Lukk x
0

TRIO LIGHTING

Vi er stolte av å presentere Trio Lighting som eneste forhandler i Norge.

Trios lampekolleksjon oppdateres tre ganger i året slik at du alltid vil finne toppdesign og nyskapende lamper for ditt hjem.

Klikk deg hjem dine favoritter fra Trio i dag!

DAKOTA VEGGLAMPE

Dakota i sort er en flott spot med et design av elegant enkelhet. Innsiden og kanten på lampeskjermene er gullfarget. Av/på bryter sitter på lampen. En god universallampe som fungerer i ethvert hjem.

CROSS TAKLAMPE

Cross i matt sort er en dekorativ taklampe som gir godt med lys. Lyskildene kan vendes i flere ulike retninger og stillinger. Denne lampen blir ekstra tøff med dekorpærer. Her kan du bruke alt fra røykfargede pærer, opale pærer, amberpærer og klare pærer.

NYHETER FRA TRIO
Utgående
Dave bordlampe Sort
300,-

DAVE TAKLAMPE

Dave er en tøff lampe i sort metall med tre pendler. Lampen gjør seg ekstra godt med LED dekorpærer.

ONYX TAKLAMPE

Hengelampen Onyx har en nyanse av matt svart metall med gullfarge innvendig. Hullene i lampeskjermen slipper lyset ut og gir lampen en vakker, varm glød. Høyden kan justeres etter ønske.

CROSS TAKLAMPE

Cross er en dekorativ taklampe i matt sort og gulldetaljer som passer utmerket til å henge over spisebordet. Ikke bare vil du få godt lys med denne lampen, men lampen er også et lekkert møbel i rommet.

DISCALGO TAKLAMPE

Den påfallende vakre hengelampen Discalgo har runde akrylskiver som henger rundt lyskilden. Den ytre overflaten på hver av skivene er matt hvit og innersiden er sølvfarget. Lampen er et påfallende interiør i et hvilket som helst hjem, og gjør en god jobb i å bringe lys rundt til omgivelsene.

GABBIA BORDLAMPE

Gabbia er en minimalistisk og tøff lampe som er med på å gi hjemmet ditt et strammere uttrykk. Lampen passer fint på en skjenk eller tv-benk. Vi anbefaler bruk av LED pære for lavest varmeutvikling.

DAVE BORDLAMPE

Dave er en tøff lampe i sort metall. Den passer utmerket på et sidebord eller nattbord, og tilfører hjemmet det lille ekstra.

LEAVY TAKLAMPE

Taklampen Leavy er en påfallende vakker lampe med lett, luftig utseende - et virkelig fengslende syn. Lampeskjermen er laget av fleksible, hvite løvblader. Plastløvene er enkle å ta av og tørke støv fra.

Cross gulvlampe

Cross gulvlampe blir et blikkfang  i ditt hjem, som vil skape stemning og kontraster. Serien Cross finnes i ulike varianter, og en kombinasjon av disse vil gi en gjennomført stil i ditt hjem. Ved å bruke dekorpærer kan du enkelt endre uttrykket på lampen og skape nye miljøer.

Scissor vegglampe

Scissor er en stilig vegglampe med uttrekkbar arm som et trekkspill. Passer utmerket som sengelampe da den både har kult design og gir godt leselys.

DISCALGO TAKLAMPE

Den påfallende vakre hengelampen Discalgo har runde akrylskiver som henger rundt lyskilden. Den ytre overflaten på hver av skivene er matt svart og innersiden er gullfarget. Lampen er et påfallende interiør i et hvilket som helst hjem, i tillegg til å gi godt lys i rommet.

GING BORDLAMPE

Ging har en tøff fot som er laget av naturtre og lampeskjermen er laget av hvit tekstil. Dens enkle skandinaviske stil gjør at den passer godt til en rekke ulike interiør. Lampen finnes også med grå og sort skjerm.

DAKOTA GULVLAMPE

Dakota er en lekker og dekorativ gulvlampe i sort metall. Innsiden og kanten på lampeskjermene er gullfarget. Dakota kommer i flere varianter som vegglamper og taklamper. Lampene finnes også i hvit.

PONTS PLAFOND

Ponts har en sort tekstilskjerm og lyskilden er beskyttet med en hvit akrylskjerm. Et elegant valg for mange ulike rom. Lampen har en innebygget LED-lyskilde og finnes i flere varianter.

LUGANO PLAFOND

Lugano er en minimalistisk plafond med grå tekstil skjerm. Lampen har en innebygget LED-lyskilde hvor intensiteten kan justeres med en standardbryter. Ved hjelp av lysbryteren kan du justere lysstyrken. Klikk under for å finne ut mer.

LUNAR TAKLAMPE

Lunar er en tøff takplafond som er utformet som en måne. Det medfølger en fjernkontroll til å dimme lampen. Lampen har også nattmodus slik at man får et svakt nattlys. Denne lampen passer utmerket på soverommet eller barnerommet.

VEGGLAMPER

Se alle vegglamper fra TRIO her.

BORDLAMPER

Se alle bordlamper fra TRIO her.

TAKLAMPER

Se alle taklamper fra TRIO her.