Lukk x
0

TAKLAMPER | LYS SKAPER HJEM

En taklampe er så mye mer enn bare belysning i et hjem. Den fungerer gjerne som et blikkfang i rommet i tillegg til at den skaper stemning samtidig som den sprer lys. På denne siden finner du flotte taklamper i ulike design og prisklasser. Husk at du alltid har prisgaranti og 30 dagers åpent kjøp når du handler hos oss - det er viktig å være helt sikker på at man har valgt riktig.

Vernon taklampe

Vernon taklampe fra Stone Field er en elegant taklampe som passer godt til kjøkken, stue og over spisebord.

DL39 PENDEL

Harmonisk lampe fra Dyberg Larsen! Pendelen er inspirert av klassiske linjer og minimalistisk stil med sitt hvite glass og sorte kontraster.

Castor taklampe

En iøyenfallende taklampe med sitt ekstravagante uttrykk! Passer perfekt hvis du ønsker å fremheve et rom.

JUDE TAKLAMPE

Jude er en elegant hengende taklampe med dråpefasong. Denne er flott enten den henger alene, eller som to pendler ved siden av hverandre over spisebordet eller kjøkkenøy.

BRANCH TAKLAMPE

Branch er en taklampe utenom det vanlige med et rustikk preg over seg! Lampen har synlige lyspærer, så her kan du fint sette inn forskjellige type pærer for å få mer variasjon på lampen.

MOLEKYL TAKLAMPE

Molekyl er en stilig taklampe som passer godt over spisebordet eller salongbordet. Lampen er i antikk messing og røykfargede glass.

Denne lampen gir god generell belysning i rommet.
 

BALL TAKLAMPE

Ball er en klassisk og stilig taklampe som er kjempefin hengende alene- men også sammen med flere.

dovre taklampe

Dovre har vært en bestselger i lang tid, og det er ikke så rart. Lampen passer like godt på hytta som hjemme, og bruker du dekorpærer i for eksempel amber eller røykfarget glass gir den en lun atmosfære.

elektra taklampe

Vakker og stilfull lysekrone i fargen antikk messing fra EA. Elektra har 12 lyskilder, noe som gjør den godt egnet til å lyse opp større rom. Lampen finnes også i sort, og i en mindre størrelse.

CROSS TAKLAMPE FRA TRIO

Cross i matt sort og gull er en dekorativ taklampe som gir godt med lys. Lyspærene kan vendes i flere ulike retninger og stillinger - og her er lyspæren sentral. Velg mellom pærer i sotet glass, matte hvite, amber farge eller klart glass. Du kan enkelt fornye lampen ved å bytte ut lyspærene. 

 

Denne lampen passer like godt i stuen som på soverommet.

ASTERIA TAKLAMPE

Asteria er en lampe med vekt på design, teknologi og håndverk. Lampen har innebygd LED lyskilde i en elegant og minimalistisk form.

Polly tAKLAMPE

Polly er en iøyenfallende taklampe med et eksklusivt utrykk.

BELLISSIMO TAKLAMPE

Bellisimo er en elegant taklampe i vakkert farget glass. Bruk med fordel en dekorpære i lampen for flott lyseffekt.

lannister taklampe

Lannister er en elegant taklampe med farget glass. Denne passer helt perfekt over et avlangt spisebord. 
 
Ikke bare er denne et ordentlig blikkfang, men den gir også et utrolig godt lys i rommet med sine 25 lyspærer. Kobler du til dimmer kan du justere lysstyrken som du vil og ut i fra hvilken stemning du ønsker.

heaven taklampe

Heaven taklampe fra Markslöjd er en mektig lampe designet av Joakim Thedin. Den er hele 117cm i diameter og er sort med lekre opale glass. Lampen passer utmerket over et spisebord eller stuebord, og setter tydelig preg i ditt hjem.
 

EKELUND TAKLAMPE

Ekelund XL pendel passer utmerket over spisebord. Den nydelige messingfargen og den tidløse formen gjør at lampen blir et vakkert blikkfang i rommet.

gransø lysekrone

Dette er virkelig en klassisk og elegant lampe som gjør hjemmet glamorøst og eksklusivt. Passer både til soverom og stue, og kommer garantert til å sette preg på rommet.

HERO TAKLAMPE

Hero er en dekorativ taklampe med et spennende design. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling, og dimmer for å kunne justere lysstyrken etter behov og ønske.

Denne taklampen blir garantert et smykke i rommet.

Kelly amber

Kelly er en elegant taklampe i vakkert farget glass. Bruk med fordel en dekorpære i lampen for flott lyseffekt.

Kelly røykfarget

Kelly er en elegant taklampe i vakkert farget glass. Bruk med fordel en dekorpære i lampen for flott lyseffekt.

TILT PENDEL MEDIUM

Tilt er en tøff taklampe med sort metallramme og hvit glasskuppel. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling.

tilt pendel small

Tilt taklampe kommer også i en mindre variant, men med den samme hvite glasskuppelen.

roxy takpendel

Roxy er en moderne glasspendel i røykfarget som går over i klart glass. Lampen passer like godt alene som sammen med flere.

Spin taklampe

En vakker pendel i avrundet form og tvistet papir. Gir en flott lyseffekt! Denne lampeserien kommer i flere størrelser og farger.

PINEAPPLE TAKLAMPE

Denne lampeserien har blader som er inspirert av en ananas og gir et flott lys. Godt egnet for alle hjem med sitt tidløse design.

DL45 TAKLAMPE

En klassiker fra Dyberg Larsen! Denne pendelen har en elegant design med sine 3 lag med skjermer som gir et behagelig og vakkert lys!

BOLEO TAKLAMPE

Boleo fra Dyberg Larsen er en elegant taklampe i hvit farge og flott design. Denne lampen passer utmerket på soverommet, men også over et spisebord eller salongbord.

CRAYON TAKLAMPE

Crayon pendant er inspirert av en karakteristisk fargestifter. Den nederste delen av Crayon pendant «papir biten» har en matt finish, mens den øvre delen er skinnende svart. Denne lampen passer godt over spisebordet, i en klynge eller på rekke.

Discalgo taklampe

Den påfallende vakre hengelampen Discalgo har runde akrylskiver som henger rundt lyskilden. Lampen er et påfallende interiør i et hvilket som helst hjem, og gjør en god jobb i å bringe lys rundt til omgivelsene.

FONDI TAKLAMPE

Fondi er en stilren taklampe i sort utførelse og messing detaljer. Lampen blir ekstra tøff ved bruk av globepærer! Velg mellom matte, røykfargede eller klare.

GROSS TAKLAMPE

Gross fra By Rydéns er en eksklusiv taklampe med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. Lampen består av 37 glasskuler i røykfarget finish. 

Krumelur taklampe

En minimalistisk taklampe med integrert LED lyskilde som er dimbar. Denne er for eksempel flott over spisebordet!

EOS TAKLAMPE

Eos er en nordisk og vakker lampeskjerm med ekte gåsefjær. Disse unike skjermene gir et mykt og varmt lys i rommet.

Clint taklampe

Clint er en hengende taklampe med mønster i skjerm som gir en flott effekt ut i rommet. Flott over spisebordet eller over en kjøkkenøy.

Hermine taklampe

Hermine taklampe er en flott lampe lagd i metall med en matt messing farge. Denne lampen gir en vakker lyseffekt ut i rommet.

Splendor taklampe

Splendor er en stilig takpendel med glassene plassert på en en rund arm. Lampen passer utmerket over spisebordet eller i stuen, men kan også være et lekkert tilskudd over sengen.

Amadeus taklampe

Amadeus passer til deg som vil ha en eksklusiv og klassisk taklampe.

Gross plafond

Gross er en eksklusiv takplafond med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. 

En plafond er en lampe som bygger lavt under taket og er gjerne koblet direkte i taket eller veggen uten ledning.
Disse er godt egnet til entreen, soverommet eller andre rom med lavt tak.