Lukk x
0

LYSPÆREN I FOKUS!

Når du kjøper en lampe er det også viktig å tenke på hvilken lyskilde man bør ha i lampen. Det er nå viktigere enn noen gang siden det er lyspæren som skaper stemningen. Hos Lampehuset finner du et stort utvalg av dekorpærer i mange størrelser, farger og fasonger! Bla nedover og bli inspirert!

Synlig pære

Et eksempel på at lyspæren er viktig når man skal kjøpe lampe ser du tydelig på dette bildet. Her er lyskilden synlig, og dekorpæren gir derfor en lekker effekt og skaper et helt annet inntrykk enn hva en matt pære ville gjort. I denne lampen blir det brukt en globepære som også bidrar til å sette preg på lampen. 

HUSKELISTE

  • Dersom lyskilden er synlig i lampen – velg dekorpære for flott lyseffekt!
  • Synlig lyspære kan blende, velg derfor svak lumen eller dimbar lyskilde
  • Velg med fordel LED dekorpære for lang levetid og lavest varmeutvikling

Populær trend

Flere og flere velger denne trenden med dekorerende lyskilder. Mange av oss har vokst opp med glødetrådspærer og liker den såkalte "varme" fargetemperaturen på lyset, samt trådenes lyseffekt. Våre dekorpærer finnes i både i kulltråd utførelse og med LED-dioder, slik at hos Lampehuset finner du både pærer med lang levetid og spennende tråd-fasonger. Nedenfor ser du eksempler på ulike dekorpærer.

ET UTVALG AV FLOTTE DEKORPÆRER

AMBER

Amber dekorpærer

KLARE

Klare dekorpærer