Philips Hue Outdoor

Smartbelysning til din uteplass! Philips Hue er et personlig system for trådløs belysning, som du kan bruke til å raskt kontrollere lyset og skape rett stemning utendørs. Du kan enkelt styre utebelysningen via app på din smartenhet eller ved å bruke trådløse Hue brytere.

FORDELER MED HUE OUTDOOR

 

 • Utebelysningen styres lett via app eller trådløse Hue brytere
   
 • Du kan koble opptil 50 Hue enheter på en Hue Bridge
   
 • Stort utvalg av utelamper og styringsenheter
   
 • Du kan velge mellom 16 millioner farger og regulere lysstyrken etter ønske
   
 • Du kan koble til bevegelsessensor
   
 • Forhåndsinnstilte belysningsvalg: utelyset ønsker deg velkommen hjem!

HUE MOTION SENSOR

Styr belysningen utendørs automatisk ved å legge til en Philips Hue utendørssensor til systemet ditt. Du kan plassere sensoren hvor som helst, da den er batteridrevet og trådløs. Du trenger bare å gå forbi for å sette på utelysene.

 

SE MER

HUE BRIDGE

Hue Bridge er hjernen til hele systemet. Når du kobler denne til appen, kan du bytte farger, sette på rutiner, alarmer og konfigurere sensor og mer. Hue Bridge er nøkkelen inn til en verden full av muligheter!

 

SE MER

HUE APP

Med Philips Hue-appen kan du enkelt organisere utebelysningen i hagen. Slå lyset på/av eller endre farge eller lysstyrke på alle lysene, alt etter humøret og hva du holder på med. Det er enkelt å kontrollere, uansett hvor mange utelys du har!

PHILIPS HUE WHITE

Med serien Hue White har du kun en lysfarge å forholde deg til, her er det dimming og funksjoner i appen som står i fokus! Fargen på lyset er varmhvit.

PHILIPS HUE WHITE AMBIANCE

Med serien Hue White Ambiance har du forskjellige hvite nyanser til forskjellig bruk, her kan du styre fargetemperaturen på lyset etter hva du skal bruke lyset til! 

PHILIPS HUE COLOR

Med serien Hue Color har du et stort spekter med hele 16 millioner forskjellige farger som du kan velge mellom! Hue Color inkulderer White Ambiance, så her har du virkelig hele pakken.

Se flere lamper i Hue Outdoor serien:

LUCCA SERIEN

Lucca er en spennende og tøff serie med Hue White Ambiance pærer, og kan kobles til din eksisterende Hue Bridge for å få alle funksjonene som kontroll, geofencing og planlegging av utebelsyningen når du er borte.

Serien består av vegglampe, stolpe og blomsterstolpe som gjør det enkelt for deg å holde en rød tråd rundt huset!

Hue Brigde ikke inkludert.

 

SE MER

TURACO SERIEN

Turaco er en stilren serie med Hue White pærer, og kan kobles til din eksisterende Hue Bridge for å få alle funksjonene som kontroll, geofencing og planlegging av utebelysningen når du er borte.

Serien består av vegglampe, stolpe og blomsterstolpe som gjør det enkelt for deg å holde en rød tråd rundt huset!

Hue Bridge ikke inkludert.

 

SE MER

SE ALLE VÅRE PHILIPS HUE OUTDOOR PRODUKTER

KLIKK HER