Lukk x
0

Lightson - LED Garden Plug & Play

LED Garden Plug & Play fra svenske LightsOn er et komplett belysningssystem for utemiljøet ditt. Det består av komponenter i høy kvalitet og er veldig enkelt å installere. Uten verktøy eller håndtverkere har du fullt opplyst hage på mindre enn 30 minutter. Du kan velge blant startpakker og enkelt produkter, og bygge ut systemet etter ønske.

Selskapet startet LED Garden Plug&Play i 2013 med mål om å selge hagebelysning av høy kvalitet, enkel installasjon, lys hele året rundt og alt dette til en god pris! 
I dag blir produktene solgt over hele Sverige, og rundt om i hele Europa.

Med dette belysningssystemet vil du kunne lyse opp alt fra busker, trær, fasader, dekorasjonsobjekt, oppfarter, terrasser ++ . Systemet er svært fleksibelt med en rekke ulike kabler, skjøter, transformatorer, sensorer og mye mer!

Et utvalg av våre produkter fra Plug & Play

PIXTON

Armaturen Pixton er produsert i aluminium og har et markspyd i metall for enkel plassering i jorden. Armaturen er på 1,2W LED og har en høyde på 50cm uten spydet. 

SPECTRUM

Spectrum - en armatur som innfelt i treterrasse, trappetrinn, brygger etc., gir et meget dekorativt inntrykk!

GLIMMER

Glimmer Set er en komplett pakke bestående av 10meter lysslynge med 100 LED lys, 3 meter startkabel samt 8W transformator for drift av 100 LED.