Lukk x
0

TRENDER OG BELYSNING

Nytt år - nye trender!

Farger som korall, violet, azurblå, okergult, rust, sand og ikke minst blomsterprint finner vi i årets interiør og mote. Vi har lampene som passer disse trendene.

 

ACORN

Acorn er en stilfull lampe med rent design fra merket UMAGE. Lampen er liten, men gir god belysning med sin store glassflate. Med denne lampen vil du kunne dekorere et hvert rom, da den kan henge alene eller i klynge. 

SILVIA

Silvia er den perfekte lampen med sitt blende-frie design. Lampenskjermen er designet for å kunne brukes som tak-, bord- og gulvlampe, slik at her har du et hav av muligheter! Skjermen gir en utrolig flott lyseffekt med sitt kongle-design med flere lag.

BESTSELGER

En av våre bestselgere er gulvlamper med bevegelige armer. Her kommer lampen uten skjermer, slik at her kan man velge selv og mikse farger etter ønske.
 

Lekker som leselampe eller for god generell belysning i rommet!

GULVLAMPER MED BEVEGELIGE ARMER

Connie-3 gulv Hvit
1 000,-
Før 1 999,-
1 000,-
Connie-2 gulvlampe MS Sort
750,-
Connie-1 gulv Sort
650,-
Før 1 299,-
650,-

PEACEBUBBLE

Peacebubble er en tøff bordlampe i betong og farget glass. Bruk med fordel en dekorpære i lampen for flott lyseffekt! Lampen passer like godt på sengebordet som på stuen!

BELLISSIMO

Bellisimo er en elegant taklampe i vakkert farget glass! Ledningen på lampen er i tvistet tekstil og takkoppen er i metall. Finnes i flere farger og størrelser.

HOS LAMPEHUSET FINNER DU MER ENN BARE LAMPER

INTERIØRTRENDER

Jordtoner, fargerrike vegger og naturlige materialer er fortsatt med i vårens interiør. Vi finner produkter inspirert glass, stein, keramikk og ulike metaller, og gjerne puter og pledd med mønster.

KONTRASTER

Vi ser også innspill av lillefarger og rosatoner. Her er det lekkert å skape kontraster til det feminine ved å bruke tøffe lamper.
Eksempler på dette kan være å bruke en stilren gulvlampe i sort metall og røykfarget lyskilde.

Man kan også dekorere veggene med sorte lamper og skape flott stemning!