TRYGG HANDEL UNDER COVID-19

Bestill på nett - hent i butikk

Enkelte butikker er dessverre midlertidig stengt for ordinær handel/besøk, men du kan fortsatt bestille dine produkter via nettbutikken og hente din ordre i alle våre butikker. Butikken kontakter deg på sms og avtaler tidspunkt for henting.

Hos Alnabru, Storo, Strømmen og Slependen vil du kunne hente din ordre etter en time.
Du mottar varsel på sms så fort ordren kan hentes.


Les mer om våre tiltak og tilbud under.

Status og tiltak for våre butikker

Flere av våre butikker kan dessverre ikke holde åpent som normalt. Du vil fortsatt kunne hente bestillinger i alle våre butikker. Legg inn kjøpet via nettsiden, og velg hvilken butikk du ønsker å hente ordren i.

 

Les mer her

Klikk og hent på 1 time

Bor du i Oslo eller Slependen, kan du med hent i butikk enkelt legge inn din bestilling via nettsiden og hente ordren etter 1 time. Dette er raskt og trygt!

Du vil også kunne velge å hente din ordre i alle våre andre butikker selv om enkelte butikker er stengte for ordinær handel/besøk.

 

Les mer her

Live shopping

Våre butikker vil nå kunne gi deg personlig service via telefon og via video på mobil. Du ser oss, men vi kommer ikke til å se deg. Alt du trenger er en smarttelefon eller en enhet med mikrofon.

 

Les mer her

 

Sikkerhet er vår største prioritering

Derfor gjør vi alt vi kan for å forhindre smitte. Vi holder oss oppdatert på, og følger myndighetenes råd og anbefalinger.

Dette har vi størst fokus på nå:

  • Vi unngår å stå tettere sammen enn to meter
  • Vi vasker hendene enda oftere enn før og bruker munnbind
  • Renholdsrutiner i butikk og på lageret vårt er enda strengere enn før
  • I tillegg til at vi opprettholder våre allerede strenge rutiner når det gjelder renhold, innfører vi også andre tiltak - for eksempel vasker vi alle utsatte flater minimum tre ganger om dagen
  • Vi overholder karantenetiltak og alle ansatte som føler seg dårlig holder seg hjemme

 

Du skal være trygg på at vi tar smittevern alvorlig, og at vi følger alle retningslinjer. Hvis det er noe du lurer på, så send oss gjerne en e-post: nettbutikk@lampehuset.no

Vi er her for å svare på alt du måtte lure på.

VI TILBYR LYSRÅDGIVNING DIGITALT

Smittevern er viktig for oss, derfor tilbyr vi lysrådgivning gjennom video-samtale. Vi kan også gi råd basert på bilder. Ta kontakt, så finner vi den løsningen som passer best for deg!

Les mer