Lukk x
0

SOMMERIDYLL

Vi nordmenn elsker å tilbringe sommeren mest mulig utendørs - vi har derfor plukket ut noen utendørs-favoritter til sommerkosen.
Disse kan du selvfølgelig også ta med inn i stuen. Sommeridyllen er like viktig ute som inne, og det skal ikke mye til for å skape avslappende sommermodus!

LYKTER

Nyt lange sommerkvelder med lykter og levende lys! Siden sommeren er varm i seg selv, også på kvelden, er det derfor ekstra flott med batteridrevne vokslys med LED! Da slipper du å tenke på lighter og brannfare. Et lurt tips er også å putte blomster eller lyskjeder i lyktene.

Skap god sommerstemning og hygge med venner og familie, og kos deg med flotte lykter og lys.

Metall lykt med kubbelys

Lykt med 3 stk. LED vokslys med "Moving wick". Ett ekslusivt uttrykk. Lykten består av metall og har skinnrem. Ved å bruke timer-funksjon, vil lykten være på i 6 timer og av i 18 timer.

Metall lykt sort

Tidløs og moderne lykt med naturtro flammeeffekt. Ved å bruke timer-funksjonen vil lyset være på i 6 timer og av i 18 timer. Lykten finnes i to størrelser og kan fint kombineres med hverandre.

SØLVRISP LYKT

Søvlrisp er en rustikk lykt med en tøft utseende. Med hamptau som håndtak og antikk grå farge, blir det en stilfull lykt som er flott ute en varm sommerkveld!

STEMNINGSFULL UTEBELYSNING

Selv om sommeren byr på lange lyse dager, vil utelamper kunne gi uteplassen et ekstra løft!
Ved å belyse utemiljøet med lamper og lys skaper man større rom og dybde, men også hygge og stemning.

Vi har stort utvalg utelamper med mange flotte design og lyseffekter som vil forlenge sommerkveldene.

YANKTON BORDLAMPE

Yankton bordlampe/gulvlampe i sandsvart som ser ut som en lykt utført med et håndtak. Denne er beregnet til ute bruk da den har IP44. Lampen kan plasseres på trappen til din entré eller kanskje på plattingen din for et koselig lys på sene sommerkvelder.

MAISON GULVLAMPER

Maison gulvlamper i sandsvart passer like godt inne som ute. Bunnen av lampen er tung, noe som gjør at den er stødig og blir motstandsdyktig mot vær og vind. Etter langvarig ute bruk vil lampen få en vakker patina.

MAISON TAKLAMPE

Maison taklampe i sandsvart er IP-klasset med IP44 og kan derfor brukes ute. Metallet i lampen er formet i ett flott mønster som slipper igjennom lyset på en effektfull måte. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling!

HUE Turaco VEGGLAMPE

Smartbelysning til din uteplass! Philips Hue er et personlig system for trådløs belysning, som du kan bruke til å raskt kontrollere lyset og skape rett stemning utendørs. Få liv ute med verdens beste nettverksbelysning.

CAPRICORN VEGGLAMPE

Denne runde Philips Capricorn LED-utendørsvegglampen er formstøpt i slitesterk aluminium i en lekker antrasittgrå farge. Den elegante halvmåneutformingen lyser opp uteområder med varmhvitt lys.

ARBOUR VEGGLAMPE

Philips Arbour LED-utendørsvegglampe i antrasittgrått er i formstøpt og slitesterkt aluminium. Den geniale utformingen er et blikkfang og avgir to sterke lysstråler med varmhvitt lys oppover og nedover veggen.

GRASS VEGGLAMPE

Nyt en vakker hage med lys. Denne pene og nette Philips Grass LED-utendørsvegglampen er formstøpt i slitesterk aluminium i antrasittgrått. Den unike kubeformen lyser opp veggen fra topp til bunn med to skinnende lysstråler i varmhvitt.

TIPS TIL HAGEBELYSNING

Et annet tips til belysning er vår hage- og terrassebelysning. Du vil kunne lyse opp alt fra busker, trær, fasader, dekorasjonsobjekt, oppfarter og terrasser. 

Sett lys på det du ønsker å fremheve!

STIKKONTAKT OG SKJØTELEDNING

Trenger du flere stikkontakter utendørs? Da vil disse kubene fra Trio Lighting passe perfekt!

Steckdosen

Kube med 2 stikkontakter og tidsur til utebruk (IP44). 5 meter skjøtekabel. Døren kan lukkes slik at den ser ut som en stein.

Steckdosen

Kube med 2 stikkontakter og tidsur til utebruk (IP44). 5 meter skjøtekabel. Døren kan lukkes slik at den ser ut som en stein.

Steckdosen

Kube med 4 stikkontakter til utebruk (IP44). 5 meter skjøtekabel. Uttak på hver side!

BRING SOMMEREN INN

Det er ikke bare uteplassen som trenger lys og lamper. Skap sommerstemning innendørs med disse lekre lampene!
De har både flotte farger og gir et behagelig lys som kan nytes dagen lang.

Remo bordlamper

Remo er en flott bordlampe i metall og freshe farger. Godt egnet som leselampe samtidig som den dekorerer.

Conroy bordlampe

Convoy er en fantastisk glassfot i presset, farget glass. Bruk med fordel en dekorpære i lampen for flott lyseffekt! Denne vakre grønnfargen vil garantert gi god stemning.

GRØNN OASE

Grønt forbindes med liv, idyll, ro og positivitet, og det minner oss om naturen! Dette er en farge som både skaper trivsel og velvære, samtidig som den er en tidløs interiørdetalj!
En grønn sommer med sol og varme er akkurat det vi trenger i en hektisk hverdag.

Partysett KAKTUS

Partysett med glass formet som kaktus. Medfølger 4 stk. glass i fargene gul, grønn, blå, og rosa med sugerør som står i en boks med brune hanker på.


Dette settet er perfekt til sommerfester eller barnebursdager!

PUTER OG PLEDD

På sene sommerkvelder er det flott med varme pledd og gode, myke puter.

Vi har stort utvalg i lekre farger som passer like fint i stuen som i hagen.
Vi anbefaler at de oppbevares innendørs for best vedlikehold.

pynteputer

Se våre spennende pynteputer her.

PLEDD

Se våre sommerlige pledd her.