Philips Hue

Philips Hue er et personlig system for trådløs belysning som du raskt kan bruke til å kontrollere lyset og skape rett stemning for hver anledning. I tillegg til dette har lyspærene fra Philips Hue ulike fargenyanser. 

 

WHITE

Med serien Hue White har du kun én lysfarge å forholde deg til. Her er det dimming av lysstyrke og funksjoner i appen som står i fokus! Fargen på dette lyset er varmhvit.

 

WHITE AMBIANCE

Med Hue White Ambiance har du flere hvite nyanser til forskjellig bruk. Til forskjell fra Hue White hvor du kun kan dimme en lysfarge, kan du med Hue White Ambiance styre fargetemperaturen.

 

COLOR

Med serien Hue Color har du et stort spekter med hele 16 millioner forskjellige farger du kan leke deg med. Synkroniser for eksempel lyset med musikk, spill og film. Hue Color inkulderer Hue White Ambiance, så her har du virkelig hele pakken! 

Fordeler med Hue

 

  • Glem elektrikerkostnad på montering av dimmere - med Hue kan du enkelt koble opp alt sammen selv
  • Belysningen styres lett via app, trådløse Hue brytere eller stemmestyring
  • Du kan koble opptil 50 Hue enheter på en Hue Bridge
  • Stort utvalg av sokler, lamper og styringsenheter
  • Du kan velge mellom 16 millioner farger og regulere lysstyrken etter ønske
  • Du kan koble til bevegelsessensor
  • Forhåndsinnstilte belysningsvalg: lyset oppfører seg likt som sist du var hjemme
  • Synkroniser lysene med musikk, TV og spill samt scenarioer for ulike stemninger. 

favoritter FRA PHILIPS HUE

Personifiser din hverdag - la lyset følge deg og ikke omvendt 

Hue essentials

HUE BRIDGE

Hue Bridge er hjernen til hele systemet og lar deg kontrollere belysningen i hjemmet. Når du kobler denne til appen kan du bytte farger, sette på rutiner, alarmer og konfigurere sensor og mer.

 

SE MER

HUE DIMMER

Hue Dimmer åpner muligheten for å bruke Hue og kan være greit å starte med hvis man vil teste det ut før man bygger på systemet. Denne kan brukes uten Hue Bridge til å dimme lyset opp og ned, og kan også brukes til å endre hvitfargene til Hue White Ambiance. Bruker du Hue Bridge, kan den også huske fargeinnstillinger.

 

SE MER

Hue Motion Sensor Hvit

Legg til bevegelsessensor i Philips HUE-systemet ditt for enkelhet og for å spare energi. Sensoren er batteridrevet og trådløs, slik at du kan plassere den hvor som helst i hjemmet. Den er enkel å konfigurere via Philips HUE-appen. Koble Philips HUE-bevegelsessensoren til en Philips HUE-Bridge (selges separat) via Philips HUE-appen, så slår den automatisk på lyset når du kommer inn i rommet. Hue Tap er trådløs og fungerer uten batterier.

 

SE MER

Sett stemningen

Lad batteriene

Hygge

Underhold

Tilkobling

SLIK KOBLER DU OPP - MED HUE BRIDGE:

 

1. Koble deg på

Koble Hue Bridge til din router med nettverkskabelen som følger med produktet.

 

2. Last ned

Last ned Philips Hue appen gratis for iPhone og Android og registrer din Hue Bridge.

 

3. Installasjon

Installer enheten(e) og sørg for at lyset er på. Deretter vil appen søke etter enheter, og de vil dukke opp på din smartenhet! Appen finner også tilbehørsprodukter som Dimmer Switch, Tap, Motion Sensor o.l. 

 

4.Ferdig

Du kan nå gi lyskildene navn og plassere de i ulike rom. Om du har tilbehør bestemmer du i hvilke rom disse enhetene skal styre lyset i. Hue er nå klart til bruk!

 

SE BRIDGE

SLIK KOBLER DU OPP - UTEN HUE BRIDGE

 

Installer enheten(e) og sørg for at lyset er på.

 

1. Styringen av lyset

Noen kontroller er ferdig programmert til produktet og er klar til å brukes. Dersom du skal ha flere enheter på en kontroll må kontrollen holdes inntil produktet og på-knappen holdes inne til lyspæren blinker. For å teste at den er programmert må på-knappen trykkes på flere ganger. Om produktet ikke responderer, må dette gjentas.

 

2. Integrerte lyskilder i lamper

Philips Hue har også lamper som har en intergrert lyspære. Her følger det med en kontroll per produkt som er ferdig programmert. Om du ønsker å koble flere lamper på en kontroll må du gjennomføre prosessen forklart over.

 

3. Ferdig

Hue er nå klart til bruk!

 

Se Hue Bryter her

Philips Hue Outdoor

PHILIPS HUE OUTDOOR

 

Få liv ute med verdens beste nettverksbelysning.
Du kan enkelt styre utebelysningen via app på din smartenhet eller ved å bruke trådløse Hue brytere.

Hue Outdoor er en ny og spennende serie med utelamper med Hue lyspærer, og kan kobles til din eksisterende Hue Bridge for å få alle funksjonene som kontroll, geofencing og planlegging av utebelsyningen når du er borte.

Hue Outdoor har produkter som LightStrips, spot, vegglamper, blomsterstolper og stolper. Alt er godkjent til utebruk og gjør det enkelt for deg å holde en rød tråd rundt huset med lekre lamper med smart teknologi!

 

LES MER

UTVALGTE PHILIPS HUE OUTDOOR PRODUKTER

MANGE MULIGHETER MED PHILIPS HUE

 

Visste du at du kan bruke Philips Hue-lyspærer i alle lamper som har E14, E27 eller GU10-sokkel? Dersom du ønsker å styre lyset via appen må du kjøpe Hue Bridge separat for å koble til WiFi, men fjernkontrollen kan brukes uten Hue Bridge.

Arbeidsmodus

Avslapping

Hygge

 

Se alle Philips Hue produkter:

TRYKK HER