Lukk x
0

BESTSELGENDE FAVORITTER

Vi har valgt ut noen lekre favoritter i forskjellige prisklasser. Her finner du lamper for enhver smak!

WALL KUBE

Vegglampe i spennende dansk design! Med denne lampen kan du skape flotte kontraster på veggen og samtidig få godt lys.

Bruk med fordel en dekorpære for lekker lyseffekt! 

KARLSSON

Elegant og justerbar vegglampe i rustikk stil som kan vinkles etter ønske. Kan brukes som både leselampe eller til å piffe opp interiøret!

TOWNSHEND

Townshend er en lekker og dekorativ taklampe i rustikk utførelse. Høyden kan justeres ved montering etter ønske. Flott lampe over spisebordet!

DOVRE 3 LYS

Dovre er en røff taklampe i moderne rustikk utførelse. Innramming av sort metall med klare glass og kjetting oppheng, undersiden er åpen! Lampen blir ekstra flott ved bruk av dekorpærer som gir en lun atmosfære. 

CAFE PARIS

Cafe Paris har en minimalistisk look med sin sorte elegante fot og vakre matte glass. Lampen passer lett inn i de fleste hjem og gir et behagelig lys.

LJUSDAL

Ljusdal er en flott gulvlampe med justerbare armer. Lampen leveres uten skjermer, slik at her kan man velge selv og mikse farger. Brytere sitter på pæreholdere. 

DISCALGO

Den påfallende vakre taklampen Discalgo har runde akrylskiver som henger rundt lyskilden. Lampen er et påfallende interiør i et hvilket som helst hjem, og gjør en god jobb i å bringe lys rundt til omgivelsene.

Finnes både som hengende og takplafond!

BORDLAMPESTATIV

Bordlampestativ med oppheng i sort metall. I denne bordlampen kan man bruke alt i fra globepærer til amberfarget glass for å gi lampen et spennende og flott uttrykk!

CROSS

Cross er dekorative lamper som gir godt med lys. Lyskildene kan vendes i flere ulike retninger og stillinger. Vi anbefaler bruk av LED dekorpærer for lavest varmeutvikling og for flott lyseffekt!

FONDI

Fondi er en stilren lampe i sort utførelse og messing detaljer. Lampen blir ekstra tøff ved bruk av globepære! Velg mellom globepærer i forskjellige størrelser og farger.

BAZAR

Bazar er en karakteristisk og tøff lampe som består av 3 bøybare, stillbare ledd. Denne lampen finnes også som taklampe og med kortere arm! En klar bestselger!

EOS

Fjærlamper har lenge vært en trend! Skjermen gir en myk og behagelig belysning som ikke blender. Eos fra Umage finnes i vakre farger og flere størrelser!

GROSS

Gross er en eksklusiv lampe med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. Lampen finnes i flere farger og størrelser. 

DL20

En klassiker fra Dyberg Larsen! Denne lampen har en elegant design med sine 3 lag med skjermer som gir et behagelig og vakkert lys!

IKKE GLEM VIKTIG TILBEHØR...

LYSPÆRER

Lyspærer gir ikke bare lys, men setter også stemning! Velg mellom lyspærer i alle farger og fasonger!

LAMPESKJERMER

Lampeskjermer er et viktig tilbehør. Vi har et stort utvalg til gode priser!

INTERIØRVARER

Hos Lampehuset finner du også en rekke dekorative og tidløse pyntegjenstander, møbler, lykter, vaser og annet interiør.