Lukk x
0

Godt lys til skolestart!

Om ikke mange dagene er det skole- og studiestart over hele landet. Godt leselys er utrolig viktig når leksene skal gjøres, og vi kan hjelpe deg!

Vi i Lampehuset har leselamper til alle behov; til skrivepulten, gulv, vegg eller tak. Trenger du inspirasjon til å piffe opp barnerommet eller studenthybelen - ta en tur innom en av våre butikker!

 

Se mer her!

 

Pynteputer i friske og sommerlige farger!

Vi har fått inn en serie pynteputer i friske og sommerlige farger til en god pris!

Nye puter fornyer sofaen, senga eller utemøblene på et blunk og er en billig "oppussing" av interiøret. Miks og match og gjør det hyggelig!

Putene på disse bildene koster kr. 249,- og måler 45 x 45 cm. 

 

Se alle våre puter her!

Koselige lykter til stearinlys

Forleng sommerkveldene og lag det ekstra koselige ute med lykter til stearinlys. Butikkene våre har så mange hyggelige lykter i butikkene nå. Bruker du LED vokslys gjør det ingenting om du glemmer å "blåse ut" lyset heller!

Vi ønsker dere alle en strålende sommerhelg!

Færder lyktesett i rustfritt stål

Geo lyktesett  sort

Hvaler lykter i brunt tre med glasskolbe inni

Odense lykter i sort

Solberg lykt i enten grå eller bronse

Tvedestrand lykter i hvitt

Se flere lykter og LED kubbelys her!

 

Kartell hos Lampehuset!

Kartell er en verdensberømt italiensk merkevare med en historie helt tilbake til 1949. Kartell er virkelig et av symbolene på italiensk designverden. En suksesshistorie med en lang rekke produkter som møbler, belysning og interiørprodukter. Nå kan du finne et stort utvalg av Kartell`s mest populære produkter i to av våre butikker, på Lysgiganten på Alnabru og på Lampehuset Slependen Senter. I tillegg kan du selvsagt også kjøpe disse i vår nettbutikk.

Helt fra starten av har Kartell vært kjent for sin industrielle stil med designartikler i plastmateriale av høyeste kvalitet. Alle møbler og lamper er laget med innovativ teknologi og ofte i samarbeid med internasjonale toppdesignere og er alltid 100% MADE IN ITALY. Kartell garanterer en design gjennomsyret av teknologi, kvalitet, holdbarhet og bærekraft.

Av kjente designlamper fra Kartell kan vi nevne den utrolig flotte Bourgie lampen som er en absolutt bestselger. Dens barokke stil passer lett inn i mange hjem, og gir et fantastisk hyggelig lys. Dessuten er lampen dekorativ i seg selv.

FL/Y taklampen er de siste årene blitt en bestselger og er kanskje den mest kjente Kartell-lampen i tillegg til Bourgie. FL/Y er pendlen med den store gjennomsiktige skjermen som lages i mange farger og kan passe inn alle steder og i alle hjem.

 

I tillegg til disse lampene og flere til, finner du et utvalg små-møbler og dekorative interiørprodukter. Vi sees!

Se hele vårt sortiment fra Kartell her!

 

Philips Hue - din personlige belysning!

I flere av våre butikker har vi et spennende konsept fra Philips – Philips Hue!

Philips Hue kombinerer strålende LED-lys med intuitiv lysteknologi. Du kan enkelt styre alle dine lamper fra overalt. Hue bridgen som følger med i startkitet skal kobles til ruteren din. Ved hjelp av en app på din smarttelefon eller et nettbrett kan du deretter trådløst endre og justere lyset i hele hjemmet ditt. Philips Hue setter du enkelt opp i løpet av noe minutter og det gir deg muligheten til å eksperimenter med nyanser av hvitt, fra forfriskende blåhvitt til koselig gulhvitt, du kan også leke med hele fargespekteret på 16 millioner forskjellige farger.

Philips Hue appen gir deg full kontroll over din hjemmebelysning. Appen lar deg styre alt fra farger, fargetemperaturer og lysstyrker til varslinger med lys og forhåndsinnstilte lysoppsett.

Med internetttilgang og Hue appen kan du fra hvor som helst i verden styre hjemmebelysningen din. Du kan fjernstyre lysene dine når du er på ferie, for å gi en illusjon av at noen er hjemme. Du kan få lysindikasjoner når du mottar e-post eller meldinger på sosiale medier.

Du kan bruke Hue til å våkne om morgenen. Du kan bruke Hue til å beskytte hjemmet ditt. Med Philips Hue kan gjenskape lyset fra en fin solnedgang du har tatt bildet av. Du kan få discolys til en festlig anledning. Du kan gjøre filmkvelden ekstra spesiel. Du kan komme i bedre humør og få mer overskudd, og du kan til og med holde deg oppdatert på værmeldingen. Mulighetene er endeløse!

Nytt i butikkene nå er Philips Hue Wireless dimming kit. Dette fungerer rett ut av boksen. Sett i pæren og bruk fjernkontrollen til å skru av og på lyspæren og ikke minst dim opp og ned. Kittet vil gjøre en hvilken som helst lampe med E27- sokkel dimbare, og kan spare deg kostnaden av å få en elektriker til å installere en dimmer.

Les mer om Philips Hue her: https://www.lampehuset.no/philipshue

og om Philips Hue Wireless dimming her: http://www2.meethue.com/nn-no/productdetail/philips-hue-wireless-dimming-kit

Bulb taklampe i butikk igjen!

Vår populære Bulb taklampe er nå på vei ut i butikkene igjen! Denne taklampen var en stor suksess i fjor og føk ut av butikkene.

Pendelen er formet som en lyspære. Med klart glass og wire på innsiden gir den en spennende effekt. Egner seg også ypperlig i et vindu!

Den har en diameter på 25 cm og en høyde på 49,5 cm. Pris kr. 1999,-.

Løp og kjøp!

Lys opp i januar-mørket

Nå er alle julelysene tatt ned i de fleste hjem og stua virker litt mindre lun og hyggelig uten alle julelysene. En fin liten pendel-lampe i vinduet eller en bordlampe som lyser lunt opp i vinduskarmen - og vips er den lune stemningen tilbake. Ta deg en tur i en av våre butikker, så hjelper vi deg!

Fine lamper her utstilt i vår butikk på Amfi Finnsnes.

Tentacle bordlampe Herstal - Tentacle pendel medium Herstal - Tentacle pendel small Herstal - Ball taklampe klart glass - Pute Fjær

 

Julegavetips

Gi en hard pakke fra Lampehuset i år! Hva med en lekker liten bordlampe eller en pendel til vinduet som lyser opp i januar-mørket når julelysene slukner? En Philips Disney Frozen-lampe til barna i disse tider vil nok slå godt an! Eller rett og slett et gavekort så kan den heldige mottaker selv velge seg en flott lampe etter egen smak?  

                      

 Lotte bordlampe i krom m/sort skjerm    Hearly bordlampe          Heart II bordlampe u/skjerm

                                          

Lindis pendel                      Irina pendel                                 Hubro pendel

     

Frozen LED skrivebordslampe                     Frozen taklampe                  Frozen lommelykt m/Olaf!

 

Gi et gavekort til en som har alt! Gavekortet kan benyttes i alle våre butikker, samt i nettbutikken.

God juleinnspurt!

 

Lampehuset er best på julebelysning!

Vi går inn i årets mørkeste tid og da får vi nordmenn en unnskyldning til å lyse opp litt ekstra i alle kroker. I disse dager fylles butikkene våre opp med lekre julevarer. Vi har alt fra adventstaker og stjerner til lyskjeder, juletrebelysning og juledekor som julenisser og engler.

Sølv er en populær farge til juledekoren og egner seg veldig godt i lekker kombinasjon med flere farger. Våre flotte stjerner i antikk sølv som var bestselgere i fjor kommer også i butikkene i år!

 

Kobber er ikke noe nytt lenger, men like fullt trendy. Kobber gir oss den varme og lune stemningen vi ønsker oss i julen.

 

Å pynte huset med nisser er noe av det koseligste du kan gjøre med barna før jul. Ingen jul uten nisser! Det bugner av nisser i alle størrelser og farger i butikkene våre og flere skal det bli.   

Noen av julevarene er ennå ikke kommet i butikk. Utover i november fylles butikkene opp av disse og flere. Utvalget kan variere fra butikk til butikk. 

Julevarer finner dere her!

 

NYHET - Småmøbler i tre

Sider