Lukk x
0

FYLL OPP VEGGENE

Bring lys og farge inn i rommet ved hjelp av lekre lamper og veggpynt! 

Vegglamper kan skape en flott lyseffekt på veggene - men også få rommet til å virke større!

Små grep kan gjøre underverker for et rom! Lek med farger og lys, og gi veggene dine liv!

LYS SKAPER HJEM

Du kan enkelt sprite opp hvite vegger ved å dekorere med vegglamper! Enten du har en minimalistisk stil og ønsker stramme linjer, eller om du har en mer leken stil og ønsker å skille deg ut, så vil lys og kontraster gi veggen det lille ekstra!

Skap flott lyseffekt på veggene! Lys skaper hjem!

FARGERIKE VEGGER

Vi har blitt mer vågale når det kommer til farger på veggene hjemme. Enten man velger en mørk farge og skaper en kontrast vegg, eller om man velger en fargerik og sprudlende tapet.

Vi har interiørlampene som passer til dine vegger uavhengig stil! Disse lampene er både en flott interiørdetalj i rommet samtidig som de gir stemning og lys!

VEGGBELYSNING

Det er viktig å huske på at mørke vegger ofte får rommet til å virke mindre. Vegglamper kan derfor bidra med å belyse mørke punkt eller om man bare ønsker å belyse ett bilde eller møbel.

WALL KUBE FRA DYBERG LARSEN

Lekker vegglampe med spennende design. Med denne lampen kan du skape flotte kontraster på veggen og samtidig få godt lys.

DL20 fra DYBERG LARSEN

En klassiker fra Dyberg Larsen! Denne vegglampen har en elegant design med sine 3 lag med skjermer som gir et behagelig og vakkert lys.

EVOKE FRA HERSTAL

Evoke er en dekorativ og stilren vegglampett fra Herstal. Den er klassisk og tidløs, og passer inn i den moderne innredning mange år frem.

BAZAR VEGGLAMPE FRA BY RYDÉNS

Bazar vegglampe sort er en karakteristisk og fantastisk lampe som består av 3 bøybare, stillbare ledd. Vi anbefaler bruk av LED pærer for lavest varmeutvikling!

Denne lampen kan både brukes som en interiørlampe eller som leselampe!

VEGGLAMPER

Se flere av våre lekre vegglamper!

SPEIL

Speil er med på å skape en større romfølelse samt dybde, og er dekorativt på veggen!

DEKORPÆRER

Ikke glem lyspære! Les mer om trendy dekorpærer.