Lukk x
0

Høsten er her

... og det betyr mørkere og kaldere dager

Høsten er ikke bare en årstid med flotte farger og frisk luft! Hos Lampehuset finner du produkter som gjør høstsesongen koseligere med lys og varme. Du finner også interiør med høstens fargespill! Nedenfor har vi valgt ut noen produkter vi mener piffer opp denne årstiden!

LED KUBBELYS

Kjøp for eksempel en av våre lekre LED kubbelys! Disse kan stå på døgnet rundt uten at det er brannfarlig, og de lager en realistisk flammeeffekt slik at du fortsatt får følelsen av levende flammer og en koselig stemning!

FRITTSTÅENDE PEIS

Denne peisen er både dekorativ og gir godt med varme på kalde dager. Velg mellom flere instillinger og nyt de visuelle flammene!

LYKTESETT

Gjør det fint med flotte lykter! Dette lyktesettet kommer i tre størrelser. Bruk trygt LED kubbelys i dem!

Gjør også hagen klar for høsten

SOLAR

Gjør hagen og terrasen litt lysere og koseligere med våre solar produkter! Disse lades opp av solen og lyser ved skumring. Velg mellom dekorative figurer og lykter.

HAGEBELYSNING

Lys opp ditt uteområde med belysningssystem fra Plug & Play. Dette systemet består av komponenter i høy kvalitet og er veldig enkelt å installere. Uten verktøy eller håndtverkere har du fullt opplyst hage på mindre enn 30 minutter. Du kan velge blant startpakker og enkelt produkter, og bygge ut systemet etter ønske.

VI ØNSKER DEG EN FIN OG LYS HØST!