Lukk x
0

TAKLAMPER | LYS SKAPER HJEM

En taklampe er så mye mer enn bare belysning i et hjem! Den er som regel et blikkfang i rommet og den skaper stemning samtidig som den sprer lys.

På denne siden finner du flotte taklamper i ulike design og prisklasser, men også tips og inspirasjon til å skape ditt eget hjem med lys. Og du, husk at du alltid har prisgaranti når du handler hos oss.

MOLEKYL TAKLAMPE

Molekyl er en stilig taklampe som passer godt over spisebordet eller salongbordet. Lampen er i antikk messing og røykfargede glass.

Denne lampen gir god generell belysning i rommet.
 

FLERE LAMPER I MOLEKYL-SERIEN
Molekyl plafond Røykfarget
1 959,-
Molekyl bordlampe Røykfarget
909,-
Molekyl vegglampe Røykfarget
1 119,-
Molekyl vegglampe Messing
1 259,-
Molekyl plafond Messing
2 099,-
Før 2 999,-
2 099,-
Molekyl taklampe Messing
3 499,-
Molekyl taklampe Røykfarget
3 149,-

Embrik taklampe

Embrik er en flott hengende taklampe i nordisk design og kjetting oppheng. Høyden kan justeres etter ønske.

DL39 PENDEL

Harmonisk lampe fra Dyberg Larsen! Pendelen er inspirert av klassiske linjer og minimalistisk stil med sitt hvite glass og sorte kontraster.

Supreme taklampe

Supreme er en uttrykksfull taklampe med horisontale armer i metall og hvite glass. Flott over spisebordet! 

CROSS TAKLAMPE FRA TRIO

Cross i matt sort og gull er en dekorativ taklampe som gir godt med lys. Lyspærene kan vendes i flere ulike retninger og stillinger - og her er lyspæren sentral. Velg mellom pærer i sotet glass, matte hvite, amber farge eller klart glass. Du kan enkelt fornye lampen ved å bytte ut lyspærene. 

 

Denne lampen passer like godt i stuen som på soverommet.

ASTERIA TAKLAMPE

Nyhet fra Umage! Asteria er en lampe med vekt på design, teknologi og håndverk. Lampen har innebygd LED lyskilde i en elegant og minimalistisk form. Du vil få en flott og behagelig belysning!

GROSS BAR TAKLAMPE

Gross Bar er en eksklusiv taklampe med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. Lampen består av 38 glasskuler i amber finish.

BELLISSIMO TAKLAMPE

Bellisimo er en elegant taklampe i vakkert farget glass! Ledningen på lampen er i tvistet tekstil og takkoppen er i metall. Bruk med fordel en dekorpære i lampen for flott lyseffekt!

HERO TAKLAMPE

Hero er en dekorativ taklampe med et spennende design. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling, og dimmer for å kunne justere lysstyrken etter behov og ønske.

Denne taklampen blir garantert et smykke i rommet.

Spin taklampe

Spin taklampe fra Dyberg Larsen! En vakker pendel i avrundet form og tvistet papir. Gir en flott lyseffekt! Denne lampeserien kommer i flere størrelser og farger.

PINEAPPLE TAKLAMPE

Lekre PineApple fra Dyberg Larsen! Denne lampeserien har blader som er inspirert av en ananas og gir et flott lys. Godt egnet for alle hjem med sitt tidløse design.

DL45 TAKLAMPE

En klassiker fra Dyberg Larsen! Denne pendelen har en elegant design med sine 3 lag med skjermer som gir et behagelig og vakkert lys!

BOLEO TAKLAMPE

Boloe fra Dyberg Larsen er en elegant taklampe i hvit farge og flott design. Denne lampen passer utmerket på soverommet, men også over et spisebord eller salongbord.

CRAYON TAKLAMPE

Crayon pendant er inspirert av en karakteristisk fargestifter. Den nederste delen av Crayon pendant «papir biten» har en matt finish, mens den øvre delen er skinnende svart. Denne lampen passer godt over spisebordet, i en klynge eller på rekke.

Discalgo taklampe

Den påfallende vakre hengelampen Discalgo har runde akrylskiver som henger rundt lyskilden. Lampen er et påfallende interiør i et hvilket som helst hjem, og gjør en god jobb i å bringe lys rundt til omgivelsene.

FONDI TAKLAMPE

Fondi er en stilren taklampe i sort utførelse og messing detaljer. Lampen blir ekstra tøff ved bruk av globepærer! Velg mellom matte, røykfargede eller klare.

GROSS TAKLAMPE

Gross fra By Rydéns er en eksklusiv taklampe med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. Lampen består av 37 glasskuler i røykfarget finish. 

Krumelur taklampe

Krumeler er en minimalistisk taklampe med integrert LED lyskilde som er dimbar. Krokoppheng medfølger. Denne er flott over spisebordet!

EOS TAKLAMPE

Eos er en nordisk og vakker lampeskjerm med ekte gåsefjær. Disse unike skjermene gir et mykt og varmt lys i rommet.

Clint taklampe

Clint er en hengende taklampe med mønster i skjerm som gir en flott effekt ut i rommet. Flott over spisebordet eller over en kjøkkenøy! 

3SOME TAKLAMPE

3Some fra svenske By Rydéns er en vakker, stilren taklampe som gir et jevnt, harmoniskt og blendefritt lys. Passer like fint i stuen over salongbordet, over spisebordet eller over sengen på soverommet.

Hermine taklampe

Hermine taklampe er en flott lampe lagd i metall med en matt messing farge. Denne lampen gir en vakker lyseffekt ut i rommet.

Splendor taklampe

Splendor er en stilig takpendel med glassene plassert på en en rund arm. Lampen passer utmerket over spisebordet eller i stuen, men kan også være et lekkert tilskudd over sengen.

Amadeus taklampe

Amadeus passer til deg som vil ha en eksklusiv og klassisk taklampe.

Gross plafond

Gross er en eksklusiv takplafond med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. 

En plafond er en lampe som bygger lavt under taket og er gjerne koblet direkte i taket eller veggen uten ledning.
Disse er godt egnet til entreen, soverommet eller andre rom med lavt tak.