Lampehuset Tveita søker Ekstrahjelp!

Søkefrist

Vil du være med å skape Norges Beste Handleopplevelse sammen med oss?

Arbeidsgiver: Lampehuset Tveita

Stillingstittel: Ekstrahjelp

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

 

Lampehuset Tveita søker engasjert medarbeider som kan jobbe 1-2 vakter i uka, annen hver lørdag og ved behov.

Er du en blid, selvstendig og omgjengelig person som ønsker en varierende arbeidshverdag med stadig nye utfordringer? Er du en konkurranselysten selger med masse god energi?

Vi søker deg som har god erfaring fra salg og som viser engasjement overfor kundene våre. Du har forståelse for at det er kundens opplevelse i butikk som avgjør om de ønsker å handle, og du må gjerne være grunnen til at de velger akkurat oss. Vi ser at du ønsker å gi alle kundene våre Norges Beste Handleopplevelse!

 

Vi søker deg som 

  • Er serviceinnstilt og gir det lille ekstra for hver enkelt kunde  
  • Alltid ser muligheter for salg
  • Motiveres av resultater og måloppnåelse
  • Har både praktisk og estetisk sans
  • Behersker norsk både muntlig og skriftlig
  • Arbeider godt i lag med andre
  • Har erfaring fra salg i butikk
  • Viser engasjement og har stor arbeidslyst
  • Kan jobbe selvstendig å representere Lampehuset som en sann ambassadør

 

Lys skaper hjem!

Vi i Lampehuset vet hvor viktig det er med riktig belysning til hjemmene våre. Hjemmet er hvor vi skal kunne være oss selv, kople av og tilbringe gode stunder med familie og venner.

Lys skaper hjem, og vi i Lampehuset lever for å bistå hver enkelt kunde med å skape hjem med lys, så nettopp deres hjem blir akkurat som kunden drømmer om.

I Lampehuset legger vi vekt på grundig veiledning til våre kunder. Vi setter dermed ekstraordinært fokus på deg og din utvikling, slik at du kan sette ekstraordinært fokus på kundene våres.

Foruten salg og kundeveiledning er det å jobbe som butikkselger i Lampehuset en fysisk og aktiv jobb, hvor man står, går, løfter og monterer. 

Din oppgave blir sammen med teamet og alene å gjøre våre kunder fornøyde og alltid passe på at butikken ser flott ut. Vi brenner for å gi alle kundene våre en fullverdig Lampehus-opplevelse og Norges Beste Handleopplevelse.

Arbeidstiden er innenfor butikkens åpningstid og varierer med dag-, kvelds- og helgevakter. Det ligger i stillingen at du kan stille opp ved fravær og ferieavvikling.

Er du den vi leter etter? Da vil vi å høre fra deg i dag! Søknad og CV kan sendes via Finn her eller leveres i butikken til butikksjefen.

 

Om arbeidsgiveren

Lampehuset har siden 1959 skapt norske hjem med riktig belysning gjennom sterk faglig ekspertise og bredt sortiment av tidsriktig design. Lampehuset er en av Norges førende aktører på det private belysningsmarkedet. Lys Skaper Hjem – og det har selskapet gjort i 60 år. Vi brenner for at kundene våre skal møte bransjens dyktigste selgere som gjennom høy faglig kompetanse innen belysning og salgsprosesser kan skape gode handleopplevelser hvor man ønsker å komme igjen og igjen. Fordi vi tror på, at riktig lys, bidrar til å skape det hjemmet du drømmer om.