Hue er nå klart til bruk!

Enkel oppkobling - uten Hue Bridge

 • Installasjon

Installer enheten(e) og sørg for at lyset er på.

 • Styringen av lyset

Noen kontroller er ferdig programmert til produktet og er klar til å brukes. Dersom du skal ha flere enheter på en kontroll må kontrollen holdes inntil produktet og på-knappen holdes inne til lyskilden blinker. For å teste at den er programmert må på-knappen trykkes på flere ganger. Om produktet ikke responderer, må dette gjentas.

 • Intergrerte lyskilder i lamper

Philips Hue har også lamper som har en intergrert lyskilde. Her følger det med en kontroll per produkt som er ferdig programmert. Om du ønsker å koble flere lamper på en kontroll må du gjennomføre prosessen forklart over.

 • Ferdig!

Hue er nå klart til bruk!

Utforsk Philips HUE

Det er enkelt å installere og utvide Philips Hue belysningssystem. Finn ut hvordan du kan bruke ulike lyspærer, lamper, brytere og sensorer til å skape liv i hjemmet ditt.

PHILIPS HUE OUTDOOR

Få liv ute med verdens beste nettverksbelysning.
Du kan enkelt styre utebelysningen via app på din smartenhet eller ved å bruke trådløse Hue brytere!

Hue Outdoor er en ny og spennende serie med utelamper med Hue lyskilder, og kan kobles til din eksisterende Hue Bridge for å få alle funksjonene som kontroll, geofencing og planlegging av utebelsyningen når du er borte.

Hue Outdoor har produkter som LightStrips, spot, vegglamper, blomsterstolper og stolper. Alt er godkjent til utebruk og gjør det enkelt for deg å holde en rød tråd rundt huset med lekre lamper med smart teknologi!

Startsett

Med disse startsettene får du det du trenger

LYSPÆRER

Se våre forskjellige Hue pærer

LAMPER

Her finner du lampene med integrert Hue lyskilde

LIGHTSTRIPS

Dekorer med lightstrips bak tv eller i trappen

LYSSTYRING

Med disse produktene kan du enkelt styre belysningen