Lukk x
0

HØSTENS FAVORITTER

Høsten er her og det betyr mørkere tider. Nå er det ekstra viktig med god og hyggelig belysning hjemme.

Hos oss har du alltid 30 dagers åpent kjøp, i tilfelle du ombestemmer deg.

Sjekk ut våre lekre høstfavoritter og bestselgere her.
Vi håper du blir inspirert!

 

BALL TAKLAMPE

Ball er en klassisk og stilig taklape som ser kjempefin ut alene med også sammen med flere, gjerne i forskjellige str. og farger.

ELEKTRA MESSING

Vakker og stilfull lysekrone i messing. Elektra er utstelt med 12 lyskilder, noe som gjør den godt egnet til å lyse opp større rom. Vi anbefaler LED pærer for lavest mulig varmeutvikling.

RILLE-SERIEN

RILLE GULVLAMPE

Rille er en lekker gulvlampe i sort metall og hvit glasskuppel. Vi anbefaler bruk av LED pære for lavest varmeutvikling.

RILLE BORDLAMPE

Rille er en lekker bordlampe i sort metall og hvit glasskuppel. Passer like godt i stuen som på nattbordet.

PURE-SERIEN FRA TRIO LIGHTING

Trio lanserte i høst en splitter ny lampeserie: Pure. Lampene i Pure-serien er elegante og vakre og kommer både i sort metall med røykfarget glass i tillegg til messing med nydelige matte hvite glass. Designet er rent, enkelt og passer perfekt for deg som elsker den nordiske stilen i interiøret.

CAPONE TAKLAMPE

Capone er en vakker og stilig taklampe i sort metall og røykfargede glass. Perfekt over spisebordet.

BRANCH TAKLAMPE

Branch er en taklampe utenom det vanlige med et rustikk preg over seg. Lampen har synlige lyspærer, så vi anbefaler bruk av dekorative LED pærer for lavest varmeutvikling. Her passer det også veldig godt med lyspærer i røykfarget glass.

BALL TAKLAMPE RØYKFARGET

Ball taklampe med munnblåst glass i røykfarge har lenge vært en favoritt. Denne passer perfekt over stuebordet, men har også en stilig effekt når flere henges sammen i ulike høyder. Alternativt to i samme høyde over en kjøkkenøy. Her er det mulig å få godt lys, og ved bruk av dimmer kan man dempe etter behov og stemning. Finnes også i klart- og matt glass.

FLERE BALL-LAMPER

GROSS MULTIFARGET

Gross er en eksklusiv taklampe med kuler som sammen former lampen. Denne lampen er flerfarget og har 19 glass. Passer for eksempel kjempefint på barnerom, som her!

TOVI BORDLAMPE

Mørk rød bordlampe som er batteridrevet. Denne kan dermed enkelt flyttes rundt i huset, uten at ledningen er i veien. Finnes også i dyp grønn og blå farge.

FLERE HØSTFAVORITTER

Tilt pendel M Sort
1 049,-
Før 1 499,-
1 049,-
Noma taklampe Sort
1 250,-
Før 2 499,-
1 250,-

CROSS TAKLAMPE

Cross i matt sort er en dekorativ taklampe som gir godt med lys. Lyskildene kan vendes i flere ulike retninger og stillinger. Vi anbefaler bruk av LED dekorpærer for lavest varmeutvikling og for flott lyseffekt!

Molekyl bordlampe

Molekyl er en lekker og dekorativ bordlampe i en nydelig kombinasjon av sort og røykfargede glasskupler.

Molekyl plafond

Molekyl plafond er en moderne og dekorativ taklampe som vil livne opp ethvert rom den befinner seg i. 

DL39 PENDEL

DL39 er en harmonisk lampe fra Dyberg Larsen! Pendelen er inspirert av klassiske linjer og minimalistisk stil med sitt hvite glass og sorte kontraster. Denne takpendelen er superflott både på kjøkkenet over en kjøkkenbenk/øy eller over et spisebord.

ANDRE POPULÆRE TAKPENDLER

Kim pendel Røykfarget
1 049,-
Før 1 499,-
1 049,-

Hero taklampe

Hero fra By Rydéns er en dekorativ taklampe med et spennende design! Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling, og dimmer for å kunne justere lysstyrken etter behov og ønske.

WENDY PENDEL

Wendy er en lekker pendel med sotet glass. Denne taklampen er like flott hengende alene som den er med flere ved siden av hverandre. Godt egnet over kjøkkenbenk/øy eller spisebord!

DAKOTA VEGGLAMPE

Dakota i sort er en flott spot med et design av elegant enkelhet! Innsiden og kanten på lampeskjermene er gullfarget. Av/på bryter sitter på lampen. En god universallampe som fungerer i ethvert hjem.

Moon bordlampe

Moon er en unik og minimalistisk bordlampe som gir en hyggelig belysning! Denne lampen passer godt inn i de fleste hjem med sin enkelhet.

Tanum gulvlampe

Tanum er en flott gulvlampe sort metall. Vi anbefaler bruk av dekorpærer for flott lyseffekt! På bildet er det brukt opale globepærer.

GROSS TAKLAMPE

Gross er en eksklusiv taklampe med glasskuler som sammen former lampen og skaper en herlig stemning i rommet. Lampen består av 37 glasskuler i røykfarget finish.

HAWK LYSEKRONE

Hawk er en lekker og eksklusiv lysekrone med ekte vakre krystaller. En majestetisk krystall lampe! En av våre desiderte bestselgere fra merket Nova Exclusive.

Nydelig lampe som egner seg godt over et spisebord eller salongbord! 

CROSS TAKLAMPE

Cross i matt sort og gull er en dekorativ taklampe som gir godt med lys. Lyspærene kan vendes i flere ulike retninger og stillinger. Vi anbefaler bruk av LED dekorpærer for lavest varmeutvikling og for flott lyseffekt. Dessuten varer de lenger!

BAZAR VEGGLAMPE

Bazar vegglampe sandhvit er en karakteristisk og fantastisk lampe som består av 3 bøybare, stillbare ledd. Setter prikken over i'en i rommet når den for eksempel kombineres med en bildevegg, som vist her.
 
PS: Vi anbefaler alltid å bruke LED-pærer; de varer mye lenger og avgir ikke varme på samme måte som halogenpærer.

MOLEKYL TAKLAMPE

Molekyl taklampe er en populær og stilig lampe som passer godt over spisebord. Lampen gir god generell belysning i rommet og skaper en god atmosfære.
 
Denne lampen er definitivt et blikkfang i rommet!

BORDLAMPESTATIV

Dekorpæren i fokus!

Her kan man også bruke en globepære, enten den er klar, opal/matt eller en røykfarget pære.
Nedenfor ser du eksempler på hvordan lyspæren endrer uttrykket på lampen.

SIRIUS BORDLAMPE

Sirius er en tidløs bordlampe i nordisk stil. Denne passer like godt på soverommet som i stua, og er derfor en allsidig lampe du vil få mye glede av. 
 
Kombiner den med fargerikt interiør for å dempe uttrykket, eller sett den sammen med interiør i samme fargetone - som vist på dette bildet. 

Vernon taklampe

Vernon fra Stone Field er en elegant taklampe som gir et behagelig lys. Passer utmerket over et salongbord eller spisebord.

Dovre pendel

Chester er en flott gulvlampe som gir rommet det lille ekstra - enten du elsker farger eller ønsker å friske opp barnerommet. Denne lampen finnes også i flere farger!