Lukk x
0

Philips Hue startkit og farger

Philips Hue skaper mange muligheter til ditt hjem, og er ledende innen smartbelysning for forbrukermarkedet!

Philips Hue har er stort utvalg, og også smarte startsett for at du skal komme godt i gang. Det er ikke alltid like lett å forstå forskjellen på de forskjellige fargene og startsettene, så her kommer forklaringen!

HVORFOR VELGE STARTSETT?

  • Har alt du trenger for å komme i gang
  • Enkel tilkobling
  • Du får mer for pengene
  • Slipper elektrikerkostnader
  • Finnes i flere typer og farger

FÅ MER FOR PENGENE!

Kjøper du startsett får du mer for pengene, og mer glede! Man kommer raskere i gang med hele systemet, og vi garanterer at du blir revet med. Med Philips Hue er det rom for å lage din helt personlige belysning som er tilpasset ditt behov.
Hva mer kan man ønske seg?

HUE Bridge

Philips HUE broen er hjernen i funksjonen som gjør deg i stand til å kontrollere alle Philips Hue-produkter via Philips Hue-appen. Når du har installert Philips Hue-broen og koblet den til hjemmenettverket, så er det bare å laste ned Philips Hue-appen til din smartenheten, så er alt klart til bruk!

Du kan koble til opptil 50 lyskilder og ti kontroller til Philips Hue-broen.

Lek deg med farger!

Med Philips Hue får du ubegrenset med muligheter når det kommer til trådløs belysning og farger.

Fargene du kan velge mellom heter Hue White, Hue White Ambiance og Hue Color. Nedenfor forklarer vi kort hvilke funksjoner de vil kunne gi deg!

HUE WHITE

Med serien Hue White har du kun én lysfarge å forholde deg til, her er det dimming og funksjoner i appen som står i fokus.

Sett i de varme hvite lyspærene dine til den medfølgende Hue Bridge for å utnytte funksjoner som trådløs dimming, rutiner og tidsstyring!

HUE WHITE AMBIANCE

Skap den riktige stemningen for alle øyeblikk! Philips Hue kan vekke deg på en naturlig måte, gi deg energi og gjøre det enklere for deg å lese, konsentrere deg, slappe av og sovne.
Med serien Hue White Ambiance har du fire hvite nyanser til forskjellig bruk, her kan du styre fargen etter behov!

Dimming er også i fokus, alt ligger tilrette for at du skal få riktig belysning! 

UTVALGTE HUE WHITE AMBIANCE LYSKILDER

HUE WHITE AMBIANCE INKLUDERT

Philips Hue har også en mengde lamper med integrert White Ambiance eller hvor lyskilden er inkludert, slik at du slipper å tenke på hvilke pærer som vil passe. Mange har også Dimmer Switch som følger med!

HUE COLOR

Gjør hverdagsbelysningen til en helt unik opplevelse! Man kan synkronisere smartbelysningen med musikk, spill og filmer. Det finnes flere apper å velge mellom, og kun fantasien setter grenser.

Med serien Hue Color er det et stort spekter med hele 16 millioner forskjellige farger som du kan leke deg med! Hue Color inkulderer White Ambiance, så her har man virkelig hele pakken!

IKKE GLEM LYSSTYRING!

Philips Hue har også forskjellige måter man kan styre lyset på, slik at det skal fungere optimalt for alle i huset. Klikk med deg en fjernkontroll eller to, og bli med på Philips Hue sin revolusjonerende reise mot smarthjem!

FÅ KOMPLETT BELYSNING MED PHILIPS HUE TILBEHØR