Lukk x
0

TAKLAMPER | LYS SKAPER HJEM

En taklampe er så mye mer enn bare belysning i et hjem! Den er som regel et blikkfang i rommet og den skaper stemning samtidig som den sprer lys!

God generell takbelysning er et godt utgangspunkt når man skal belyse et rom. I noen rom ønsker man kun en enkel lampe som gir godt lys, men over for eksempel spiseplassen ønsker man en taklampe med mer fokus på design og som kan dimmes! Vi i Lampehuset mener at lys skaper hjem! På denne siden finner du flotte taklamper i ulike design og prisklasser, men også tips og inspirasjon til å skape ditt eget hjem med lys!

ASTERIA TAKLAMPE

Nyhet fra Umage! Asteria er en lampe med vekt på design, teknologi og håndverk. Lampen har innebygd LED lyskilde i en elegant og minimalistisk form. Du vil få en flott og behagelig belysning!

GROSS BAR TAKLAMPE

Gross Bar er en eksklusiv taklampe med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. Lampen består av 38 glasskuler i amber finish.

BELLISSIMO TAKLAMPE

Bellisimo er en elegant taklampe i vakkert farget glass! Ledningen på lampen er i tvistet tekstil og takkoppen er i metall. Bruk med fordel en dekorpære i lampen for flott lyseffekt!

3SOME TAKLAMPE

3Some fra svenske By Rydéns er en vakker, stilren taklampe som gir et jevnt, harmoniskt og blendefritt lys. Passer like fint i stuen over salongbordet, over spisebordet eller over sengen på soverommet!

Spin taklampe

Spin taklampe fra Dyberg Larsen! En vakker pendel i avrundet form og tvistet papir. Gir en flott lyseffekt! Denne lampeserien kommer i flere størrelser og farger.

PINEAPPLE TAKLAMPE

Lekre PineApple fra Dyberg Larsen! Denne lampeserien har blader som er inspirert av en ananas og gir et flott lys. Godt egnet for alle hjem med sitt tidløse design.

DL31 PENDEL

En klassiker fra Dyberg Larsen! Denne pendelen har en elegant design med sine 3 lag med skjermer som gir et behagelig og vakkert lys!

BOLEO TAKLAMPE

Boloe fra Dyberg Larsen er en elegant taklampe i hvit farge og flott design. Denne lampen passer utmerket på soverommet, men også over et spisebord eller salongbord.

ACORN PENDEL

Acorn er en stilfull lampe med rent design fra merket UMAGE. Lampen er liten, men gir god belysning med sin store glassflate. Med denne lampen vil du kunne dekorere et hvert rom, da den kan henge alene eller i klynge.

Discalgo taklampe

Den påfallende vakre hengelampen Discalgo har runde akrylskiver som henger rundt lyskilden. Lampen er et påfallende interiør i et hvilket som helst hjem, og gjør en god jobb i å bringe lys rundt til omgivelsene.

FONDI TAKLAMPE

Fondi er en stilren taklampe i sort utførelse og messing detaljer. Lampen blir ekstra tøff ved bruk av globepærer! Velg mellom matte, røykfargede eller klare.

GROSS TAKLAMPE

Gross fra By Rydéns er en eksklusiv taklampe med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. Lampen består av 37 glasskuler i røykfarget finish. 

Krumelur taklampe

Krumeler er en minimalistisk taklampe med integrert LED lyskilde som er dimbar. Krokoppheng medfølger. Denne er flott over spisebordet!

EOS TAKLAMPE

Eos er en nordisk og vakker lampeskjerm med ekte gåsefjær. Disse unike skjermene gir et mykt og varmt lys i rommet.

Clint taklampe

Clint er en hengende taklampe med mønster i skjerm som gir en flott effekt ut i rommet. Flott over spisebordet eller over en kjøkkenøy! 

MOLEKYL TAKLAMPE

Molekyl er en stilig taklampe som passer godt over spisebordet eller salongbordet. Lampen er i antikk messing og røykfargede glass.

Denne lampen gir god generell belysning i rommet!
 

Hermine taklampe

Hermine taklampe er en flott lampe lagd i metall med en matt messing farge. Denne lampen gir en vakker lyseffekt ut i rommet!

Splendor taklampe

Splendor er en stilig takpendel med glassene plassert på en en rund arm. Lampen passer utmerket over spisebordet eller i stuen, men kan også være et lekkert tilskudd over sengen!

Amadeus taklampe

Amadeus passer til deg som vil ha en eksklusiv og klassisk taklampe!

HERO TAKLAMPE

Hero er en dekorativ taklampe med et spennende design! Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling, og dimmer for å kunne justere lysstyrken etter behov og ønske.

Denne taklampen blir garantert et smykke i rommet!

Embrik taklampe

Embrik er en flott hengende taklampe i nordisk design og kjetting oppheng. Høyden kan justeres etter ønske.

DL39 PENDEL

Harmonisk lampe fra Dyberg Larsen! Pendelen er inspirert av klassiske linjer og minimalistisk stil med sitt hvite glass og sorte kontraster.

Supreme taklampe

Supreme er en uttrykksfull taklampe med horisontale armer i metall og hvite glass. Flott over spisebordet! 

Gross plafond

Gross er en eksklusiv takplafond med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. 

En plafond er en lampe som bygger lavt under taket og er gjerne koblet direkte i taket eller veggen uten ledning.
Disse er godt egnet til entreen, soverommet eller andre rom med lavt tak!