Lukk x
0

STØRST UTVALG OG PRISGARANTI

Hos oss har du prisgaranti på alle produktene vi selger, og vi har massevis å velge mellom. Husk også at du alltid har 30-dagers åpent kjøp, i tilfelle du skulle ombestemme deg.
 
På denne siden kan du se og lese mer om våre favorittprodukter. Vi håper du finner det du leter etter!

DL39 PENDEL

Harmonisk lampe fra Dyberg Larsen. Pendelen er inspirert av klassiske linjer og minimalistisk stil med sitt hvite glass og sorte kontraster.

CORDONE PENDELOPPHENG

Cordone er et oppheng med tvistet tekstilkabel. Til dette opphenget kan du bruke globepærer i forskjellige størrelser og farger for å gjøre lampen ekstra spennende!

 

HERO TAKLAMPE

Hero er en dekorativ taklampe med et spennende design! Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling, og dimmer for å kunne justere lysstyrken etter behov og ønske.

GROSS GRANDE

Gross Grande er en eksklusiv taklampe med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. Lampen består av 32 glasskuler i amber finish. 

ONYX TAKLAMPE

Hengelampen Onyx har en nyanse av matt svart metall med gullfarge innvendig. Hullene i lampeskjermen slipper lyset ut og gir lampen en vakker, gylden glød. 

EDWARD VEGGLAMPE

Edward er en stilren vegglampe i matt svart farge som passer i de fleste rom. Innsiden av lampeskjermen har en vakker gullfarge. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling!

CORD TAKLAMPE

Cord er en tøff lampe i antikk kobber med mange pærer som gir godt med lys. Kablene er adskilt og festet til taket. Vi anbefaler bruk av dekorpærer for flott lyseffekt!

FONDI TAK

Fondi er en stilren taklampe i sort utførelse og messing detaljer. 

TOWNSHEND GULVLAMPE

Townshend er en lekker og dekorativ gulvlampe i rustikk utførelse.

EVOKE VEGGLAMPE

Evoke er en dekorativ og stilren vegglampett fra Herstal. Den er klassisk og tidløs, og passer inn i den moderne innredning. Lampen gir god lysspredning!

DRIN GULVLAMPE

Drin gulvlampe er en moderne gulvlampe med retropreg fra Philips. Lampen kan justeres i høyden og hodet kan vinkles i alle retninger. Fungerer også som uplight lampe.

CARMINA FRA UMAGE

Carmina mini er en dekorativ lampeskjerm fra merket UMAGE som passer til de fleste rom med sitt blende-frie design og ulike varianter. Oppheng selges separat, slik at du kan velge det du selv ønsker. Skjermen kan også festes på gulstativ.

SCISSOR VEGGLAMPE

Scissor er en stilig vegglampe med uttrekkbar arm som et trekkspill. Flott som leselampe ved sengen!

PONTS PLAFOND

Taklyset Ponts har en sort tekstilskjerm; lyskilden er beskyttet med en hvit akrylskjerm. Et elegant valg for mange ulike rom.

EOS FJÆRSKJERM

EOS er en nydelig lampeskjerm laget av ekte fuglefjær fra merket UMAGE. Skjermen gir en myk og behagelig belysning som ikke blender. Med sin ovale form vil den både dekorere og spre lyset godt i rommet!

KJENTE VAREMERKER

DYBERG LARSEN

Tidløs, dansk design i kvalitetsmaterialer.

By Rydéns

De nyeste trendene innen belysning.

TRIO LIGHTING

Tøff belysning til meget god pris.

UMAGE

Materialer av høy kvalitet og med hensyn til miljøet.

LIGHT & LIVING

Inspirerende kolleksjoner innen belysning og home accesoires.

HERSTAL/BELID

Herstal og Belid er to store lampeleverandører med topp design og nyskapende teknologi.