Lukk x
0

VÅRENS NYHETER

Gå ikke glipp av våre lekre nyheter! Nedenfor finner du noen av våre utvalgte favoritter!

ALUVIA LAMPESKJERM

Denne flotte nyversjonen av "konglelampen" er nå mulig å få tak i hos Lampehuset! Den kommer i mange friske og lekre farger. Aluvia er designet slik at du kan bruke lampeskjermen både til gulv, tak, bord- og som vegglampe! Skjermen finnes også i to forskjellige størrelser, slik at her har du et hav av muligheter!

By Rydèns

By Rydèns har belysning for alle rom og hjem! Hvert år skaper de to nye kolleksjoner med inspirasjon fra hele verden. På denne måten vil du alltid få de nyeste trendene, og best av alt - til en rimelig pris

TØFT, RØFT & RUSTIKT

Vi har fått inn tøffe lamper til spiseplassen! Rustikke lamper setter sitt preg på interiøret enten du ønsker et intrustrielt uttrykk eller en elegant landstil. 

DEKORATIVE LYKTER

Pynt hjemme med eksklusive lykter!

FYLL OPP VEGGENE!

Dekorer veggene med flotte oljemalerier i forskjellige motiv og fasonger!

Scott spott

Denne spott-serien har en minimalistisk design som passer et hvert rom og hjem. Spottene kommer i fargene grå, sort og hvit, med spotthoder som kan vinkles etter ønske.

Bruk med fordel LED pærer for å slippe eventuelle varmeflekker i tak og på vegg.

TRÅDLØS DIMMEFJERNKONTROLL

Bruk med fordel LED pærer for lavest varmeutvikling og dimmer for å kunne regulere belysningen etter behov og stemning!

Vi har nå fått inn en trådløs dimmefjernkontroll slik at du slipper veggmontert dimmer og elektrikerkostnad. Denne fjernkontrollen passer til to lyskilder med E27 sokkel og GU10 sokkel.

Koster kun 199 ,-

 

EN SMAKEBIT PÅ UTVALGTE NYHETER