Lukk x
0

Velg riktig leselys!

Nå er det snart skolestart for alle skolebarn og studenter. Da er det viktig å tenke på at du eller barnet ditt har de riktige lysforholdene til å gjøre lekser! For dårlig lys gjør deg mer ukonsentrert, trøtt og mindre effektiv. Med riktig lys anstrenger du øynene mindre og du blir mindre sliten i hode. 

De fleste gjør lekser ved skrivepulten sin, så der er det viktig med en leselampe med godt og riktig leselys. Vi har et godt utvalg leselamper, både til pulten/bordet, eller gulvlamper når du vil lese litt mer avslappet, eller en fleksibel leselampe til veggen. 

 

Finn DIN leselampe!

Petrus bordlampe

Leselampe som blir tøff på skrivebordet - i lyst tre og grått metall med betongfot.

Wesly bordlampe

Tøff bordlampe i sort metall med regulèrbar høyde!

Jabiru bordlampe LED

En fleksibel skrivebordslampe med justèrbar arm som også regulerer høyden og spredningen på lyset. Gir et veldig godt leselys!

Emil bordlampe

Emil er en flott og stilren skrivebordslampe med dimmer og justerbart hode. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling, og mest behagelig leselys! Emil finnes i flere farger.

Harris bordlampe

Genial LED dimbar skrivebordslampe med USB-stikk for tilkobling av lader til mobiltelefon! Den har også en tidsfunksjon som gjør at den automatisk slukkes etter 30 minutter. 

Lillian leselampe

Enkel og populær leselampe som passer til alle typer skrivebord!

BRUK EN GULVLAMPE HVIS DU HAR ET LITE SKRIVEBORD

Det er ingen regel for at man MÅ bruke en bordlampe som leselampe på skrivepulten - en gulvlampe funker like fint.

 

Det er ikke likegyldig hvilken side du plasserer leselampen din på. Siden de fleste er høyrehendte lener de seg ofte litt til høyre. Har du da lampen på din høyre side vil du blokkere ditt eget lys. Er du høyrehendt bør du derfor plassere lampen på din venstre side. Er du venstrehendt bør du plassere leselampen på din høyre side.

DRIN GULVLAMPE FRA PHILIPS

Drin gulvlampe er en moderne gulvlampe med retropreg fra Philips. Lampen kan justeres i høyden og hodet kan vinkles i alle retninger. 

TILLA GULVLAMPE

Tilla er en leselampe i nordisk stil. Hodet på lampen er regulerbart og stangen kan vippes for å styre lyset.

INTERIØRLAMPER TIL SKRIVEBORDET

Hva med å sette litt farge i rommet? Disse lampene kommer i nydelige farger, men du kan også velge de nøytrale fargene sort eller hvit. 

 

Interiørlamper fungerer kjempefint som leselys på skrivebordet, og setter prikken over i'en for interiøret. Remo bordlampe er ikke bare fine å se på, men de gir også godt lys!

POPULÆRE INTERIØRLAMPER

Remo bordlampe Blå
419,-
Remo bordlampe Grønn
419,-

Leselamper til vegg

Fresh opp barnerommet til skolestart!

Det er stas å få noe nytt til skolestart! Kanskje det er på tide med litt mer lys? Hva med å få inn litt farge? For eksempel en lampe med praktisk USB-lader. Eller rett og slett en morsom lysende hodeskalle eller globus!

Vintage gulvlampe i herlig mint-farge!

Vintage er en flott gulvlampe i en nydelig mint farge og kobber detaljer. Snorbryter sitter på lampen. Få inn litt farge!

Kuuuul hodeskalle-lampe!

Skull bordlampe er laget av gjennomskinnelig akryl med inngraverte skaller. Lampen har en innebygget LED-lyskilde hvor fargetemperaturen kan justeres med en standardbryter. Ved hjelp av på/av-funksjonen på bryteren, kan du justere lysstyrken!

God skolestart!