Lukk x
0

GAVETIPS

Trenger du gavetips til noen som har alt, eller noen du er glad i?

Her finner du gavetips til nære og kjære i alle prisklasser. Hent i en av våre butikker i dag, eller bestill det med rask levering! 

Kuben bordlampe

Kuben er en minimalistisk bordlampe i treverk formet som en kube. Med sitt tidløse design passer denne lampen inn i de fleste rom og interiør.

monkey bordlampe

Monkey er en dekorativ og tøff bordlampe som kan brukes på et sidebord, i en vinduskarm, på en skjenk eller hvor enn du måtte ønske. Den passer like godt på et barnerom som på hyllen i stuen.

Fondi gulvlampe

Fondi er en stilren gulvlampe i sort utførelse og messing detaljer. Lampen blir ekstra tøff ved bruk av globepære!

Kongle taklampe

Flott konglelampe i PVC og hvit farge. Lampen er designet slik at det lyser ut fra hvert «lag» og dette gir en kul effekt!

EMIR BORDLAMPE

Emir er en stilren bordlampe med touchdimmer. Touchdimmeren har 3 nivåer på lysstyrken slik at du enkelt kan justere lyset etter ønske.

Ging bordlampe

Bordlampen Ging har en tøff fot som er laget av naturtre. Lampeskjermen er laget av hvit tekstil. Dens enkle skandinaviske stil gjør at den passer godt til en rekke ulike interiør.

EVOKE VEGGLAMPE

Evoke er en dekorativ og stilren vegglampett fra Herstal. Den er klassisk og tidløs, og passer inn i den moderne innredning mange år frem. 

PARAGON BORDLAMPE

Paragon bordlampe finnes i to størrelser og passer utmerket i vinduet eller på nattbordet. Det svarte grafiske utseendet er tidløst og trendy! 

Balder Sort
314,-
Før 449,-
314,-
Balder Sort
629,-
Før 899,-
629,-
Puddel Deco Sort
209,-
Før 299,-
209,-
Balder Sort
1 119,-
Før 1 599,-
1 119,-
Sirkel lysestake Sort
49,-

Karlsson vegglampe

Karlsson er en elegant og justerbar vegglampe i rustikk stil. Denne lampen både dekorerer veggen og gir et fint lys!

CROSS PLAFOND

Cross plafond er en uttrykksfull taklampe med seks lyspærer. Vi mener denne lampen er et sikkert valg som passer godt inn i alle hjem!

MOON BORDLAMPE

Moon er en unik og minimalistisk bordlampe som gir en hyggelig belysning! Denne lampen passer godt inn i de fleste hjem med sin enkelhet.

Gillian taklampe

Gillian er en kul taklampe hvor pæren du bruker vil være synlig. Vi anbefaler derfor bruk av dekorpære for å få det uttrykket du ønsker på lampen.

PHILIPS HUE - SMARTBELYSNING

Philips Hue er den perfekte gaven til den som allerede har alt! Det er enkelt å installere, og du får en trådløs hjemmebelysning med et hav av muligheter.