Lukk x
0

Interiør og design

Hos Lampehuset finner du mer enn bare lamper! Vi har alt i fra speil, klokker, stoler og puter, til kjente design møbler fra Kartell. Her finner du interiør i alle prisklasser og stiler!

Kartell

Helt fra starten av har Kartell vært kjent for sin industrielle stil med designartikler i resirkulerbart plastmateriale av høyeste kvalitet. 

FYLL OPP VEGGENE

Grønne planter har lenge vært en trend! Farger som grønt, sort, gull og blått er gjennomgående i både interiør og sesonger, og bidrar til "hygge" i hjemmet!
 

Små grep kan gjøre underverker for et rom! Lek med farger og lys, og gi veggene dine liv. Vi har fått inn en rekke flotte oljemalerier frisker opp veggene!

Louis Ghost stol

En av Kartells populære stoler i gjennomsiktig polykarbonat. En bestselger som passer like fint til spisebordet som til pynt!

Kartell Masters

Vinner av Good Design Award i 2010. Flotte stoler i plastmateriale av høyeste kvalitet. Alle møbler og lamper er lagd med innovativ teknologi og ofte i samarbeid med internasjonale toppdesignere og er alltid 100% MADE IN ITALY. Denne stolen er designet av Philppe Stark. Se vårt utvalg!

Elementi Componibili kommode fra KARTELL

Lampehuset selger speil

Sjekk ut våre speil som finnes i flere utgaver og størrelser. Disse speilene smykker et hvert rom!

LYKTER & TELYSHOLDERE

SE VÅRE LEKRE LYKTER!

KLOKKER

VI HAR EN REKKE TØFFE KLOKKER!

Betong

VI HAR TRENDYE INTERIØRVARER I BETONG!

Er du kanskje på utkikk etter særegne møbler?

Disse lekre møblene tilbys i små kvantum, du er derfor sikret et lekkert og eksklusivt produkt!

FAUX PELS TIL DITT HJEM

Pynt sofaen, sengen eller lenestolen med dekorative faux pels produkter. Disse kommer i flere farger.