Lukk x
0

Lamper over spisebordet

Spiseplassen er en sentral plass i hjemmet hvor familie og venner samles både til hverdag og fest. Her er det derfor viktig med en lampe som gir god belysning og kan lysreguleres etter behov.

Over spisebordet bør du bruke en lampe som henger midt over bordet. Pass på at lampen ikke blir montert for lavt. Anbefalt høyde er ca. 55-70 cm over bordet, da kan du ha øyekontakt uten å bli blendet. Har lampen en tilkoblet dimmer, kan du justere lyset til akkurat det behovet du har der og da. En prismekrone med dempet belysning og stearinlys på bordet gir den perfekte rammen for et godt måltid med familie og gode venner. To eller flere pendler ved siden av hverandre eller i forskjellig høyder gir også en kul effekt og bidrar til en mer spennende spiseplass.

Med Philips HUE kan du både dimme og velge mellom 16 millioner fargetoner. På denne måten får du belysning til en hver anledning.
Velg belysning som passer din stil og interiør. Ved bruk av våre dekorpærer får du en varm og lun atmosfære.
Flere pendler over spisebordet gir en kul effekt! Sørg for å henge dem i riktig høyde for å unngå blending.

HUSKELISTE FOR GOD BELYSNING RUNDT SPISEPLASSEN

  • Pendelhøyde fra bordplaten bør være mellom 55 og 70cm

  • Belysningen skal gi stemning ved middagskosen, og nok lys til andre gjøremål

  • Sørg for godt arbeidslys dersom spiseplassen også benyttes som arbeidsbord

  • Bruk med fordel dimmer og LED

Lampehuset tilbyr alt fra eksklusive taklamper i begrensede opplag, dekorative bordlamper for den riktige stemningen, samt arbeidslys i form av takpendler, gulvlamper eller vegglamper.