Lampehuset Alnabru søker medarbeider

Søkefrist

Lampehuset Alnabru søker medarbeider som elsker interiør, salg og kundeservice

Arbeidsgiver: Lampehuset Lysgiganten Alnabru

Stillingstittel: Butikkselger

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast
 

Vår flaggskip-butikk Lampehuset Lysgiganten Alnabru er på utkikk etter en ny kollega til 50%-stilling. Vi ser etter deg som har skarpe selgeregenskaper og som brenner for å gi kunden ekstraordinær service. Sammen med resten av teamet vil du være med på å gi kunden Norges beste handleopplevelse.

Lampehuset og teamet på Alnabru har fokus på å være bedre i morgen enn det vi er i dag. Våre viktigste resurser er alle våre fantastiske kollegaer som jobber, lever og brenner for det vi gjør. Vi vet at Lys Skaper Hjem, hver eneste dag. Derfor har utdanning og utvikling en sentral rolle i hverdagen våres.

Det å bli sertifisert selger i Lampehuset handler ikke bare om å selge mest mulig til flest mulig. Lampehusets salg- og servicetrening handler blant annet om kommunikasjon, psykologi, salgsteori, serviceteori, belysningsteori, produktkunnskap mv.

Er du en konkurranselysten selger? Har du masse energi og engasjement overfor kunder? Har du et øye for interiør og detaljer? Ønsker du å være en del av et team som brenner for å levere Norges Beste Handleopplevelser, hver eneste dag?

Vi søker deg som har god erfaring fra salg og som viser energi og engasjement overfor kundene våre. Du har forståelse for at det er kundens opplevelse i Lampehuset Alnabru som avgjør om de ønsker å handle, og du ønsker å gi alle kunder Norges beste handleopplevelse.

 

Vi søker deg som

  • Er serviceinnstilt og gir det lille ekstra for hver enkelt kunde
  • Er en dyktig formidler og relasjonsbygger
  • Har en "can-do-attitude" og alltid ser muligheter for salg
  • Har konkurranseinstinkt og motiveres av å levere resultater og nå sine mål
  • Liker å lære samt dele din kunnskap og ferdigheter
  • Har dokumenterbar suksessfull erfaring fra salg i butikk
  • Behersker norsk både muntlig og skriftlig
  • Arbeider godt i lag med andre
  • Kan jobbe selvstendig å representere Lampehuset som en sann ambassadør

  

Lys skaper hjem

Hjemmet er et av de viktigste elementene i livene våres. Hjemmet er der vi er oss selv, trekker ut stikket og kobler av fra hverdagens turbulente kaos. Hjemmet er der vi møtes med venner og familie og der vi uttrykker oss. Lys Skaper Hjem. Riktig lys skaper stemning og setter tonen for hvordan vi lever.

I Lampehuset lever vi for å bistå hver enkelt kunde med å skape hjem med lys, så nettopp deres hjem blir akkurat som kunden ønsker og drømmer om.

Vi jobber ikke bare med salg i Lampehuset. Vi jobber med å skape hjem. Derfor setter vi ekstraordinært fokus på deg og din utvikling, så du kan sette ekstraordinært fokus på kundene våres.

Foruten salg og kundeveiledning er det å jobbe som butikkselger i Lampehuset en fysisk og aktiv jobb, hvor man alltid er i aktivitet, går, løfter, håndterer og monterer opp produkter.

Din oppgave blir sammen med teamet og alene å gjøre våre kunder fornøyde og alltid passe på at butikken ser flott ut. Vi brenner for å gi alle kundene våre en fullverdig Lampehus-opplevelse og Norges Beste Handleopplevelse.

 Arbeidstiden er innenfor butikkens åpningstid og varierer med dag-, kvelds- og helgevakter. Det ligger i stillingen at du kan stille opp ved fravær og ferieavvikling.

 Er du den vi leter etter? Da vil vi høre fra deg i dag! Søknad og CV leveres via Finn.no. Søk her.

 

Om arbeidsgiveren

Lampehuset har siden 1959 skapt norske hjem med riktig belysning gjennom sterk faglig ekspertise og bredt sortiment av tidsriktig design. Lampehuset er en av Norges førende aktører på det private belysningsmarkedet. Lys Skaper Hjem – og det har selskapet gjort i 60 år. Vi brenner for at kundene våre skal møte bransjens dyktigste selgere som gjennom høy faglig kompetanse innen belysning og salgsprosesser kan skape gode handleopplevelser hvor man ønsker å komme igjen og igjen. Fordi vi tror på, at riktig lys, skaper riktige hjem.