Lukk x
0

Lyst til å dimme en lampe uten å måtte ha dimmer?

SJEKK UT VÅR LED PÆRE "KLIKK-DIM" 

Denne lyskilden kan dimmes med vanlig av/på bryter. Man holder bryter inne - så justeres lyset til ønsket styrke. Når du har funnet lysstyrken du ønsker, så skrur du bare av og på bryteren, så husker lyspæren lysstyrken. Dersom du deretter vil ha stekere eller svakere lys, skrur du bare bryteren av igjen og begynner på nytt ved å holde bryteren inne.

Denne lyspæren er perfekt til deg som ønsker å regulere lyset uten å måtte tenke på å koble til en ledningsdimmer eller veggdimmer. Lyskilden gir behagelig og varmhvitt lys, god spredning og ikke minst - godt lys! Den tilsvarer en lumenstryke på 806 lm, som kan sammenliknes med en "gammeldags" 60W. Finnes kun med E27 sokkel.

KLIKK-DIM passer alle lamper

Bruk lyskilden trygt i lamper som dette! Vi anbefaler alltid bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling!

Klikk-dim kan kun dimmes ved bruk av vanlig lysbryter, og er ikke kompatibel med andre eksterne dimmere. Den dimmer fra 3% til 100% slik at du får en jevn justering av lysstyrken. Lyskilden passer i taklamper, vegglamper, gulvlamper og bordlamper - alt med E27 sokkel! LED pærer avgir også svært lav varmeutvikling, trekker mindre strøm og har en levetid på opptil 25 000 timer, slik at denne lyspæren er et godt kjøp!

Se flere spennende LED lyskilder

Vi har også mange fler spennende LED lyskilder i vårt sortiment. Sjekk dem ut her!

Sjekk ut våre HUE lyskilder også!

Med våre HUE lyskilder kan du dimme og skifte farger på lyset via din smarttelefon!

Mer om LED?

Lyst til å lære mer om LED? Trykk på knappen under, så hjelper vi deg med begreper og fordelene med LED pærer!

LES MER