BESTSELGENDE FAVORITTER

Vi har valgt ut noen lekre favoritter i forskjellige prisklasser. Hos oss har du prisgaranti på alle produktene vi selger, og vi har massevis å velge mellom. Husk også at du alltid har 30-dagers åpent kjøp, i tilfelle du skulle ombestemme deg.

Vi håper du finner din favoritt!

KELLY TAKLAMPE

Kelly-serien er noen av våre bestselgende lamper. Som denne rondellen med nydelige røykfargede glass i vakker form.

LES MER

THUNDER TAKLAMPE

Thunder taklampe med 18 lyskilder og lekre detaljer i sort og gull er et blikkfang i rommet. 

LES MER

ROXY TAKLAMPE

Roxy taklampe rondell er en lekker taklampe med røykfargede glass som fader over i klart glass. Bruk LED dekorpære for best mulig lyseffekt.

LES MER

BALL TAKLAMPE

Klassisk lampe som passer inn hos de aller fleste. Ball består av en munnblåst glasskule med et stilrent oppheng. Fin alene, men også flere sammen. 
LES MER

POPULÆRE KELLY SERIEN

VARYS TAKLAMPE

En flott lampe i moderne design som passer i alle rom i hjemmet. Velg lyskilde som passer best i ditt hjem. Vi har pærer til denne i klar, sotet, amber og forskjellige størrelser. Armene kan justeres og festes etter eget ønske ved montering.

LES MER

LEAF BORDLAMPE

Leaf bordlampe er formet som et løvblad og gir et dempet og lunt inntrykk i sin matte sorte farge.

 

LES MER

ODELIA PLAFOND

Odelia er en stilig taklampe som gir et flott uttrykk i rommet og mulighet til mye lys. Denne plafonden passer utmerket på soverommet eller entreen.
 

LES MER

NOOR GULVLAMPE

Noor er en lekker gulvlampe med 3 lys. Lampen er perfekt som ekstra lys i rommet eller som leselys. Noor serien kommer også som vegglampe, taklampe og bordlampe.
 

LES MER

KLING GULVLAMPE 

Kling er en stilren gulvlampe i matt sort. Lampen blir ekstra tøff med globe pære.

LES MER

KLING VEGGLAMPE 

Kling er en flott vegglampe i metall og sort matt farge. Lampen blir ekstra tøff med globe pære.

LES MER

ROBERTO GULVLAMPE

Roberto er en stilig og moderne lampe med et skandivanisk designutrykk som vil passe inn i alle hjem.

 

LES MER

NEWTOWN TAKLAMPE

Newtown er en flott pendel i rustikk design. Egner seg godt hengende alene, eller flere pendler ved siden av hverandre over en kjøkkenøy.

 

LES MER

CROSS PLAFOND

Cross taklampe er både dekorativ og tøff. Bruk dimmer og LED dekorpærer for best lyseffekt! 

LES MER

BALL TAKLAMPE

Klassisk og allsidig takpendel med sort oppheng og opalfarget glass. 

 

LES MER

BOWL BORDLAMPE

Stilren bordlampe med ledningsdimmer i populært design i sort stål og vakkert røykfarget glass som fader over i klart. Kommer også i klart og gyllent glass.

LES MER

EDDIE PLAFOND

Eddie er en tidløs LED plafond i hvit utførelse og IP44. Denne kan derfor brukes i alle rom, til og med våtrom! Dekorasjonsring kan kjøpes separat og finnes i mange forskjellige farger.

LES MER

FLERE FAVORITTER

ROBERTO GULVLAMPE

Roberto er en stilig og moderne lampe med et skandinavisk designutrykk som vil passe inn i alle hjem. Med kombinasjonen av hvit og messing med marmorfot fremstår lampen som lys og innbydende. Lampen kommer også i en sort variant.

LES MER

KALLE GULVLAMPE

Kalle er en stilren lampe i sort metall som kan brukes som leselampe. Passer utmerket i en mørk krok eller i et lesehjørne, og dekorerer samtidig som den gir et behagelig lys.

LES MER

DROPS PENDEL

Klassisk pendel fra Halo Design i opalfarget glass som gir et flott og ensartet lys. Finnes i flere forskjellige størrelser.

LES MER

GROSS TAKLAMPE

Gross er en fantastisk, eksklusiv taklampe av glass som består av matte, hvite kuler som former seg som en sky.

LES MER

 

Flere bestselgere

BOLEO TAKLAMPE

Boloe er en elegant taklampe i hvit farge og flott design. Denne lampen passer utmerket på soverommet, men også over et spisebord eller salongbord. Denne lampen er designet av danske Frank Kerdil for varemerket Dyberg Larsen. 

LES MER 

HAYDEN TAKLAMPE

Hayden taklampe er en gullfarget flytende sky med små LED-lyskilder. Denne ekstraordinære lampen er magisk når den er tent og passer for alle miljøer der du vil sette lampen i fokus.

 

LES MER

COURSE TAKLAMPE

Denne moderne takpendelen har et stilig design og intergrert lyskilde. Lyseffekten gir et nøytralt og behagelig lys.LES MER

Se våre nyheter her

Trykk her