Lukk x
0

HØSTENS FAVORITTER

Høsten nærmer seg og det betyr mørkere tider. Nå er det ekstra viktig med god og hyggelig belysning hjemme.

Hos oss har du alltid 30 dagers åpent kjøp, i tilfelle du ombestemmer deg.

Sjekk ut våre lekre høstfavoritter og bestselgere her.
Vi håper du blir inspirert!

 

Hero taklampe

Hero fra By Rydéns er en dekorativ taklampe med et spennende design! Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling, og dimmer for å kunne justere lysstyrken etter behov og ønske.

WENDY PENDEL

Wendy er en lekker pendel med sotet glass. Denne taklampen er like flott hengende alene som den er med flere ved siden av hverandre. Godt egnet over kjøkkenbenk/øy eller spisebord!

DL39 PENDEL

DL39 er en harmonisk lampe fra Dyberg Larsen! Pendelen er inspirert av klassiske linjer og minimalistisk stil med sitt hvite glass og sorte kontraster. Denne takpendelen er superflott både på kjøkkenet over en kjøkkenbenk/øy eller over et spisebord.

DAKOTA VEGGLAMPE

Dakota i sort er en flott spot med et design av elegant enkelhet! Innsiden og kanten på lampeskjermene er gullfarget. Av/på bryter sitter på lampen. En god universallampe som fungerer i ethvert hjem.

Moon bordlampe

Moon er en unik og minimalistisk bordlampe som gir en hyggelig belysning! Denne lampen passer godt inn i de fleste hjem med sin enkelhet.

Tanum gulvlampe

Tanum er en flott gulvlampe sort metall. Vi anbefaler bruk av dekorpærer for flott lyseffekt! På bildet er det brukt opale globepærer.

GROSS TAKLAMPE

Gross er en eksklusiv taklampe med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. Lampen består av 37 glasskuler i røykfarget finish.

HAWK LYSEKRONE

Hawk er en lekker og eksklusiv lysekrone med ekte vakre krystaller. En majestetisk krystall lampe! En av våre desiderte bestselgere fra merket Nova Exclusive.

Nydelig lampe som egner seg godt over et spisebord eller salongbord! 

 

CROSS TAKLAMPE

Cross i matt sort og gull er en dekorativ taklampe som gir godt med lys. Lyspærene kan vendes i flere ulike retninger og stillinger. Vi anbefaler bruk av LED dekorpærer for lavest varmeutvikling og for flott lyseffekt. Dessuten varer de lenger!

BAZAR VEGGLAMPE

Bazar vegglampe sandhvit er en karakteristisk og fantastisk lampe som består av 3 bøybare, stillbare ledd. Setter prikken over i'en i rommet når den for eksempel kombineres med en bildevegg, som vist her.
 
PS: Vi anbefaler alltid å bruke LED-pærer; de varer mye lenger og avgir ikke varme på samme måte som halogenpærer.

MOLEKYL TAKLAMPE

Molekyl taklampe er en populær og stilig lampe som passer godt over spisebord. Lampen gir god generell belysning i rommet og skaper en god atmosfære.
 
Denne lampen er definitivt et blikkfang i rommet!

BORDLAMPESTATIV

Dekorpæren i fokus!

Her kan man også bruke en globepære, enten den er klar, opal/matt eller en røykfarget pære.
Nedenfor ser du eksempler på hvordan lyspæren endrer uttrykket på lampen.

SIRIUS BORDLAMPE

Sirius er en tidløs bordlampe i nordisk stil. Denne passer like godt på soverommet som i stua, og er derfor en allsidig lampe du vil få mye glede av. 
 
Kombiner den med fargerikt interiør for å dempe uttrykket, eller sett den sammen med interiør i samme fargetone - som vist på dette bildet. 

EOS LARGE SKJERM

EOS Large er en nydelig lampeskjerm laget av ekte fuglefjær fra merket UMAGE. Skjermen har over 4500 gåsefjær og gir en myk og behagelig belysning som ikke blender.

Med sin ovale form på 65 cm vil den både dekorere og spre lyset godt i rommet! Denne passer både som bord, gulv og taklampe.

CHESTER GULVLAMPE

Chester er en flott gulvlampe som gir rommet det lille ekstra - enten du elsker farger eller ønsker å friske opp barnerommet. Denne lampen finnes også i flere farger!