Lukk x
0

UTEOMRÅDET

Belysning er like viktig både ute som inne. Hemmeligheten ved god hagebelysning er å bruke en kombinasjon av lamper og lys for å fremheve elementer og samtidig sørge for god generell belysning.
Pynt uteområdet med lys, lykter og dekorasjoner for å skape den perfekte stemningen!

Dekorative utelamper

Utelamper trenger ikke nødvendingvis å monteres på vegg, tak eller støpes i bakken. Vi har en mengde lekre lamper til utendørs bruk som kan plasseres hvor enn du måtte ønske.
Disse lampene kommer med ledning og støpsel, og tilfører det lille ekstra til terrassen, plattingen eller foran inngangen. 

BOLO LED BORDLAMPER

Lys opp hagen som aldri før med Bolo! Plassér lampene der du ønsker for å skape et magisk utemiljø i din hage. Lampen kommer i opalfarget plast for best muligværbestandighet.
Bolo er en unik lampe laget for å gi en annerledes lyssetting og de vil definitivt løfte utemiljøet til nye høyder. Finnes i tre størrelser.

Ta med lampen ut!

Denne geniale bordlampen er oppladbar og gir deg 8 timer lys. Ta den med deg ut og nyt brannsikkert lys hele kvelden.
Bare husk å ta den med deg inn om det regner.

Colors LED Sound Jar

Nye COLORS Sound Jar er en kombinert høyttaler og LED lykt med berøringsdimmer. Kobles enkelt til mobilen via bluetooth og kan taes med overalt, f.eks på terrassen, på campingtur eller på stranden.

FLAME BORDDEKORASJON

Oppladbar LED borddekorasjon som lades med USB. I tillegg kan du også spille musikk via bluetooth. Tåler vær og vind, og kan brukes både ute og inne (IP65, vanntett). Musikk og lys styres separat på selve lampen.

Aruba LED bordlampe

Flott oppladbar bordlampe hvor du selv kan velge hvilke farge som måtte passe, for å skape den rette stemningen på uteplassen.

Den lades via USB og batteriet varer omtrent 8 timer når det er fulladet. Med innebygd RGBW-LED kan lampen lyse enten i hvitt, rødt, grønt eller blått.

SOLCELLE SPYD

Dekorer uteplassen med disse flotte spydene som lades opp av solllys og lyser når det blir mørkt! DIsse er utrolig flotte og gir en vakker lyseffekt. Lys opp blomsterbed, innkjørsel, busker eller dekorasjonsobjekt, og skap et stemningsfullt miljø.

FLAME HAGESPYD

Flame hagespyd med LED-lys som har en flamme-effekt gir et hyggelig lys i hagen. Fot medfølger, slik at man også kan bruke den som en bordlampe. Tåler all slags vær. IP65. Med innebygget timerfunksjon. Lades opp med USB. Lyser opptil 20 timer på en oppladning.

LYKTER og dekorasjoner

Skap hygge og en koselig uteatmosfære med flotte lykter og dekorasjoner. De kan enkelt flyttes, gir god stemning og kommer i et stort utvalg stiler. Lyktene kan brukes med levende stearinlys eller LED-lys med flammer, alt ettersom hvilken stil eller stemning du ønsker.

Vegglamper ønsker deg velkommen inn

En vegglampe plassert ved siden av inngangsdøren eller verandadøren ønsker deg velkommen inn på en trygg og hyggelig måte. Velg gjerne en sensorpære - enten med dag/natt sensor eller bevegelsessensor.

LED lysstrips

Plassèr LED strips langs trappen, ved rekkverk eller blomsterbed og gjør hagen til et sted hvor du kan nyte lange kvelder.

Genial stolpebelysning til hagen med Hue Calla

Bare plugg inn og nyte de 16 millioner fargene som er tilgjengelig for å forsterke skjønnheten i hagen din eller bruk den mer funksjonelt som sti-belysning.