Lukk x
0

FYLL OPP VEGGENE

Bring lys og farge inn i rommet ved hjelp av lekre lamper og veggpynt. Vegglamper kan skape en flott lyseffekt på veggene - men også få rommet til å virke større. 
 
Lek med farger og lys, og gi veggene dine liv!

LYS SKAPER HJEM

Du kan enkelt sprite opp hvite vegger ved å dekorere med vegglamper. Enten du har en minimalistisk stil og ønsker stramme linjer, eller om du har en mer leken stil og ønsker å skille deg ut, så vil lys og kontraster gi veggen det lille ekstra.

FARGERIKE VEGGER

Vi har blitt mer vågale når det kommer til farger på veggene hjemme. Enten man velger en mørk farge og skaper en kontrast vegg, eller om man velger en fargerik og sprudlende tapet.

Vi har interiørlampene som passer til dine vegger uavhengig stil! Disse lampene er både en flott interiørdetalj i rommet samtidig som de gir stemning og lys!

VEGGBELYSNING

Det er viktig å huske på at mørke vegger ofte får rommet til å virke mindre. Vegglamper kan derfor bidra med å belyse mørke punkt eller om man bare ønsker å belyse ett bilde eller møbel.

Wall Kube fra Dyberg Larsen

Lekker vegglampe med spennende design. Med denne lampen kan du skape flotte kontraster på veggen og samtidig få godt lys.

dakota vegglampe

Dakota i sort er en flott spot med et design av elegant enkelhet! Innsiden og kanten på lampeskjermene er gullfarget.

Multi wall USB vegglampe

Dette er en stilren, eksklusiv og praktisk vegglampe. Den har også USB uttak som gjør det mulig å lade mobilen din enkelt. I tillegg har den en integrert dimmer slik at du kan justere lyset etter behov. Dette er helt klart en genial lampe hvor det er både funksjonalitet og design som står i fokus.

larry vegglampe

Larry vegglampe fra Markslöjd. En lekker og stilren lampe som passer like godt i stuen som på soverommet. Det medfølger integrert dimmer, så her kan du justere lyset etter behov.

BAZAR VEGGLAMPE FRA BY RYDÉNS

Bazar vegglampe sort er en karakteristisk og fantastisk lampe som består av 3 bøybare, stillbare ledd. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling!

Denne lampen kan både brukes som en interiørlampe eller som leselampe!

DL20 fra DYBERG LARSEN

En klassiker fra Dyberg Larsen! Denne vegglampen har en elegant design med sine 3 lag med skjermer som gir et behagelig og vakkert lys.

EVOKE FRA HERSTAL

Evoke er en dekorativ og stilren vegglampett fra Herstal. Den er klassisk og tidløs, og passer inn i den moderne innredning mange år frem.

VEGGLAMPER

Se flere av våre lekre vegglamper!

SPEIL

Speil er med på å skape en større romfølelse samt dybde, og er dekorativt på veggen!

DEKORPÆRER

Ikke glem lyspære! Les mer om trendy dekorpærer.